E faʻafefea ona galue le vaega "Possible Friends" o VKontakte

Pin
Send
Share
Send


Masalo o le toʻatele oi tatou na maitauina VKontakte tab "Uo e ono", ae le iloa uma e tagata le mea na iai ma pe faʻafefea ona aoga. O le mea lenei o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

E faʻafefea ona fuafuaina uo uo VK

Sei o tatou vaʻavaʻai i foliga o le laupepa foliga. "Uo e ono", atonu e leʻi matauina o ia e se tasi.

Ae toafia, oi latou e iloa e uiga i ai, ua taumateina pe faʻapefea ona aoga lenei gaioiga, ma o le a le faʻavae e faʻamatalaina ai tagata tatou te masani ai? E faigofie uma mea uma. Seʻi o tatou tatalaina lenei vaega ma suʻesuʻe atili i ai. A maeʻa le mea lea, o le a e matauina o le toʻatele o tagata o loʻo iai ma i latou na matou talanoa i ai, ae leʻi faʻaopopo e avea ma uo, pe e masani ona matou uo faʻatasi ma i latou. O lenei ua fai sina manino atili pe faʻafefea ona galue lenei galuega, peitaʻi e le naʻo le pau lea.

Muamua, o lenei lisi e faʻavae i luga o tagata e masani ona e masani i ai uo. Ma le isi, o se filifili atoa. O na tagata e iai le aʻai e tasi pei o oe, o le galuega lava e tasi ma isi vaega o loʻo lisiina i luga o le talaaga otooto. O lona uiga, o se atamai faʻasologa e faʻafouina pea le lisi o au uo mafai. Faapea a e faʻaopopoina se tasi i au uo ma i le taimi nei, mai le lisi o ana uo, e i ai i latou e iai uo e tutusa ma oe, ma o le a ofoina atu ia te oe o ni uo masani. Nei o le atoa mataupu faavae o le vaega "Uo e ono".

Ioe, e le mafai ona maua faʻamatalaga saʻo ma faʻatuatuaina. Lenei na o le mea iloa i tagata atiaeina VKontakte 'upega tafaʻilagi. E mafai ona manatu o le VK aoina faʻamaonia faʻamaumauga o loʻo nonoa i se mea faʻailoaina, pe faʻatauina mai isi fesoʻotaʻiga. Ae ua na o se manatu faʻapea, ma aua le fefe, e le aoina au faʻamatalaga a oe.

Faaiuga

Matou te talosia o lea ua e iloaina le ala e galue ai lenei gaioiga. I ai, o le a e mauaina lau ua leva ona masani ai pe e te masani ai i tagata mai lau taulaga, aʻoaʻoga.

Pin
Send
Share
Send