Fausia se palota i le VKontakte vaega

Pin
Send
Share
Send

Ole auala ole fausiaina ole suʻega i luga ole vafealoaloaʻi VKontakte ose mea taua tele ile faʻagaioiga o lenei nofoaga. O lenei faʻasologa e avea ma taua tele pe a faʻaaogaina e le tagata faʻaaogaina se lautele tele o le atunuʻu, i totonu o le tele o finauga faʻafitauli e masani ona tupu.

Fausiaina palota mo le VKontakte vaega

A o le i alu saʻo i le fofo o le faafitauli autu - le fausiaina o le fesili fesili, e tatau ona maitauina i totonu o le faʻavaeina o lenei fesoʻotaʻiga lautele, e mafai ona faia uma palota i le faʻaaogaina o se matua tutusa auala. O le mea lea, afai e mafai ona e faia ni suʻesuʻega i lau oe lava VK.com itulau, ona faʻaopopo lea o se mea talitutusa i le kulupu o le a faigofie tele mo oe.

Ose lisi atoa o itu e uiga i le faia o suʻesuʻega i le VK group e mafai ona maua i luga o le itulau faʻapitoa o le VK website.

Faʻamatalaga i luga o le VK social network e lua ituaiga:

  • tatalaina;
  • lē faʻaigoaina.

Tusa lava poʻo le a le ituaiga e sili atu, e mafai ona e faʻaaogaina uma ituaiga palota i lau oe lava VK group.

Faʻamolemole e matau o le fausiaina o le fomu manaʻomia e mafai naʻo mataupu o oe o le pulega faʻalapotopotoga poʻo se kulupu o loʻo iai le avanoa avanoa o le lafoina o faʻamaumauga eseese mai tagata faʻaaoga e aunoa ma ni faʻapitoa faʻapitoa.

O le tusitusiga o le a iloiloina uma vaega talafeagai o le fausiaina ma lafoina agafesootai faʻamatalaga i vaega VKontakte.

Fausia se palota i talanoaga

Muamua lava, e taua le maitauina o le faʻaopopoga o lenei ituaiga suʻesuʻega pepa e na o le pulega o loʻo i ai i le komiuniti, e mafai na maua fua ai ulutala fou i le vaega Talanoaga i le VK vaega. O le mea lea, o le masani averesi tagata faʻaaoga e aunoa ma aia faʻapitoa, o lenei auala e le talafeagai mo oe.

Ole ituaiga o tagata ma isi tulaga e le faia se sao i le faiga ole fausiaina o se suʻesuʻega fou.

Ina ua fausia le manaʻomia pepa, oe ua tuʻuina atu i ai le faʻavae mafai e faʻatinoina lea e matua aofia ai vaega e pei o le teuteuina. Faavae i luga o lenei, o loo fautuaina e faaali sili sao le taimi pe a lomia faasalalau se suesuega ina ia e leai se mea e teuteu ai.

  1. Tatala le vaega i totonu o le vaega autu o le VK nofoaga "Vaega"alu i le tab "Pulega" ma seʻe ile faʻalapotopotoga.
  2. Tatala vaega Talanoaga faʻaaogaina le poloka talafeagai i luga o le itulau autu o lau lautele.
  3. Tusa ma tulafono mo le fatuina o talanoaga, faʻatumu i autu autu: Ulutala ma le "Tusitusiga".
  4. Tusi i lalo le itulau ma kiliki i luga o le aikona ma se oso-oso saini "Faʻamatalaga".
  5. Faʻatumu fanua taʻitasi e aliali mai e tusa ma au oe lava fiafia ma mea na mafua ai le manaʻoga e fausia lenei pepa.
  6. A uma ona sauni mea uma, kiliki Fausia mataupue faʻauluina se tala fou i vaega talanoaga.
  7. A maeʻa lena, o le a otometi ona toe tagaʻi oe i le itulau autu o le talanoaga fou, o le ulutala o le a faia faia suʻega pepa.

I faʻaopopo atu i mea uma o i luga, e taua le maitauina o ia ituaiga pepa e mafai ona faʻaopopo e le gata i talanoaga fou, ae faʻapea foi i mea na faia muamua. Ae ui i lea, ia manatua o le tasi talanoaga talanoaga i VKontakte e le mafai ona sili atu ma le tasi palota faia i le taimi.

  1. Tatala le taimi na faia le talanoaga i le kulupu ma kiliki i le faʻamau Faatonutonu Mataupu i le pito i luga taumatau o le itulau.
  2. I le faʻamalama e matala, kiliki i le aikona "Faʻapipiʻi palota”.
  3. Faʻatumu fanua taʻitasi ua saunia e tusa ai ma lau faʻaiuga.
  4. Faʻamolemole foʻi faʻamolemole o iina e mafai ai ona e tapeina le fomu i le kiliki i luga o le koluse matata ma se meafaigaluega Aua le Faapipiʻi luga o le fanua "Suʻesuʻega Mataupu".
  5. O le taimi o mea uma e tusa ma ou manaʻoga, kiliki i le pito i lalo o le ki Sefeo lea la ua lomia le faʻasologa fou i lenei faʻasologa i le vaega talanoaga.
  6. Talu ai o laasaga uma na faia, o le fomu fou o le a tuuina foi i le ulutala talanoaga.

I luga o lenei, uma vaega e faatatau i le fesili fesili i le talanoaga faʻaiuga.

Fatu se palota i luga o le vaega puipui

O le faiga o le fausiaina o se fomu i luga o le laupepa autu o le VKontakte alalafaga moni e le ese mai le igoa na taua muamua. Peitai, e ui i lea, pe a lomia faasalalau ni fesili i luga o le alaalafaga, e tele avanoa sili atu i le tulaga o le faʻatulagaina o se suʻesuʻega, e faatatau i, muamua, mea lilo faʻamaumauga o le palota.

E naʻo pulega e i ai aia tatau poʻo tagata masani e mafai ona lafoina se fesili fesili i luga o le faʻalapotopotoga o loʻo i ai peʻa iai avanoa tatala i mea o loʻo i totonu o le vaega puipui. Soo se isi filifiliga e ese mai i lenei ua le atoatoa faʻatagaina.

Maitau foi o avanoa faaopoopo e faʻalagolago atoa i lau aia tatau i totonu o le atunuʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e taʻitaʻi ona tuʻuina tagata palota e le gata mo latou, ae faapea foʻi ma tagata lautele.

  1. I le laupepa autu a le vaega, saili le poloka Faʻaopoopo Faʻamaumauga ma kiliki i luga.
  2. Ina ia faʻaopopoina atoa fesili, e le manaʻomia le faʻatumu o le autu tusitusiga i soʻo se auala "Faaopopo le ulufale ...".

  3. I le pito i lalo o le faʻateleina fomu mo le faʻaopopo tusitusiga, faʻasolosolo i luga "Tele".
  4. Faatasi ai ma mea o loʻo faʻaalia, filifilia le vaega "Faʻamatalaga".
  5. Faʻatumu fanua taʻitasi o loʻo tuʻuina atu ia tusa ai ma au mea e te fiafia iai, amata mai le igoa o se koluma faapitoa.
  6. Siaki le pusa pe a tatau ai. Anonymous palotaina ia le leo vaʻaia i isi tagata e faʻaaogaina leo uma i totonu o lau talaaga.
  7. Ua uma ona sauniaina ma toe siaki le pepa suʻesuʻe, kiliki "Lafo" i le pito i lalo o le poloka "Faaopopo le ulufale ...".

Faʻamolemole afai o oe o le pulega atoa o le faʻalapotopotoga, ona tuu atu lea ia te oe le avanoa e tuʻua ai le fomu e fai ma sui o le kulupu.

  1. Ae le i lafoina le feau mulimuli ane, kiliki i le aikona ma le ata ata o lau talaaga i le itu tauagavale o le faamau e pei ona taua muamua "Lafo".
  2. Mai i lenei lisi, filifili se tasi o le lua filifiliga talafeagai: lafo atu e fai ma sui o le alalafaga pe i lou lava igoa.
  3. Fuafua i le tulaga na e setiina, o le a e vaʻaia lau palota i luga o le itulau autu a le afioʻaga.

E fautuaina e faatumu le autu tusitusiga i le taimi na lomia ai lenei ituaiga o fesili naʻo le faʻalavelave, ina ia faʻafaigofie ona faʻatino manatu o tagata auai i tagata lautele!

E taua le maitauina pe a uma le lolomiga o le pepa i luga o le puipui, e mafai ona e faia. I le taimi lava lea e tasi, e faia lea e tusa ma se sisitema faʻatulagaina faʻatasi ai ma pueina puipui masani.

  1. Matai i luga aikona "… "o loʻo tu i le pito i luga taumatau o se suʻesuʻega na lomia muamua.
  2. I totonu o aitema na faʻaalia, kiliki i le laina ma se tusi saini Pine.
  3. Faʻafouina le itulau ina ia mafai ona savali lau pou i le amataga o le alaalafaga gaioiga fafaga.

I se faʻaopopoga i mea o loʻo i luga, e taua le mataala i se itu taua e pei o le mafai ona faʻatonutonu atoatoa suʻesuʻega pe a maeʻa ona lolomiina.

  1. Matai i luga aikona "… ".
  2. Faatasi ai ma aitema, filifili Faʻatonutonu.
  3. Faʻasaʻo fanua autu o le fesili fesili pe a e manaʻomia, ma kiliki le faʻamau Sefe.

E fautuaina malosi aua e te le suia tele faʻamatalaga ia na maeʻa palota ai nisi o tagata faʻaaogaina. Lenei e mafua mai i le mea moni o le faʻatuatuaina o le faia suʻesuʻega matua afaina tele mai ia faʻatautaia.

I lenei laasaga, o gaioiga uma e fesoʻotaʻi i suʻesuʻega i vaega VKontakte ua faʻamutaina. I le taimi nei, na o lisi na o metotia. E le gata i lea, ia fausiaina ia ituaiga pepa, e te le manaʻomia le faʻaogaina o seisi vaega faʻaopopo, na o le pau tuusaunoaga o tali i le fesili pe faʻafefea ona toe palota i palota.

Afai ei ai ni ou faigata, matou te sauni i taimi uma e fesoasoani ia te oe. Mea sili!

Pin
Send
Share
Send