Matamata YouTube Faʻatau

Pin
Send
Share
Send

I le avea o oe ma au YouTube auala, e mafai ona maua le tele o faʻamatalaga e faʻatatau i au vitio ma le alalafaga. E faʻapena foʻi i tagata lesitala. E te tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga e le gata i lo latou aofaʻi, ae faapea foʻi e uiga i tagata taʻitoʻatasi ese.

YouTube Faʻasalalau Tagata Faamatalaga

E i ai le faʻapitoa lisi e mafai ona e vaʻai poʻo ai na mulimuli ia te oe ma afea. O ia i totonu o se komi potu. Sei o tatou vaʻai totoʻa:

  1. Saini i lau itulau i le mea e te fia vaʻai ai i lenei lisi. Kiliki le avatar i le pito i luga taumatau e o atu i le foafoa potu i le kiliki i luga o le ki talafeagai.
  2. Faʻalautele le vaega "Nuʻu" ma alu i le Tagata mulimuli.

O lenei ua mafai ona e vaʻaia poʻo ai ma poʻo le a le lesitala i lau faʻasalalau, faʻapea foi ma le vaʻai o le numera o lesitala o se tagata faʻapitoa.

O le mea lea, e mafai ona e faʻataʻitaʻia le gaioiga o le auala atoa, o lau tagata faʻatautaia ma faʻamautinoa o nei tagata e moni, ae le o bots.

Vaʻai foi: E faʻafefea ona matamata i fuainumera faʻamaumauga i YouTube

Vaʻai tagata fai saisi tagata

Ae paga lea, o le maimoaina o le lisi o lesitala i se auiliili faʻapitoa e te le o mauaina, e le mafai. Atonu e te maitauina muamua sa i ai se faʻataʻitaʻiga, ae ma le faʻalauiloaina o se tasi o faʻamatalaga lata mai, ua mou atu. O le mea lea, e naʻo le avanoa le maimoa e fai ai le numera o lesitala. E mafai ona faia mea nei:

  1. Ta i totonu le igoa o le auala manaʻo i le sailiga. E mafai ona e faʻaogaina ni faʻamama e faʻatelevave ai le sailiga faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga, faʻamama le vitio ma tuʻu naʻo faʻamatalaga. E mafai foʻi ona e alu i le faʻasalalau e ala i se search engine poʻo se fesoʻotaʻiga.
  2. Tagaʻi foʻi: Suʻesuʻe YouTube saʻo

  3. O lea i tafatafa o le faʻamau "Lesitala" e mafai ona e vaʻai i le numera o lesitala i se vaega faʻapitoa, mo lenei e te le tau alu i le itulau lava ia, mea uma o le a vaʻaia i totonu o faʻaiuga.

Faamolemole ia matau afai e te le vaʻaia le numera o lesitala, e le faʻapea e le o latou. E iai le galuega pei o le nanaina o le au fai saofaga, e fuafua lava e se vaega faʻapitoa faʻapitoa tulaga. I lea tulaga, e le mafai ona e mauaina lea faʻamatalaga i luga o se isi auala.

Pin
Send
Share
Send