Matou te faʻalogologo i le leitio e faʻaoga le AIMP audio player

Pin
Send
Share
Send

AIMP o se tasi o taʻutaʻua taʻutaʻua leo leo i aso nei. O se vaega iloga o lenei tama taʻalo o le mafai lea ona ta e le gata musika musika, ae faʻalogo foi leitio. E uiga i le faʻafofogaina o le leitio e faʻaaoga le AIMP player o le a tatou talanoaina i lenei tusitusiga.

Sii maia le AIMP mo le leai

Metotia mo le faʻalogo i leitio i totonu o le AIMP

E i ai nai 'auala faigofie e mafai ai ona e faʻalogologo i le leitio i totonu o lau AIMP player. O sina mea laʻititi i lalo o le a tatou faʻamatala taʻitasi auiliiliga ma e mafai ona e filifilia le sili ona fiafia iai mo oe lava. I tulaga uma, e tatau ona e faʻaaluina sina taimi e fausiaina ai lau lisi mai mea e te fiafia iai i leitio. I le lumanaʻi, o le a lava mo oe le amataina o le faʻasalalauga e pei o se masani leo leo. Ae o le mea e sili ona manaʻomia mo le gasologa o le mea moni, o le Initaneti. A aunoa ma lea, o le a le mafai ona e faʻalogo i le leitio. Tatou amata le faʻamatala o metotia ua taʻua.

Metotia 1: Tatala le leitio playlist

O lenei metotia e sili ona taatele i filifiliga uma mo le faʻalogo i le leitio. O lona aano e faʻafefeteina i lalo i le downloadina o se playlist o le leitio nofoaga ma le faʻaopoopoga faʻalauteleina i luga o se komepiuta. Ina ua mavae lena, o se faila tutusa e na ona tamoe e pei o se masani leo leo. Ae muamua mea muamua.

  1. Tatou amata le AIMP tagata taalo.
  2. I le pito i lalo ole polokalame ole faamalama o le ae vaʻaia ai se faʻamau i le faʻailoga o le faʻaopoopo. Kiliki i luga.
  3. O lenei e tatalaina le lisi mo faʻaopopoina o faila po o faila i le playlist. I le lisi o galuega, filifili le laina Lisi lisi.
  4. O le mea ua tupu, faʻamalama se faʻamalama ma se vaʻaiga lautele o faila uma i lau komepiuta poʻo komepiuta. I sea faʻatonu, oe manaʻomia le mauaina o le downloadina muamua playlist o le sili ona e fiafia i le leitio. I le masani ai, o na faila e iai ni auiliiliga "* .M3u", "* .Pls" ma le "* .Xspf". I le ata i lalo, e mafai ona e vaʻaia pe faʻapefea ona tutusa le playlist ma isi tulaga. Filifili le faila manaʻo ma fetaomi le ki "Tatala" i le pito i lalo o le faamalama.
  5. A uma lena mea, o le igoa o le le manaʻo o le leitio o le a aliali mai o le a aliali mai ile playlist o le tagata taalo lava. I le isi itu o le igoa o le a iai tusipepa "Leitio". Lea ua faia ina ia 'e te le nunumi faʻapena nofoaga tutusa ma faʻasologa masani pe afai latou te i ai i le tutusa playlist.
  6. E tatau ona e kiliki i luga o le igoa ole leitio faʻasalalau ma fiafia i lau musika e te fiafia iai. I se faʻaopopoga, oe mafai ona tuʻuina i taimi uma le tele o nofoaga eseese i le tasi playlist. Tele o nofoaga leitio nofoaga nofoaga faʻapena playlists tutusa download. Ae o le lelei le AIMP tagata taalo o le fausia i totonu o leitio nofoaga. Ina ia mafai ona vaʻai i ai, e tatau ona e toe kiliki i le ki i foliga o se koluse i le pito i lalo o le polokalame.
  7. Le isi, faʻamau i luga o le laina “Initaneti Lisi lisi. E lua mea o le a aliali mai i le popup menu - "Faʻasalalauga Icecast ma le Shoutcast Leitio Faʻatonu. Matou te fautua atu ia e filifilia taʻitasi i le isi, ona e eseese a latou mea.
  8. I mea uma e lua, o le a e ave i luga o le tulaga o le vaega filifilia, o punaoa taʻitasi e tutusa lava fausaga. I la latou itu tauagavale e mafai ona e filifilia le ituaiga o le leitio, ma i le taumatau o se lisi o avanoa o le filifilia ituaiga o le a faʻaalia. I tafatafa o le igoa o galu taitasi o le a avea ma tala faamau. O lenei ua faia ina ia mafai ona faʻamasani i le tusa o le repertoire o le nofoaga. Ae e leai se tasi e faʻasa oe ona faʻalogologo e le aunoa i le browser pe a fai o ia te oe se manaʻo.

  9. I se faʻaopopoga, o le ai ai faʻamau lata mai, i le kiliki i luga o lea e mafai ai ona e siiina le lisi o le nofoaga filifilia i se komepiuta i se faʻatulagaina faʻapitoa.

  10. I le tulaga o Shoutcast Leitio Faʻatonu oe manaʻomia le kiliki i le ki ua faʻailoga i le ata i lalo. Ma i le mataua i lalo menu, kiliki i le faʻatulagaina oe manaʻo e download.
  11. Luga o Initaneti "Faʻasalalauga Icecast faigofie pea. Lua download fesoʻotaʻiga e vave maua iinei i lalo o le leitio faʻamau faamau. I le kilikiina o soʻo se tasi o ia mea, e mafai ona e puʻea mai ai se playlist ma le filifilia faʻaopoopo i lau komepiuta.
  12. A uma lena mea, fai i luga sitepu e faʻaopoopo ai le nofoaga lisi o le tagata taalo ile playlist a le tagata taalo.
  13. E faapena foi, e mafai ona e downloadina ma tamoe se playlist mai le 'upega tafaʻilagi o soʻo se leitio nofoaga.

Metotia 2: Stream Link

Nisi nofoaga o leitio nofoaga, faʻaopopo i le downloadina o le faila, latou te ofoina atu foʻi se fesoʻotaʻiga i le faʻasalalauga faʻasalalau. Ae ei ai le tulaga pe a leai se mea e ese mai ia te ia. Seʻi o tatou mafaufau poʻo le a le mea e fai i se fesoʻotaʻiga ina ia mafai ai ona e faʻalogo i le leitio e te fiafia iai.

  1. Muamua, kopi le soʻotaga i le leitio e tatau i le laupapa laupapa.
  2. Le isi, tatala AIMP.
  3. A uma lena, tatala le lisi mo le faʻaopopoina o faila ma faila. Ina ia faia lea mea, kiliki i le ua masani masani faʻamau i foliga o se koluse.
  4. Mai le lisi o gaioiga, filifili le laina Lisi. I se faʻaopopoga, o le keyboard shortcut e faʻatinoina foʻi galuega tutusa. "Ctrl + U"pe a e kiliki i latou.
  5. I le faʻamalama e tatalaina, o le ai ai se lua fanua. Muamua, faʻapipiʻi le soʻotaga kopi muamua i le leitio faʻasalalau. I le laina lona lua, e mafai ona avatua lau leitio se igoa. I lalo o lenei igoa, o le a aliali mai i lau playlist.
  6. Afai ua tumu uma fanua, kiliki le faʻamau i le lava faamalama Ua lelei.
  7. O le mea ua tupu, o le leitio filifilia filifilia o le a aliali mai i lau playlist. E mafai ona e faʻaalu i le playlist manaʻo pe faʻaliliu loa mo le faʻalogo.

O auala uma ia sa matou manaʻo e taʻu atu ia te oe i lenei tusitusiga. Faʻaaogaina soʻo se tasi o latou, e mafai ona faigofie ona faia se lisi o le fiafia leitio faʻafiafiaga ma fiafia i musika lelei e aunoa ma ni faigata faapitoa. Manatua e faʻaopopo i le AIMP, o loʻo iai le tele o tagata taʻaʻalo e tatau ona e faʻalogo iai. I le uma, latou te le itiiti ifo agavaa lelei i se lauiloa taʻalo.

Faitau atili: Polokalama mo le faʻalogo i musika luga o komepiuta

Pin
Send
Share
Send