Fausiaina se sootaga e download ai se faila mai le Yandex Drive

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o le Yandex.Disk o le mafai lea e faʻasoa se faila poʻo faila e maua i lau teuina. O isi tagata faʻaaogaina o le a mafai ona sefe vave la latou i la latou disk pe download i se komepiuta.

Auala e fausia ai se fesoʻotaʻiga i faila Yandex.Disk

E tele ni auala e te mauaina ai se fesoʻotaʻiga i mea faʻapitoa o lau fale teu oloa. O le filifiliga o le a faʻalagolago i le pe o le faila manaʻomia e download i le disk pe leai, faʻapea foʻi ma le maua o le polokalame o lenei auaunaga i lau komepiuta.

Metotia 1: I le taimi o le tuiina o le faila i le "ao"

Ole taimi lava pe a maeʻa ona lafoina le faila ile Yandex Disk, ole avanoa e gaosia ai le tuatusi agai atu i ai e avanoa. Ina ia faia lea mea, tuʻu le faʻasolo i autafa o le igoa o le faʻapipiʻi faila i le tulaga Onā. A maeʻa ni nai sekone, o le a foliga mai se sootaga lata ane.

E tumau e kiliki i luga ma filifili pe faʻafefea ona e manaʻo e faʻaaogaina: na o le kopi, lafo i luga o fesoʻotaʻiga lautele pe imeli.

Metotia 2: Afai o le faila ua i ai i totonu o le "ao"

E mafai foʻi ona maua se soʻotaga pe a pa'ū i faʻamaumauga ua maeʻa maua i totonu o faʻamaumauga o mea. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga ma i le taumatau poloka maua le tusifaitau Faasoa Link. O iina, faʻasolo le ki i le tulaga galue ma a maeʻa nai minute o le a sauni mea uma.

O le mea lava e tasi e mafai ona faia ma le faila: filifili le manaʻo ma faʻatagaina le gaioiga Faasoa Link.

Metotia 3: Yandex Disk polokalama

O se faʻapitoa faʻapitoa mo Windows e maua ai foʻi le tomai e faʻasoa ai mea i totonu o le fale teu oloa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e alu i le "ao" faila, tatala le tala menu o le faila manao ma kilikiYandex.Disk: Kopi le sootaga lautele.

O le savali i totonu o le fata o le a faʻamaonia ai o mea uma na aoga, o lona uiga o le maua tuatusi e mafai ona faʻaofi i soʻo se mea e faʻaoga ai le ki taua Maea Ctrl.

O se tali tutusa e mafai ona mauaina i le kilikiina "Faasoa" i le faamalama o le polokalame lava ia.

Lapataiga! Le faʻatinoina o gaioiga i luga i le polokalama e tatau ona faʻatagaina synchronization.

Faʻafefea e siaki faila e avanoa mo isi tagata faʻaaoga

O loʻo avanoa le lisi o ia faila ma faila i le vaega. "Sootaga".

Faʻafefea ona aveese le soʻotaga

Afai e te manaʻo e leai se isi e sao i le faila poʻo le faila i lau Yandex Disk, ona mafai lea ona faʻaleaogaina lenei galuega. Ina ia faia lea mea, na ona setiina le faʻaseʻe i Leai ma faʻamaonia le gaioiga.

Mo mea uma o loʻo teuina i Yandex Disk, e mafai ona e vave faia se soʻotaga ma faʻasoa vave i soʻo se avanoa avanoa. Lenei mea e mafai ona faia uma ma le fou download faila, ma i latou o loʻo i ai i le fale teu oloa. O se mea faʻapitoa o loʻo tuʻuina atu i totonu o le polokalama faʻamaumauga o lenei tautua.

Pin
Send
Share
Send