Suia le igoa ole igoa Twitter

Pin
Send
Share
Send


A e manatu o lau igoa ole igoa e sili ona le taliaina pe naʻo lou manaʻo e toe faʻaleleia lou talaaga laʻititi, suia lau igoa tauvalaʻau o le a le faigata. E mafai ona suia le igoa pe a uma le maile «@» soʻo se taimi ma fai i le tele o taimi e te manaʻo ai. E le afaina le au atiaʻi.

Faʻafefea ona suia le igoa ile Twitter

O le mea muamua e matauina o le te le tau totogia mo le suia o lou Twitter username. Lua - e mafai ona e filifilia atoa soʻo se igoa. O le mea taua o loʻo ofi atu i le laina o matata e 15, e le oi ai faʻailoga ma, o le mea moni, o le igoa tauvalaʻau e te filifilia e tatau ona leai se totogi.

Faitau foi: Auala e faʻaopopo ai uo i luga o Twitter

Twitter Browser Lomiga

E mafai ona e suia le igoa ole igoa ile upega tafailagi ole lauiloa microblogging tautua ile naʻo ni nai kiliki.

  1. Muamua e te manaʻomia le ulufale i totonu o lau Twitter account, lona igoa ole igoa matou te manaʻo e suia.

    I le laisene itulau pe i luga o le laupepa autu, ia e ulufale i le username ma le password mai la matou "teugatupe", ona kiliki ai lea ole ki "Login".
  2. A uma ona matou ulufale i totonu, kiliki i luga o le ata o la matou avatar i le pito i luga taumatau - latalata i le faʻamau Tweet.

    Ona filifili lea o le aitema i le mataʻu i lalo lisi "Faʻatulagaga ma le Puipuiga".
  3. O le taunuuga o nei gaioiga, matou te maua i matou i le tala setting vaega. Lea matou te fiafia i le fomu Igoa Igoa.

    Uma e tatau ona e faia o le suia le i ai igoa igoa i se fou. I lenei tulaga, o le igoa matou te ulufale i ai o le a vave siakiina mo le avanoa ma le saʻo o le sao.

    A e faia ni mea sese aʻo tusia lou igoa tauvalaʻau, oe vaʻai i se tutusa savali i luga o le faʻatulagaga fanua.

  4. Ma le mea mulimuli, afai o le igoa na e faʻatinoina e fetaui ma tapulaʻa uma, naʻo le tusi i lalo i le poloka "Initaneti", ma kiliki i le ki Sefe Suiga.
  5. O lenei, e faʻamaeʻa le faʻagaioiga mo le suia o le igoa tauvalaau, matou te naʻo le manaʻomia e faʻamaonia le suiga i le teugatupe tulaga ma se upu faataga.

Na pau lava o lea. Faatasi ai ma le fesoasoani a na faigofie faigofie gaioiga, na matou suia le username i le browser version o Twitter.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona alu ese mai le Twitter account

Twitter polokalama mo Android

E mafai foi ona suia le username i le microblogging tautua faʻaaogaina le Twitter Twitter client mo Android. Pe a faʻatusatusa i le upega tafailagi o le Twitter, e manaʻomia nisi gaioiga e sili atu, ae o nei mea uma, e vave ma faigofie.

  1. Muamua, ulufale i totonu o le tautua. Afai ua uma ona e ulufale mai i lau teuga tupe, e mafai ona e agaʻi saogalemu i le tolu laasaga.

    O lea la, i luga o le talosaga amataga itulau, kiliki i le faamau "Login".
  2. Ma, i le faʻatagaina pepa, faʻamaonia o matou username ma upu faataga.

    Faamautu faamatalaga auina mai i le kiliki i le isi faamau ma le tusiga "Login".
  3. A maeʻa log masuk i le teugatupe, kiliki i le aikona o la matou avatar. O lo o tu i le pito i luga tauagavale o le polokalama.
  4. O le mea lea, tatou te tatalaina le itu itu o le tusi talosaga. I totonu o loʻo tatou fiafia faapitoa i le aitema "Faʻatulagaina ma faʻalilolilo".
  5. Le isi, alu i "Teugatupe" - Igoa Igoa. Lenei ua tatou vaʻaia ni tusitusiga se lua: o le muamua faʻaalia le taimi nei igoa ole igoa o le maile «@», ma ile lua - fou, mafai ona toe teuteuina.

    O loʻo i le faʻailoga lona lua matou te faʻalauiloa la matou igoa tauvalaau fou. A faʻapea e saʻo le igoa o le tagata faʻaaoga ma e le faʻaaogaina, o le a lanumeamata lanu meamata ma le manulele o le a aliali mai i le itu taumatau.

    Ua e filifili i se igoa igoa? Faʻamautu le igoa suia i le oomiina le ki Faia.

Ile taimi lava e maeʻa ai le faia o tulaga i luga, o lau Twitter username o le a suia. Le pei o le browser version o le tautua, matou te le manaʻomia le ulufale i totonu o se account password iinei.

Twitter feaveaʻiga upega tafailagi

O le laupepa sili ona lauiloa microblogging o loʻo i ai foi o se browser lomiga mo masini feaveaʻi. O le fesoʻotaʻiga ma le faʻatinoga o lenei vaiga o le fesoʻotaʻiga agafesootai toeitiiti lava tutusa lelei ma i latou i Android ma iOS-talosaga. Ae peitai, ona o le tele o nai taua eseʻesega, o le faagasologa o le suia o le igoa i le feaveaʻi web version o le Twitter e tatau lava ona faamatalaina.

  1. Lea, muamua lava, ulufale i totonu o le auaunaga. O le faagasologa o le ulufale atu i le teugatupe e tutusa lelei ma lena faʻamatalaina i totonu o faʻamatalaga i luga.
  2. Ina ua uma ona matou ulufale i totonu o le teugatupe, matou te o atu i le laupepa autu o le mobile version o Twitter.

    Lenei, e alu i le tagata faʻaaoga menu, kiliki i luga o le ata o la matou avatar i le pito i luga tauagavale.
  3. I le itulau e matala, alu i le "Faʻatulagaga ma le Puipuiga".
  4. Ona filifili lea Igoa Igoa mai le lisi o tapulaa avanoa mo suiga.
  5. Lenei o mea na totoe mo tatou e fai o le suia le fanua faʻapitoa Igoa Igoa igoa tauvalaau ma kiliki i le ki Faia.

    Ina ua uma lena, afai o le igoa tauvalaau na matou ulufale o saʻo ma e le avea e se isi tagata faʻaaoga, o le tala faʻamatalaga o le a toe faʻaleleia e aunoa ma le manaʻomia o faʻamaoniga i soʻo se auala.

O le mea lea, e le afaina pe e te faʻaogaina le Twitter i luga o komupiuta poʻo luga o se masini feaveaʻi - suia se igoa tauvalaau i luga o fesoʻotaʻiga lautele o le a le faigata.

Pin
Send
Share
Send