Tikia ma faʻapipiʻi avetaavale mo laupepa Lenovo G500

Pin
Send
Share
Send

Faʻapipiʻi avetaavale fesoasoani i masini uma i lau komepiuta fefaʻasoaaʻi lelei tasi i le isi. I le faʻaopopoga, o lenei mea e alofia le aliali mai o mea sese tele ma faʻateleina le faʻatinoina o meafaigaluega lava ia. O le aso o le a matou taʻuina atu ia te oe auala e ave ai ma faʻapipiʻi avetaavale mo le Lenovo G500 laptop.

Faʻafefea ona maua avetaavale mo laupepa Lenovo G500

E mafai ona e faʻaogaina auala eseese e faʻauma ai le galuega. E tofu i latou ma le aoga i lana lava ala ma mafai ona faʻaaoga i se tulaga faʻapitoa. Matou te fautua atu ia e faʻamasani oe lava i nei metotia uma ia sili auiliiliga.

Metotia 1: Faʻalauiloa aloaʻia punaoa

Ina ia mafai ona faʻaogaina lenei auala, matou te manaʻomia le liliu i le aloaia Lenovo 'upega tafaʻilagi mo se fesoasoani. O iina o le a tatou vaʻavaʻai ai avetaavale mo le G500 laptop. O lau faʻasologa o gaioiga e tatau ona faʻapea:

  1. Matou te o na oi matou pe i luga o le fesoʻotaʻiga i le laupepa aloaia a Lenovo.
  2. I le ulutala o le 'upega tafaʻilagi o le ae vaʻaia vaega e fa. Matou te manaʻomia se vaega "Lagolago". Kiliki lona igoa.
  3. O lona iʻuga, ole mataʻu i lalo ole lisi e aliali mai i lalo. O loʻo iai ma vavaega o le kulupu. "Lagolago". Alu i le vaega "Faʻafou avetaavale".
  4. I le ogatotonu o le itulau e matala, o le ae mauaina se laufanua mo le suʻesuʻeina o le upega tafailagi. I totonu o lenei pusa sailiga oe manaʻomia le ulufale i le igoa o le komepiuta komipiuta -G500. A e ulufale i le aoga taua, lalo o le ae vaʻai i se lisi o loʻo aliali mai i suʻesuʻega faʻaiuga e fetaui i lau fesili. Matou te filifilia le laina muamua mai se lisi paʻu i lalo.
  5. O lenei tatala le G500 Notebook Support Page. Lenei itulau e mafai ona e mauaina le tele o faʻamaumauga mo le laupepa, faʻamatalaga ma isi. I se faʻaopopoga, o loʻo iai se vaega ma polokalama mo le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. E alu i ai, kiliki i le laina "Avetaavale ma polokalama" i le pito i luga o le itulau.
  6. E pei ona matou faʻailoa muamua, o lenei vaega o loʻo i ai uma avetaavale mo le Lenovo G500 laptop. Matou te fautua atu aʻo leʻi filifilia le avetaavale saʻo, muamua faʻailoa mai le faʻamatalaga o le faʻafoega o le faiga ma lona siusiu loloto i le tali paʻu i lalo lisi. Ole mea lea ole a faʻamama ai avetaavale e le talafeagai mo lau OS mai le lisi o polokalama.
  7. O lenei e mafai ona mautinoa o download uma polokalama o le a fetaui ma lau polokalama. Mo se televave sailiga mo polokalama, e mafai ona faʻamaoti ai le ituaiga o masini lea e manaʻomia se avetaavale. Lenei mafai ona faia foi i se faʻapitoa toso-i lalo menu.
  8. A e le filifilia se faʻavasega, o lona uiga o avetaʻavale avanoa uma o le a faʻaalia i lalo. E faapena foi, e le o fiafia tagata uma e sailia ni polokalama faʻapitoa. I soo se tulaga, o le faafeagai o le igoa o polokalama taʻitasi, o le a e vaʻai faʻamatalaga e uiga i le tele o le faʻapipiʻi faila, o le faʻaliliuga o le avetaavale ma le aso o lona faʻamatuʻuina atu. I se faʻaopopoga, faʻafeagai i polokalama taʻitasi o loʻo iai se faʻamau i le foliga o se lanumoana lanumoana faʻasino i lalo. I le kiliki i luga, o le a amata ona e siiina le polokalama filifilia.
  9. E tatau ona e faʻatali laʻititi a o aveina le faila avetaʻavale faila i le komepiuta. A uma lena mea, e tatau ona e tamoe ma faʻapipiʻi le polokalama. Ina ia faia lea mea, na ona e mulimuli i faʻatonuga ma fesoasoani o loʻo i ai i faʻamalama taʻitasi o le installer.
  10. E faapena foi, oe manaʻomia e download ma faʻapipiʻi uma polokalama mo le Lenovo G500.

Faʻamolemole ia matau o le faʻamatala auala e sili ona faʻatuatuaina, talu ai o polokalama uma e tuʻuina saʻo e le tagata gaosi oloa. Lenei mautinoa e atoatoa atoatoa kompatibilitas polokalama ma le leai o le malware. Ae e le gata i lea, o loʻo i ai foi nai isi metotia ia o le a fesoasoani foi ia te oe i faapipiiina avetaavale.

Metotia 2: Lenovo Online Service

O lenei tautua i luga ole laiga ua mamanuina faʻapitoa mo le toe faʻafouina o le Lenovo polokalama polokalama. O le a faʻatagaina oe e otometi fuafuaina o le lisi o polokalama e te manaʻo e faʻapipiʻiina. O mea ia e fai:

  1. Matou te o atu i le download itulau mo le G500 laptop software.
  2. I le pito i luga o le itulau oe maua le poloka faʻaalia i le ata. I totonu o lenei poloka e tatau ona e kiliki ile ki "Amata faitau vave".
  3. Faʻamolemole matau o mo lenei metotia e le fautuaina e faʻaaoga le Edge browser e sau ma le Windows 10 faʻafoe faiga.

  4. A maeʻa, o le a tatalaina se itulau faʻapitoa lea e faʻaalia ai le iuga o le uluaʻi siaki. O lenei siakiina e iloa ai pe o faʻapipiʻi nisi mea aoga e tatau mo le saʻo lelei o lau polokalame.
  5. Lenovo Auaunaga Bridge - o se tasi o nei mea aoga. E foliga mai, o le ae le maua le LSB. I lenei tulaga, o le ae vaʻaia se faʻamalama e pei ona faʻaalia i le ata i lalo. I lenei faamalama e tatau ona e kiliki i le ki "Malilie" e amata downloading Lenovo Service Bridge i se komepiuta feoaʻi.
  6. Matou te faʻatali seʻi maeʻa aveina i lalo le faila, ona faʻatino lea o le polokalama faʻapipiʻi.
  7. Le isi, e tatau ona e faʻapipiʻi Lenovo Service Bridge. O le faiga lava ia e faigofie tele, o lea matou te le faʻamatalaina auiliili. E oʻo lava i se tagata fou PC e mafai ona tagofia le faʻapipiʻiina.
  8. Ae e te leʻi amataina le faʻapipiʻi, e mafai ona e vaʻai i se faʻamalama ma se feau puipuia. O se masani masani lea e na ona puipuia ai oe mai le soliina o le malware. I se pusa faʻapena e tatau ona e kiliki "Tamoe" pe "Tamoe".
  9. A maeʻa ona faʻaaogaina le aoga LSB, e tatau ona e toe amataina le itulau itulau o le G500 laptop software ma toe kiliki le faʻamau "Amata faitau vave".
  10. I le taimi o le toe laveaʻiina, oe e foliga mai e vaʻai i le faʻamalama lenei.
  11. Fai mai o le ThinkVantage System Update (TVSU) e le faʻaaogaina i luga ole laupepa. Ina ia faaleleia lea, e tatau ona e kiliki i le faʻamau ma le igoa "Faapipiiina" i le faamalama e matala. ThinkVantage System Update, pei o Lenovo Service Bridge, e manaʻomia e faitau saʻo ai lau komepiuta mo le leiloa o polokalama.
  12. Ina ua uma kiliki i luga o le faʻamau luga, o le faʻagasologa o le downloadina faapipiiina faila o le a amata vave. Sii maia alualu i luma o le a faʻaalia i se isi faʻamalama e aliali mai luga o le mata.
  13. Ina ua faila faila e tatau ai, o le TVSU aoga o le a faʻapipiʻi i tua. O lona uiga pe a oʻo i le faʻapipiʻiina e te le vaʻai i ni feʻau poʻo ni faʻamalama i luga ole laupepa.
  14. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le ThinkVantage System Update, o le a otometi lava le toe faʻafouina le polokalama. E tupu lenei mea e aunoa ma se lapataʻiga. O le mea lea, matou te fautua atu ia aua e te galue ma faʻamaumauga e na ona mou atu pe a e toe amataina le OS a o faʻaaoga lenei metotia.

  15. A uma le toe fai o le masini, e te manaʻomia le toe foʻi i le download itulau mo le G500 laptop polokalama ma toe taʻi le seʻeseʻi amata faamau.
  16. Ole taimi nei ole a e vaʻaia le alualu i luma o le suʻesuʻeina o lau system ile nofoaga na i ai le faʻamau.
  17. E te manaʻo e faatali mo ia e maeʻa. A maeʻa, o le a lisi atoa o avetaʻavale ua leiloa i lau faiga o le a aliali mai lalo. Soʻo se polokalama mai le lisi e tatau ona laʻuina i luga ma faʻapipiʻi i luga o se komepiuta.

Lea na faʻamaeaina le auala faamatalaina. Afai e faigata tele mo oe, ona matou taʻitaʻia lea i isi mata e tele filifiliga e fesoasoani ia oe e faʻapipiʻi polokalama i lau G500 laptop.

Metotia 3: ThinkVantage System Faʻafou

E manaʻomia le aoga lea e le gata mo le suʻesuʻe i luga ole laiga, lea sa tatou talanoa i ai i le auala muamua. ThinkVantage System Update e mafai foi ona faʻaaogaina e tu ma tuʻu i luga o le aoga mo le sailia ma faʻapipiʻi polokalama. O mea ia e tatau ona fai:

  1. Afai e leʻi faʻapipiʻiina oe le ThinkVantage System Update, ona mulimuli lea i le soʻotaga i le ThinkVantage download itulau.
  2. I le pito i luga o le itulau o le ae mauaina e lua sootaga faailogaina i le screenshot. O le muamua fesoʻotaʻiga e mafai ai ona e puʻeina le lomiga aoga mo le faʻagaioiga o le Windows 7, 8, 8.1 ma le 10. O le mea lona lua e naʻo le talafeagai mo Windows 2000, XP ma Vista.
  3. Faʻamolemole ia matau o le ThinkVantage System Update faʻaaogaina na o galuega i luga o le Windows. Isi lomiga o le OS o le a le galulue.

  4. A faʻapipiʻi le faila faila, tamoʻe.
  5. Le isi, e tatau ona e faʻapipiʻi le aoga i luga o se komepiuta. E le tele le taimi, ma e le manaʻomia ni malamalama faʻapitoa mo lenei.
  6. A maeʻa ona faʻapipiʻi le ThinkVantage System Update, tamoʻe le aoga mai le lisi "Amata".
  7. I le faamalama tele o le aoga oe vaʻaia se faʻafeiloaʻiga ma se faʻamatalaga o galuega autu. Kiliki le ki i lenei faamalama. "Le isi".
  8. Ae masalo, e te manaʻo e faʻafou le mea aoga. Lenei e faailoa mai e le isi savali pusa. Tulei Ua lelei e amata le faʻafouga faʻagasologa.
  9. Ae le i faʻaaogaina le aoga, o le ae vaʻai i se faʻamalama ma se laisene maliega i luga ole mata mata. A manaʻo iai, faitau lona tulaga ma fetaomi le faʻamau Ua lelei ia faaauau.
  10. Ole a sosoʻo lea ma se otometi download ma faʻapipiʻi o faʻafouga mo System Update. O le alualu i luma o nei faʻatinoga o le a faʻaalia i se isi faʻamalama.
  11. A maeʻa le faʻafouga, ona e vaʻaia lea o se feʻau. Kiliki le faʻamau i totonu "Tapuni".
  12. O lenei e tatau ona e faʻatali mo ni nai minute seʻia toe amata le aoga. I le taimi lava lea, o le a amata ai lau siakiina avetaavale. Afai e leʻi amata otometi le suʻega, ona tatau lea ona e oomi le faʻamau i le itu tauagavale o le aoga "Maua fou faʻafou".
  13. A uma lena, o le a e toe vaʻai i le laisene maliega i luga o le lau. Ua matou sainia le laina e faʻailoa ai lau maliega i tuutuuga o le maliega. Le isi, fetaomi le faʻamau Ua lelei.
  14. O lona iʻuga, o le a e vaʻai i totonu o le aoga se lisi o polokalama e te manaʻomia e faʻapipiʻiina. E i ai ni faʻaopoopoga se tolu - Taua Taʻiala, Fautuaina ma le "Pule oe lava". Oe manaʻomia le filifilia o le tab ma tape ese le faʻafouga e te manaʻo e faʻapipiʻiina. Ina ia faʻaauau le faʻagasologa, oʻomi le faʻamau "Le isi".
  15. O lenei o le utaina o faapipiiina faila ma tuʻutuʻu tuʻutuʻu o avetaavale filifilia o le a amataina.

Lenei na faʻauma ai le metotia. A maeʻa le faʻapipiʻiina, e te manaʻomia le tapunia o le ThinkVantage System Update Utility.

Metotia 4: Lautele polokalama suʻesuʻe polokalama

E tele polokalame i luga ole Initaneti e faʻataga ai le tagata e suʻe, download ma faʻapipiʻi avetaavale i le toetoe lava otometi. E manaʻomia se tasi o ia polokalame e faʻaaoga lenei metotia. Mo i latou e le o iloa poʻo fea polokalama e filifili ai, ua matou saunia seisi itu ese o iloiloga o na polokalame. Masalo e ala ile faitau i ai, o le a foʻia le faʻafitauli ma le filifiliga.

Faitau atili: Sili avetaʻavale faʻapipiʻi polokalama

Le sili ona lauiloa o DriverPack Solution. Lenei ua mafua ona o polokalame faifai pea faʻafouga ma se faʻateleina faʻamaumauga o lagolagoina masini. Afai e te leʻi faʻaaogaina lea polokalame, e tatau ona e faitau la matou faʻasalalau. I totonu o oe o le a maua se faʻamatalaga auiliili i le faʻaaogaina o le polokalama.

Lesona: Faʻafefea ona faafou avetaʻavale luga o le komupiuta ma le DriverPack Solution

Metotia 5: Hardware ID

O masini taʻitasi uma e fesoʻotaʻi i luga ole komepiuta ma lona lava faʻailoaina. I le faʻaaogaina o lenei ID, e le gata e mafai ona e iloa ai masini ia lava, ae e faʻapipiʻi foʻi polokalama mo lea. O le mea sili ona taua i lenei metotia o le sailia lea o le ID taua. A uma lena, e tatau ona e faʻaogaina i luga o nofoaga faʻapitoa suʻesuʻega e suʻe polokalama e ala i se ID. Sa matou talanoa e uiga i le auala e iloa ai se mea faailoa ma le mea e fai i se isi taimi mulimuli ane i le matou lesona eseese. I totonu, matou faʻamatala faʻapitoa lenei metotia. O le mea lea, matou fautua atu e te kiliki i luga o le sootaga lalo ma na o lou faʻamasani oe i ai.

Lesona: Sailia o avetaʻavale e ala ile ID ID

Metotia 6: Pupuni Avanoa Suʻesuʻe Meafaigaluega

I le tulaga masani, o laupepa taʻitasi o le Windows faʻafoeina le polokalama o loʻo i ai se tulaga masani faʻaaoga polokalama suʻesuʻe. I lona faʻaaogaina, e mafai ona e taumafai e faʻapipiʻi se avetaavale mo soʻo se masini. Na matou fai mai “taumafai” mo se mafuaʻaga. O le mea moni o le i ai i nisi tulaga o lenei filifiliga e le maua ni faʻaiuga talafeagai. I ia tulaga, e sili le faʻaaogaina o se isi metotia faʻamatalaina i lenei tusitusiga. O lenei tatou te o atu i le faʻamatala o lenei metotia.

  1. Fetaomi ki i luga ole komepiuta komipiuta ile taimi e tasi Faamalama ma le "R".
  2. O le ae tamoe le aoga "Tamoe". Ulufale le taua i le laina e tasi o lenei aogadevmgmt.mscma faʻamau le faʻamau Ua lelei i le lava faamalama.
  3. O nei gaioiga o le a faalauiloa Pule Pule. E le gata i lea, e tele isi auala e mafai ona fesoasoani e tatala lenei vaega o le system.
  4. Lesona: Tatalaina masini pule

  5. I le lisi mea faigaluega, e tatau ona e mauaina le tasi lea e manaʻomia le avetaavale. Kiliki taumatau i le igoa o ia mea meafaigaluega ma i le lisi menu e aliali mai, kiliki i luga o le laina "Faʻafou avetaavale".
  6. E faʻalauiloa le mea faigaluega suʻe. O le a fesiligia oe e filifili se tasi o le lua ituaiga o sailiga - "Otometi" pe "Tusi Lesona". Matou te fautuaina oe e filifili le filifiliga muamua. Ole a faʻatagaina le faiga o loʻo sailia e saili le polokalama talafeagai i luga ole Initaneti e aunoa ma lau fesoasoani.
  7. I le tulaga o se sailiga manuia, o avetaavale o loʻo maua o le a vave tuʻu.
  8. I le faaiuga o le ae vaai i le faamalama mulimuli. O le a faʻailoa le iʻuga o le sailiga ma faʻapipiʻiina. Matou te faamanatu atu ia te oe mafai ona lelei ma le lelei.

Lenei tala ua faʻamuta. Na matou faʻamatala uma metotia na faʻatagaina oe e faʻapipiʻi uma polokalama i lau Lenovo G500 laptop e aunoa ma se iloa faʻapitoa ma tomai. Manatua o le le mafai ona faʻagaioi le laupepa i le mea e te manaʻomia ai e le gata faʻapipiʻi ai avetaʻavale, ae e siaki foʻi mo fou mo i latou.

Pin
Send
Share
Send