Faʻafefea ona faʻapipiʻi Instagram i luga o komupiuta

Pin
Send
Share
Send


I nei aso, Instagram ua talafeagai lava manatu o se tasi o sili ona lauiloa fesoʻotaʻiga lautele i le lalolagi. O lea auaunaga e mafai ai ona e lolomiina ni ata laʻititi ma vitiō, fefaʻasoaʻii taimi taua o lou olaga. Lalo o le a tatou talanoa e uiga i auala e mafai ona faʻapipiʻi ai Instagram i lau komepiuta.

O tagata atiaʻeina o lenei fesoʻotaʻiga lautele, latou te tuʻufaʻatasia a latou fanau o se agafesootai faʻapitoa na fuafuaina mo telefonipoto feaveaʻi iOS ma le Android e faʻagaioia polokalama. O le mafuaʻaga lena e le maua ai le tautua i le komepiuta atoa.

Matou te faalauiloa Instagram i luga ole komepiuta

Lalo o le a tatou talanoa e uiga i ni auala se tolu o le a faʻatagaina oe e tamoe instagram i luga o le komepiuta. O le muamua auala o se faʻaiuga aloaʻia, ma le lona lua ma le lona tolu o loʻo manaʻomia le faʻaaogaina o seisi vaega.

Metotia 1: faalauiloa i le browser

I le avea ai ma faʻamatalaga komepiuta, na folasia ai e le au atiaʻe se 'upega tafaʻilagi a se fesoʻotaʻiga agafesootai e mafai ona tatalaina i soʻo se browser. O le leo, o lenei fofo e le faʻatagaina oe ona e faʻaaogaina atoatoa le Instagram, mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona e lolomiina ata mai lau komupiuta pe faʻapaleni le lisi o download ata.

  1. Alu i le itulau autu o le Instagram auaunaga i se lisi.
  2. Ina ia amata faʻaaogaina le auaunaga, oe manaʻomia le ulufale i totonu.

Metotia 2: faʻaaoga le Andy emulator

I le tulaga e te manaʻo e faʻaogaina le faʻamatalaga atoa o Instagram i lau komepiuta, o le a manaʻomia oe e te fesoasoani atu i le fesoasoani a se emulator faʻapitoa polokalama e faʻatagaina oe e te amataina le faʻaoga manaʻomia. I la matou galuega, o le Andy virtual machine o le a fesoasoani ia i matou, e mafai ai ona matou faʻataʻitaʻiina le Android OS.

Sii mai ia Andy

  1. Sii maia le polokalame mai le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata atiaʻe. Ina ua uma ona faʻatuina le tufatufaina o pepa, faʻapipiʻi Andy i lau komepiuta.
  2. A faʻapipiʻi le polokalama, tamoʻe. O le lau o le a faʻaalia le Android OS Ofisa masani i le tele o tagata, e tutusa lelei ma le faʻamatalaga 4.2.2. O lenei e mafai ona e alu i le faʻapipiʻiina o Instagram. Ina ia faia lea mea, kiliki i le ogatotonu faʻamau e faʻaali ai se lisi o mea faʻapipiʻi talosaga, ona tatala ai lea Taalo Faleoloa.
  3. O le polokalama o le a faʻaalia se faʻatagaina faʻamalama i le Google system. Afai ua i ai sau resitala imeli imeli tuatusi, kiliki i le ki. "Oi ai nei". Afai e leʻo le taimi lenei, kiliki i le ki. "Fou" ma alu atu i le laʻititi faʻagaioiga lesitala.
  4. Ulufale lau Google Account imeli tuatusi ma upu faataga. Atoa faʻatagaina i totonu o le polokalama.
  5. Ma le mea mulimuli, o le Play Faleoloa o le a aliali mai i luga o le laupepa, e ala mai ai i le a matou download Android talosaga. Ina ia faia lea mea, saili i le igoa o le talosaga, ona tatala loa lea o le faʻaalia iuga.
  6. Kiliki le ki Faatuinaamata le faʻapipiʻiina le apalai. Ina ua mavae ni nai taimi, o le a avanoa mo le lafo mai le desktop poʻo le lisi o talosaga uma.
  7. Tatala le Instagram, se faʻamalama masani o le a faʻaalia i luga o le laupepa, lea e amata ai le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga lautele e tatau lava ona faʻatumu le faʻatagaina.

Talu ona matou faʻapipiʻiina le feaveaʻi laiga o le talosaga i lau komepiuta, matua o ana galuega uma e avanoa mo oe, e aofia ai le lolomiga o ata, ae ma nisi o foliga. Ua uma ona matou mafai ona talanoa sili atu auiliiliga e uiga i le lolomiina o ata ile Instagram mai se komupiuta luga o le upega tafailagi.

Le faʻaaogaina o le Android emulator, e mafai ona tamoe i luga o lau komepiuta e le gata Instagram, ae o isi foʻi talosaga mo le lauiloa telefoni feaveaʻi faiga, lea e mafai ona maua i le Play Faleoloa faleoloa app.

Metotia 3: faʻaaoga le RuInsta polokalama

RuInsta o se lauiloa polokalama faʻatulagaina e faʻaaoga le Instagram i luga o se komepiuta. O lenei mea faigaluega e mafai ai ona e toetoe a faʻaaogaina atoa le lauiloa fesoʻotaʻiga i lau komepiuta, seʻi vagana ai le lolomiina o ata (e ui lava o lenei galuega e saunia i totonu o le polokalama, e le i galue i le taimi o le tusitusi).

Sii mai o le RuInsta

  1. Download RuInsta, ma faʻapipiʻi mai lea ile komipiuta.
  2. A e amata amataina le polokalame, oe manaʻomia le ulufale i totonu ma lou username ma upu faataga.
  3. O le taimi lava e faʻa saʻo lelei lenei faʻamatalaga, o lau talaaga o le a faʻaalia i luga o le mata.

Metotia 4: Instagram polokalama mo Windows

Afai o oe o se tagata faʻaaogaina Windows 8 ma luga atu, ona e maua lea ile Instagram talosaga, lea e mafai ona laʻuina mai i le fale-faleʻoloa. O le mea e leaga ai, ua faʻaumati le apalai, ae vaʻai i le mea faapipii o le a lava.

Faaoso le Windows Faleoloa ma faʻaaoga le pa suʻe e saili ai le Instagram app. Tatala le itulau apalai, faʻatino lona faʻapipiʻi i le kiliki i luga o le faʻamau "Maua".

A maeʻa ona maeʻa faʻapipiʻi le tusi apalai, tamoʻe. O le taimi muamua oe manaʻomia le ulufale i totonu o le tusi talosaga.

A uma ona ulufale i le saʻo faamatalaga, o le pupuni o le a faʻaali lau talaaga faamalama luga o le fesoʻotaʻiga lautele.

Afai e te iloa ni tali talafeagai mo le faʻaaogaina o le Instagram ile komupiuta, faʻasoa i latou i tala.

Pin
Send
Share
Send