Galuega fai fua i le Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Suia fua o se mea lautele meafaigaluega e mafai ai ona e fuaina, fesuiaʻi ma suia ni mea.

Matua tautala, e leʻose mea faigaluega lea, ae o se galuega e taua e le keyboard keyboard auala 'alo FMTL + T. Ina ua uma ona valaʻau le gaioiga, o se faʻavaʻa ma maka e aliali mai i luga o le mea, ma oe mafai ona suia le tele o le mea ma faʻataʻamilo i le ogatotonu o le faʻamauga.

Oomi ki Sifi faatagaina oe e fua le mea a o tumau pea vaevaega, ma pe a faʻafili e faʻataʻapeina ai o se sikaili tele o le 15 tikeri (15, 45, 30 ...).

Afai e te taofia le ki FMTL, ona mafai lea ona faʻataʻitaʻi soʻo se faʻailoga e tutoʻatasi mai isi i soʻo se itu.

E leai foi ni mea faʻaalia i le fesuiaiga fua. O le Lilifa, "Manua", "Vaaiga" ma le "Faiva" ma o loo valaʻauina i latou i le kilikiina o le ki taumatau.

Lilifa faataga oe e tulei tulimanu faailoga i soo se itu. O se vaega o le gaioiga o le gaioiga o le ogatotonu faʻailoga e mafai na o luga o itu (i la tatou mataupu, o le sikuea) o loʻo latou tu ai. O lenei faʻatagaina oe e faʻatumauina itu tutusa.

"Manua" foliga foliga Lilifa ma le pau lava le eseʻesega e mafai ona faʻasolosolo soo se faʻailoga i luga uma o matau i le taimi e tasi.

"Vaaiga" agai le faʻailoga ua tu mai i luga o le faʻasologa o le gaoioi, le mamao tutusa i le isi itu.


"Faiva" fausiaina se grid i luga o le mea ma mea faailoga, toso e, oe mafai ona suia le mea i soo se itu. O tagata faigaluega e le gata o tulimanu vailauga ma faʻailo, o maka i le vaeluaga o laina, ae o vaega foʻi e faʻataʻatia e nei laina.

O isi galuega faʻaopoopo e aofia ai foi le fesuiaʻiina ole mea ile mea faapitoa (90 pe 180 tikeri) o le tulimanu ma faʻataʻamilosaga faalava ma faʻataʻitaʻi.

Tusi Lesona faʻatagaina oe e:

1. Faʻagasolo le nofoaga o iai le suiga o le numera o pixels i autafa.

2. Seti le fua faatatau pei o se pasene.

3. Faatulaga le rotation angle.

4. Faatulaga le faʻasologa o le tulimanu faʻalenatura ma le sifi.

Pau lea o mea e te manaʻo e iloa e uiga i le Free Transformation mo le aoga ma le faigofie galuega i le Photoshop.

Pin
Send
Share
Send