Polokalame Skype: hacking gaioiga

Pin
Send
Share
Send

Le taimi sili ona le lelei i le taimi e galue ai ma soʻo se polokalame e faʻagaioia ai i luga o le tagata lava ia faʻamatalaga o lona faʻataʻavaleina e le osofaʻiga. O le tagata aʻafia e aʻafia e le mafai ona leiloa e le gata i faamatalaga faʻalilolilo, ae o le lautele foʻi ona oʻo i lana teugatupe, ile lisi o fesoʻotaʻiga, faila o fetusiaiga, etc. E le gata i lea, o le osofaʻiga e mafai ona fesoʻotaʻi ma tagata o loʻo i luga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e fai ma sui o le tagata aʻafia, fesili mo ni tupe i aitalafu, lafoina spam. O le mea lea, e taua tele le faia o tulaga puipuia e puipuia Skype hacking, ma afai o lau tala pea hacking, ona vave faia se faasologa o gaioiga, lea o le a talanoaina i lalo.

Puipuia Hacking

A o le i agaʻi i le fesili poʻo le a le mea e fai pe a fai o le Hacker Hack, tatou saili poo a gaioiga e tatau ona fai e puipuia ai lenei.
Mulimuli i nei tulafono faigofie:

  1. O le upu faʻatonu e tatau ona faʻafaigofie tele, mafai ona i ai numera ma faʻapitoa mataitusi i tusi resitala eseese;
  2. 'Aua neʻi taʻua le igoa o lau tala ma le tusi faʻamatalaga tala;
  3. I se tulaga e le teuina latou i luga o se komepiuta i se faiga e leʻi faʻailogaina, pe ala ile i-meli;
  4. Faʻaoga se polokalama aoga e maua ai le antivirus;
  5. Aua le kiliki i luga masalomia sootaga i luga o 'upega tafaʻilagi, pe lafoina e Skype, aua le downloadina faʻaluga faila;
  6. Aua le faʻaopopoina tagata ese i au fesoʻotaʻiga;
  7. I taimi uma, ae leʻi maeʻa galuega i Skype, alu ese mai lau teugatupe.

O le tulafono mulimuli e moni lava pe a fai o loʻo e galue i le Skype i luga o le komupiuta e faʻaaogaina foi e isi tagata. Afai e te le alu i fafo i lau teugatupe, ona e toe amataina ai lea i le teugatupe pe a toe amataina le Skype.

O le saʻo o le usitaʻia o tulafono uma o loʻo i luga o le a matua faʻaititia ai le ono mafai ona faʻataʻapeina lau Skype teuga tupe, ae, e ui i lea, e leai se mea e mafai ai ona avatu ia te oe se puipuiga atoa. O le mea lea, le isi o le a tatou mafaufau i le laasaga e faia pe a uma na e hacked.

Faʻafefea lou malamalama ua faʻalavelaveina oe?

Mafai ona e malamalama o lau Skype teugatupe na gaoia e se tasi o le lua faailoga:

  1. I le avea ai o oe, o feʻau e lafo mai e te leʻi tusia, ma o gaioiga e faia e le o faia e oe;
  2. A e taumafai e tusi i totonu Skype ma lou username ma upu faataga, le polokalame faʻaalia ai o le username po o upu faataga ua le sao.

Moni, le criterion mulimuli e le o se faamaoniga na e Hacked. E mafai, peitaʻi, galo lau faʻamatalaga password, pe mafai foi ona avea ma se faʻaletonu i le Skype auaunaga lava ia. Ae, i soʻo se tulaga, e manaʻomia se toe faʻagaioiga password toe faʻaleleia.

Toe tuʻu upu faataga

Afai na sui le tagata osofaʻi le upu faataga i totonu o le teugatupe, ona le mafai ai lea e le tagata faʻaaoga ona ulufale i totonu. Nai lo lena, pe a uma ona ulufale i le upu faataga, o se feʻau foliga aliali mai o faʻamatalaga o loʻo ulufale e le saʻo. I lea tulaga, kiliki i luga o le tusifa "Afai e te galo lau passwords, e mafai ona toe setiina nei."

E matala se faʻamalama i le mea e te manaʻomia ai e taʻu mai ai le mafuaʻaga, i lou manatu, e le mafai ona ulufale i totonu o lau teugatupe. Talu ai ua i ai a matou masalosalo o le taufaasese, ua matou tuʻuina le ki i luma o le taua "E foliga mai ia te aʻu ua faʻaaoga e se isi tagata laʻu faʻamatalaga Microsoft." Naʻo lalo ifo, e mafai foʻi ona e faʻapupula atili lenei mafuaʻaga e ala ile faamatalaina o lona aano moni. Ae le talafeagai lea mea. Ma, kiliki i le "Lisi" faamau.

I le isi itulau, o le a musuia oe e toe seti le upu faataga e ala i le lafoina o le numera i se imeli i le tuatusi tuatusi faʻamatalaina i le taimi o le lesitala, pe e ala i le SMS feʻau i le telefoni o loʻo fesoʻotaʻi ma le teugatupe. Ina ia faia lea mea, ia e ulufale i le captcha o loʻo i luga o le laupepa ma kiliki i le "Next" button.

Afai e le mafai ona e faia le captcha, kiliki i le "New" button. I lenei tulaga, o le tulafono o le a suia. E mafai foi ona kiliki i le "Audio" faʻamau. Ona o mataʻitusi o le a faitauina e ala i le leo gaioiga masini.

Ma, se imeli o loʻo i ai le faʻamatalaga o le a lafoina i le numera telefoni numera poʻo tuatusi imeli. Ina ia faʻamaonia lou faʻailoga, e tatau ona e ulufale i lenei faʻailoga i le fanua o le isi faamalama i Skype. Ona kiliki i le "Lisi" faamau.

Ina ua e alu atu i se faamalama fou, e tatau ona e sau ma se upu fou. Ina ia puipuia mulimuli ane taumafai hacking, e tatau ona sili atu faigata e mafai ona i ai, aofia ai le itiiti ifo 8 mataitusi, ma aofia ai tusi ma fuainumera i totonu tusi resitala. Matou te ulufale atu i le faʻailogaina upu faʻamaʻi faalua, ma kiliki i le "Lisi" faamau.

A maeʻa, o le a suia lau upu faataga ma oe mafai ona togi i totonu ma ni faʻamaoniaga fou. Ma o le faʻamatalaga faʻatagaina e le osofaʻiga o le a le aoga. I le faamalama fou, na o le kiliki i le "Lisi" faamau.

Toe fai upu faataga toe setiina teugatupe avanoa

Afai e te maua lau tupe i lau teugatupe, ae vaʻai atu o loʻo faia ni gaioiga faʻaletonu mai ia oe, ona alu ese ai lea mai lau teugatupe.

I luga o le laisene itulau, kiliki i luga o le tusiga "E le mafai ona e ulufale i Skype?".

Ina ua mavae lena, e matala le polokalama lalai I le itulau e matala, ulufale i totonu le imeli tuatusi poʻo le numera o le telefoni e fesoʻotaʻi ma le teugatupe i le fanua. Ina ua mavae lena, kiliki i le "Faaauau" faamau.

Ma le isi, o se pepa faʻaavanoaina ma le filifiliga o le mafuaʻaga mo le suia o le upu faataga, tutusa lava ma le taualumaga mo le suia o le upu faataga e ala i le Skype polokalame Ofisa, lea na faamatala auiliili i luga. O isi gaioiga uma e tutusa lelei pe a suia le password e ala ile talosaga.

Taʻu i uo

Afai e iai sau fesoʻotaʻiga ma tagata o loʻo iai au fesoʻotaʻiga i le Skype, ia mautinoa e taʻu atu ia i latou na faʻataʻavaleina lau teugatupe ma latou te le amanaia ni masalosalo o loʻo sau mai ia oe. A mafai, fai i se taimi vave, i le telefoni, au isi Skype tala, pe i isi auala.

Afai e te toe maua lau faʻamatalaga i lau teugatupe, ona e faʻailoa vave lea i tagata uma i au fesoʻotaʻiga, o lau teugatupe na umiaina e se tagata osofaʻiga mo sina taimi.

Leiloa siama

Ia mautinoa e siaki lau komepiuta mo siama ma se antivirus aoga. Faia lenei mea mai se isi PC poʻo masini. Afai o le gaoi o au faʻamaumauga na tupu ona o le faʻamaʻi i le malepe tulafono, ona e oʻo atu lea i le virusi, e oʻo lava i le suiina o le password mo Skype, o le a e lamatia le toe gaoia o lau teugatupe.

O le a le mea e tatau ona ou faia pe a le mafai ona toe aumaia laʻu tala?

Ae, i nisi tulaga, e le mafai ona suia le upu faataga ma toe faafoi avanoa i lau teugatupe e faaaoga ai i luga filifiliga. Ma, pau le auala e mafai ai ona faʻafesoʻotaʻia le fesoasoani Skype.

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tautua lagolago, tatala le polokalame Skype, ma i totonu o lana lisi, alu i le "Fesoasoani" ma le "Fesoasoani: tali ma lagolago faapitoa" aitema.

A maeʻa, o le faʻaaliga faʻalauiloa o le a faalauiloa. O le a tatala le Skype fesoasoani itulau itulau.

Tusi i lalo o le itulau, ma ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi le au faigaluega Skype, kiliki i le "Fesili nei."

I le faʻamalama e matala, mo fesoʻotaʻiga i luga o le le mafai ona maua lau teugatupe, kiliki i upu "Login Faʻafitauli" ona "Alu loa i le lagolago talosaga itulau."

I le faʻamalama e matala, i ituaiga faʻapitoa, filifili tulaga taua "Puipuiga ma faʻalilolilo" ma "Lipoti gaioiga taufaasese." Kiliki i le "Lisi" faamau.

I le isi itulau, ia faʻailoa mai ai le metotia o fesoʻotaʻiga ma oe, filifili le aoga "Email Support".

A uma lena, e faʻatulagaina se faʻatulagaga ma e tatau ona e faʻailoa le atunuu o le mea e iai ia oe, lou igoa muamua ma lou igoa mulimuli, tuatusi imeli e ala i se fesoʻotaʻiga o le a faia ma oe.

I le pito i lalo o le faamalama, faamatalaga e uiga i lou faafitauli ua ulufale. Oe tatau ona faʻailoa le autu o le faʻafitauli, faʻapea foi ma le tuʻua atoa o le faʻamatalaga o loʻo i ai nei le tulaga (oʻo atu i le 1500 mataitusi). Ma, e tatau ona e ulufale i le captcha, ma kiliki i le "Send" button.

A maeʻa lena, i totonu o le aso, o le tusi mai le fesoasoani faʻapitoa ma isi fautuaga o le a lafoina atu i le tuatusi imeli na e faʻatinoina. Atonu e manaʻomia ona faʻamaonia le pule a le teutupe ia oe, e tatau ona e manatua ni gaioiga mulimuli na e faia i totonu, le lisi faʻafesoʻotaʻi, ma isi. Ae ui i lea, e leai se faʻamaoniga o le Skype pulega o le a mafaufau i lau molimau faʻamaoni ma o le a toe faafoi lau tala. E mafai lava ona poloka le teugatupe, ma e tatau ona e faia se tala fou. Ae, e oʻo lava i lenei filifiliga e sili atu nai lo le faʻapea o se osofaʻiga na faʻaaogaina pea le faʻaaogaina o lau teugatupe.

E pei ona e vaʻaia, e sili atu le faigofie le puipuia mai le gaoi o lau teugatupe e faʻaogaina ai le tele o tulafono mo le saogalemu nai lo le faʻalelei o le tulaga ma toe maua le avanoa i lau teugatupe. Ae, pe a fai o le gaoi o lo o tumau pea ona atoatoa, ona tatau lea ona e vave gaioi, tusa ma le fautuaga i luga.

Pin
Send
Share
Send