Fatu se talatalanoaga ile Skype

Pin
Send
Share
Send

Skype e fuafua e le gata mo faʻasalalauga vitio, pe mo fetusiaiga i le va o tagata e toʻalua, ae faʻapea foi mo tusitusiga i fesoʻotaʻiga i se kulupu. Lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga faʻalapotopotoga e taʻua o le talatalanoa. E faʻatagaina le toʻatele o tagata e faʻatalanoa galuega patino, pe fiafia i le talanoa. Sei o tatou suʻeina pe faʻafefea ona fausia se kulupu mo talatalanoaga.

Fausia vaega

Ina ia mafai ona fausia se kulupu, kiliki i le faʻailoga faʻailoga i le itu tauagavale o le Skype polokalame faamalama.

O le lisi o tagata faʻaopopo e faʻaopopo i au fesoʻotaʻiga e aliali mai i le itu taumatau o le polokalame fesoʻotaʻiga. Ina ia faʻaopopo tagata faʻaaoga i le talatalanoaga, na o le kiliki i igoa o tagata na e te manaʻo e valaʻaulia i le talanoaga.

Ina ua filifilia uma le talafeagai tagata faaaoga, na o le kiliki i luga o le "Add" button.

O le kiliki i luga o le igoa ole talatalanoaga, e mafai ona e toe faʻaogaina lenei talanoaga ile kulupu i lou tofo.

O le mea moni, ua maeʻa le fausiaina o le talatalanoa ile mea nei, ma e mafai e tagata uma ona amataina le talanoaga.

Fausiaina se talatalanoaga mai se talanoaga i le va o tagata e toʻalua

E mafai ona liliu se talanoaga masani i le va o tagata e toʻalua i totonu o le talatalanoaga. Ina ia faia lea mea, kiliki i le igoa ole igoa o le tagata o loʻo talanoa e te manaʻo e avea ma talanoaga.

I le pito i luga taumatau mai le tusitusiga o le talanoaga o loo i ai se ata o se alii ma se faʻailoga faʻailoga i totonu o se lio. Kiliki i luga.

Tasi o le faʻamalama e tasi faʻatulagaina ma se lisi o tagata faʻaaoga mai fesoʻotaʻiga, pei o le taimi mulimuli. Matou te filifilia tagata matou te mananao e faʻaopopo i le talatalanoaga.

Ina ua maeʻa faia lau filifiliga, kiliki i le "Foa Vaega" faʻamau.

Fausia Group. O lenei, afai e manaʻo i ai, ia, foi, ma le taimi mulimuli, e mafai ona toe suia i soʻo se igoa talafeagai mo oe.

E pei ona e vaaia, o le faia o se talatalanoaga i luga ole Skype e faigofie tele. E mafai ona faia lenei mea i ni auala se lua: fai se kulupu o tagata auai, ona faʻatulaga lea o se talatalanoaga, pe faʻaopopo foliga fou i se talanoaga o iai i le va o tagata e toʻalua.

Pin
Send
Share
Send