Mozilla Firefox Browser Session Pule

Pin
Send
Share
Send


Toetoe o tagata uma mo Mozilla Firefox browser e masani i se tulaga lea, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻafuaseʻi ona e tapunia le browser, oe manaʻomia O ni tuga na e manaʻomia ai le valaʻau i le "Session Manager".

Session Manager - o se masini faʻapitoa e fausia faʻapipiʻi plug-in Mozilla Firefox, lea e nafa ma le sefe ma le toe faʻafouina sauniga o lenei 'upega tafaʻilagi browser. Faʻataʻitaʻiga, a faʻafuaseʻi tapunia le browser, o le isi taimi e te amata ai le le polokalama e otometi ona ofoina atu e tatalaina uma laupepa na e faigaluega ai i le taimi na tapunia ai le browser.

Faʻapefea ona faʻatagaina Session Manager?

I faʻamatalaga fou a le Mozilla Firefox browser, Session Manager ua maeʻa faʻagaioia, o lona uiga o le web browser e puipuia pe a tupu faʻafuaseʻi tapunia.

Faʻapefea ona faʻaaoga le Session Manager?

Mozilla Firefox saunia ni auala e toe faʻaleleia ai le sauniga na e galue mulimuli ai. I le taimi muamua, o se mataupu tutusa sa ufitia i auiliiliga i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi, o lea o le a tatou le taulaʻi i ai.

Faʻafefea ona toe fuatai le sauniga i le Mozilla Firefox browser

I le faʻaogaina uma o foliga o le browser Mozilla Firefox, o le tulaga lelei ma le faigofie o le faimalaga i luga o le upega tafailagi ma lenei 'upega tafaʻilagi browser o le a faʻateleina tele.

Pin
Send
Share
Send