Faʻafefea ona faʻaititia le mea i totonu o le Photoshop

Pin
Send
Share
Send


O le toe faʻatulagaina o mea i totonu o le Photoshop o se tasi o tomai sili ona taua peʻa galue i le faʻatonu.
O le au atiaeina na matou maua le avanoa e filifili ai pe faapefea ona toe suiina mea. O le galuega masani e tasi, ae e i ai le tele filifiliga mo le valaʻauina.

O le aso o le a tatou talanoa e uiga i auala e faʻaititia ai le tele o le tipiina o mea i totonu o le Photoshop.

Faapea ua tatou tipiina se mea faapena mai i nisi ata:

Matou te manaʻomia, e pei ona taʻua i luga, e faʻaititia lona tele.

Muamua auala

Alu i le lisi i luga o le pito i luga lalo o le igoa "Editing" ma saili le aitema "Suiga". A e faʻataʻavale atu i luga o lenei aitema, e tatalaina le faʻamatalaga mataupu ma filifiliga mo le suia o le mea. Matou te fiafia i ai "Fuataina".

Tatou kiliki i luga ma tatou vaʻai i le faʻavaʻa ma faʻailoga e aliali i luga o le mea, toso mai oe e mafai ona suia lona lapoʻa. Tuu i lalo le ki Sifi o le a tausia tonu vaevaega.

Afai e manaʻomia e faʻaititia le mea e le o mata, ae i se aofaiga o pasene, ona mafai lea ona tusia i ai i ai ia faʻatauvaʻa (lautele ma maualuga) i fanua o loʻo i luga o le meafaigaluega meafaigaluega luga. Afai o le faʻamau ma le filifili ua faʻagaioia, ona, a ulufale i totonu faʻamatalaga i se tasi o le fanua, o le a otometi lava ona aliali mai i le isi e tusa ai ma le vaevaega o le mea.

Lua auala

O le uiga o le auala lona lua o le ulufale lea i le zoom function faʻaaoga ki vevela FMTL + T. Ole mea lea e mafai ai e sefe tele le taimi pe a fai o oe masani ile suiga. Ma le faʻaopopoga, o le faʻatinoga e taʻua i nei ki (valaʻaulia "Suiga Loloto") e le gata e faʻaitiitia ma faʻateleina mea, ae mafai ona feosofi ma faʻasese ma leaga ai.

Faʻasologa uma ma ki Sifi latou te galulue pei o le masaniina o scaling.

I nei auala faigofie e lua, e mafai ona e faʻaititia soʻo se mea i le Photoshop.

Pin
Send
Share
Send