Faʻaopopo se laulau saini i le Microsoft Word

Pin
Send
Share
Send

Afai o loʻo i totonu o le laulau se tusitusiga e sili atu i le tasi, e fautuaina e sainia. Lenei e le gata matagofie ma malamalama, ae saʻo foi mai le manatu o le saʻo faʻagaioiga o pepa aloaia, ae maise lava pe afai o loʻo lomia faasalalau i le lumanaʻi. Le iai o se saini i se ata poʻo se laulau e tuʻuina atu i le tusitusiga se foliga faʻapolofesa, ae o lenei mea e mamao ese mai le na o le pau lea o aoga o lenei auala i le mamanu.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻu se saini i Upu

Afai o lau pepa e tele ni saini laulau, e mafai ona e faʻaopopoina i latou i le lisi. Lenei o le a faʻafaigofie tele le folauga i le pepa atoa ma elemene o loʻo aofia ai. E taua le maitauina e mafai ona e faʻaopopo se saini i totonu o le Upu e le gata i le atoa faila poʻo laulau, ae faʻapea foi ma le ata, ata, atoa ai ma le tele o isi faila. Tuusaʻo i lenei tusitusiga o le a tatou talanoa e uiga i le faʻapefea ona faʻapipiʻi le saini tusitusiga i luma o le laulau i le Word poʻo le taimi lava na maeʻa.

Lesona: Upu folau

Faʻaofi se saini mo se laulau oi ai nei

Matou te fautua malosi e te aloese mai le saini lima lima mea faitino, pe o se laulau, ata, po o se isi lava mea. E leai se aoga faʻagaioiga mai se laina faʻaopopo e faʻaopoopo ile lima. Afai o se otometi faʻapipiʻi saini, lea Upu faʻatagaina oe e faʻaopopo, o le a faʻaopopo le faigofie ma le faigofie i le galuega ma le pepa aloaia.

1. Filifili le laulau e te manaʻo ai e faʻaopopo se saini. Ina ia faia lea mea, kiliki i le faʻasino i le pito i luga tauagavale.

2. Alu i le laupepa "Sootaga" ma i le kulupu "Igoa" fetaomi le faamau "Faaofi le ulutala".

Tusi: I lomiga muamua o le Word, e tatau ona e alu i le tab e faʻaopopo se igoa "Faaofi" ma i le kulupu Lisi oomi le ki "Igoa".

3. I le faamalama e matala, siaki le pusa i autafa “Vagana saini mai le igoa” ma faʻaigoa i le laina "Igoa" a uma ona numera o le saini mo lau laulau.

Tusi: Sii ese le aitema “Vagana saini mai le igoa” pau le mea e tatau ona aveʻese pe a fai o le igoa ituaiga igoa "Laulau 1" e te le fiafia.

4. I le vaega "Tulaga" E mafai ona e filifilia le tulaga o le saini - luga o le mea filifilia pe i lalo o le mea.

5. Kiliki Ua leleiia tapunia le faʻamalama "Igoa".

6. O le igoa o le laulau e aliali mai i le nofoaga na e faʻaalia.

A manaʻomia, e mafai ona suia atoa (aofia ai ma le saini faʻailoga i le igoa). Ina ia faia lea mea, lua-kiliki i luga o le saini tusitusiga ma ulufale i le anotusi ua manaʻomia.

Faʻapea foʻi i le talanoaga "Igoa" E mafai ona e fatuina lau oe lava saini saini mo se laulau poʻo seisi lava mea. Ina ia faia lea mea, kiliki i le ki Faia ma ulufale i le igoa fou.

I le kiliki i luga o le ki "Numera" i le faamalama "Igoa", e mafai ona e setiina le numera numera mo laulau uma o le a faia e oe i le pepa faʻapipiʻi o loʻo lumanaʻi.

Lesona: Numera numera i le Word laulau

I lenei laasaga, matou tilotilo i auala e faʻaopopo se saini i se laulau faʻapitoa.

Otometi tuʻu se saini mo fausia laulau

O se tasi o le tele aoga o le Microsoft Word o le i lenei polokalama e mafai ona e faia ina ia pe a e faʻauluina se mea i totonu o le pepa, o se saini ma se numera numera o le a faʻaopopo saʻo i luga ae lalo ifo o lenei .. Lenei, pei o le masani saini talanoaina i luga, ua tufatufaina e le naʻo luga o laulau.

1. Tatala se faʻamalama "Igoa". Ia faia lenei mea, i le laupepa "Sootaga" i le kulupu "Tagaloa»Fetaomi le faamau "Faaofi le ulutala".

2. Kiliki i le ki "Igoa Igoa".

3. Tusi i lalo le lisi "Faʻaopopo se ulutala pe a faʻapipiʻi se mea" ma siaki le pusa i autafa Sapalai Microsoft Word.

4. I le vaega "Tapulaa" ia mautinoa o le lisi mea "Saini" faavaeina "Laulau". I le parakalafa "Tulaga" filifili le ituaiga o saini tulaga - luga pe i lalo ole mea.

5. Kiliki i le faʻamau. Faia ma ulufale i le igoa manaʻo i le faamalama e aliali mai. Tapuni le faamalama ile kiliki Ua lelei. A manaʻomia, fuafua le ituaiga numera e ala ile kiliki i le ki talafeagai ma faia ni suiga talafeagai.

6. Kiliki Ua lelei ia tapunia le faʻamalama "Igoa Igoa". Tapuni le faamalama i le auala tutusa. "Igoa".

O lenei, o taimi uma e te faʻaofi ai se laulau i se pepa, luga pe i lalo ifo (faʻalagolago i filifiliga na e filifilia), o le saini na e faia o le a aliali mai.

Lesona: Faʻafefea ona fai se laulau i le Word

I se isi taimi, i se auala tutusa, e mafai ona e faʻaopopo ata i ata ma isi mea. Pau lava le mea e manaʻomia o le filifili lea o le mea talafeagai i le talanoaga pusa "Igoa" pe faamaoti ile faamalama "Igoa Igoa".

Lesona: Faʻafefea ona faʻaopopo le ata i se ata i le Word

O le a tatou muta ii, aua o lea ua e iloa tonu le auala e saini ai se laulau i Word.

Pin
Send
Share
Send