Opera e telegese: foia le faʻafitauli

Pin
Send
Share
Send

E sili le le fiafia i le taimi e faʻasolo lemu lau sailiga ma itulau Initaneti pe tatala pe matala lemu. Ae paga lea, e leai se tagata e tasi e maimoaina ole upega tafailagi e saogalemu mai i se mea faapena. O se tulaga talafeagai le saʻiliʻili e tagata le fofo mo lenei faʻafitauli. Seʻio tatou suʻeina pe aisea e mafai ai ona faʻalemu le lemu a le Opera browser, ma pe faʻafefea ona foia lenei faʻaletonu i lana galuega.

Mafuaʻaga o Faʻatinoga Faʻafitauli

Muamua lava, ia tatou otootoina se lio o mea e ono afaina faʻamalosi ai le saoasaoa o le Opera browser.

Uma mafuaʻaga o browser faʻalavelaveina e vaeluaina i le lua vaega tele: fafo ma totonu.

O le mafuaʻaga mai fafo mo le telegese download vave o itulau o le Initaneti ole saoasaoa e saunia e le kamupani. A faʻapea e le fetaui ma oe, ona e manaʻomia lea se fesuiaʻi i le pili o pili ma se maualuga tele, pe sui le tautua. E ui lava, ua faʻaavanoaina e le pusa meafaigaluega a le Opera's browser se isi auala, lea o le a tatou talanoaina i lalo.

O le mafuaʻaga i totonu o le browser braking mafai ona taoto i ona tulaga pe i le le saʻo le faʻagaioiga o le polokalame, poʻo le faʻagaioiga o le faʻagaoioiga. O le a matou talanoa e uiga i auala e fofo ai nei faʻafitauli i le auiliiliga i lalo.

Faia o Faʻafitauli Fofo

Ma le isi, tatou na o le a talanoa e uiga i le foia o faafitauli e mafai e le tagata faʻaaoga ona lava latou.

Faʻamalosia le Turbo Mode

Afai o le mafuaʻaga autu mo le tuai tatalaina o itulau o le Initaneti, o le saoasaoa o le Initaneti e tusa ai ma lau tuʻutuʻuga fuafuaga, ona i ai lea i le Opera browser e mafai ona e foʻia se vaega o lenei faʻafitauli e ala i le liliu i le faʻapitoa Turbo mode. Lenei tulaga, o itulau uepesite o loʻo faʻamalosia i luga o le proxy server a o le i aveina i totonu o le browser, le mea o loʻo faʻaogaina. O lenei mea e sefe ai le saoasaoa, ma i nisi tulaga faʻateleina le saoasaoa download i le 90%.

Ina ia faʻaavanoaina Turbo mode, alu i le vaega autu o le browser, ma kiliki ile mea "Opera Turbo".

Le numera tele o tabs

O se taotoga e mafai ona faʻagesegese pe a fai o loʻo i ai i se taimi e tele tele numera o laupepa matala, pei o le ata i lalo.

Afai o le komepiuta RAM e le tele tele, a tele numera o laupepa matala mafai ona fausia se maualuga avega i luga, lea e tumu e le gata i le browser poloka, ae faapea foi ma le atoa aisa faʻaogaina.

E lua auala e foia ai le faʻafitauli: a le o le tatalaina le tele o laupepa, pe faʻaleleia le mea faigaluega a le komepiuta e ala i le faʻaopopoina o le tele o le RAM.

Faalauteleina Mataupu

O le browser faafitauli faafitauli mafai ona mafua mai i le tele o faʻapipiʻi faʻapipiʻi. Ina ia mafai ona siaki pe o mafuaʻaga mafuaʻaga tonu na mafua mai i lenei mafuaʻaga, i le Faʻalauteleina Pule, faʻamuta uma add-ons. Afai o le browser e amata ona galue televave, ona o lea o le faʻafitauli. I le tulaga lea, naʻo faʻaopoopoga sili ona taua e tatau ona tuu e faʻagaioia.

Ae ui i lea, o le browser e mafai telegese lemu lava ona o le tasi faʻaopopoga, e feteʻenaʻi ma le faiga poʻo isi mea faʻaopopo. I lenei tulaga, ina ia mafai ona faailoa le faʻafitauli elemene, e tatau ona e faʻaavanoaina latou tasi i le taimi pe a maeʻa ona faʻaleaogaina uma faʻaopoopoga, pei ona taʻua i luga, ma siaki pe o le a le mea o loʻo amata ona faʻaopopoina le mea. O le faʻaogaina o se elemene elemene e tatau ona lafoai.

Fetuunai tulaga

Masalo o le faigesegese o le browser e mafua mai i le suiga o taua faʻatulagaga na faia e oe, pe leiloa ona o nisi mafuaaga. I lenei tulaga, e talafeagai le toe setiina o mea, o lona uiga, aumai i latou na seti faʻaleagaina.

Tasi o le faʻatulagaina o le mafai lea ona faʻavavevave masini. Lenei tulaga faʻaletonu e tatau ona faʻatinoina, ae mo faʻafitauli eseese e mafai ona tape i le taimi nei. Ina ia siaki le tulaga o lenei faʻatinoga, alu i le vaega vaega e ala i le vaega autu o le Opera.

A uma ona matou ulufale i le Opera faʻatulagaina, kiliki i le vaega igoa - "Browser".

Tusi i lalo le faʻamalama i le pito i lalo. Tatou maua le aitema "Faaali alualu i luma tulaga", ma makaina i se faʻailoga.

Ina ua mavae lena, e tele faʻatulagaina o foliga na aliali mai, o le taimi lena na natia loa. O nei faʻatulagaina e ese mai le malologa i se faʻailoga faʻapitoa - se efuefu togi ae e leʻi oʻo le igoa. I totonu o nei tulaga, tatou maua le aitema "Faʻaaoga faʻavavevave masini, pe a maua". E tatau ona siakiina. Afai e leʻo iai lenei faʻailoga, ona matou faʻailogaina lea, ma tapuni le faʻatulagaina.

I se faʻaopopoga, o suiga i mea lilo e ono afaina ai le faʻaogaina o polokalame. Ina ia mafai ona toe setiina latou ile tulaga faʻatauvaʻa, matou te o atu i le vaega lea i le ulufale atu i le faaupuga "opera: flags" i le tuatusi pa o le browser.

Ae tatou te leʻi tatalaina se faʻamalama o galuega faʻataʻitaʻi. Ina ia aumaia latou i le taua na i le taimi o le faʻapipiʻi, kiliki i luga o le faʻamau o loʻo i le itu taumatau pito i luga o le itulau - "Toe fuatai tulaga le lelei".

Saili galuega

Faʻapea foi, e ono telegese lemu le browser pe a utaina ma faʻamatalaga le talafeagai. A maise pe a fai ua tumu le cache. Ina ia faʻamama le Opera, alu i le vaega vaega i le auala tutusa e pei ona matou faia e faʻatagaina ai masini vave. Le isi, alu i le "Puipuiga" vaega.

I le vaega "Privacy", kiliki i luga o le "Clear browsing history" button.

Ae tatou te lei tatalaina se faʻamalama lea e faʻamoemoe e tape ese faʻamaumauga mai le browser. O na tapulaʻa e te manatu e taua tele atonu e le mafai ona tape, ae o le cache o le a tatau ona kilia i soo se tulaga. A filifilia se vaitaimi, faʻailoa mai "Mai le amataga." Ona kiliki i le "Faʻamama sailiga talafaasolopito" faamau.

Leiloa

O se tasi mafuaʻaga mo le faifai lemu o le browser atonu o le i ai o le siama i totonu o le system. Vaʻavaʻai lau komepiuta ma le faʻatuatuaina polokalama antivirus. E sili pe a faʻapea o loʻo siiina i lau masini faigata mai le isi (e le o le afaina).

E pei ona e vaaia, Opera browser mafai ona faia ona mafua mai i le tele o itu. Afai e le mafai ona faʻamautu se mafuaʻaga faʻapitoa mo le aisa poʻo le laupepa laupepa saosaoa ma lau browser, ona, ina ia maua ai se faʻaiuga lelei, ua fautuaina e faʻaaoga uma i luga metotia tuʻufaʻatasiga.

Pin
Send
Share
Send