Safari Suʻesuʻe: Faʻaopopo Uepesaite i Fiafia

Pin
Send
Share
Send

Toetoe o 'auʻaunaga uma i ai se vaega "Fiafia", lea faʻaopopo faʻailoga tusi i le faʻasologa o tuatusi o le sili ona taua pe masani ona asia itulau uepisaite. Faʻaogaina lenei vaega e mafai ai ona e sefe tele le taimi i luga o le suiga ile nofoaga e te fiafia i ai. E le gata i lea, o le bookmarking system e maua ai le mafai e sefe ai se fesoʻotaʻiga i faʻamatalaga taua i luga o fesoʻotaʻiga, lea e le mafai ona maua i le lumanaʻi. O le Safari browser, pei o isi polokalame faʻapena, e i ai foʻi le fiafia i ai o le vaega ua taʻua o Faʻailoga. Sei o tatou aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻaopopo se upega tafailagi i lau Safari fiafia i auala eseese.

Sii mai le lomiga lata mai o Safari

Ituaiga Bookmark

Muamua lava, e tatau ona e malamalama o loʻo iai ni ituaiga o faʻailoga i Safari:

  • lisi faitau;
  • Tusi igoa
  • Maualuga luga
  • tusi o faʻailoga pa

O le faʻamau e alu i le faitau lisi o loʻo tu i le itu taumatau o le meafaigaluega, ma o se faʻailoga i foliga o tioata. Kiliki i luga o lenei aikona matala se lisi o itulau na e faʻaopopo e matamata i se taimi mulimuli ane.

O le pa faʻailo o laina o se lisi faʻavaomalo o itulau itulau i luga ole tuʻugamau. O lona uiga, o le mea moni, o le numera o nei elemene e faʻatapulaʻaina e le lautele o faʻamalama.

O Upega Tafaʻilagi e iai fesoʻotaʻiga i itulau ole upega tafaʻilagi ma la latou vaʻaiga vaʻaia i foliga o sikuea. O le ki i luga o le mea faigaluega mo le sifi i lenei vaega o lau fiafia foliga tutusa.

E mafai ona e alu i le Faʻailoga tusi i le kiliki i luga o le faʻamau i le faʻasologa o se tusi i le pa meafaigaluega. O iinei e mafai ona faʻaopopo le tele o faʻailoga e te manaʻo ai.

Faʻaopopo faʻailoga tusi e faʻaaoga ai le keyboard

O le faigofie auala e faʻaopopo ai se upega tafailagi i mea e te fiafia i ai o le oomi i le keyboard shortcut Ctrl + D i luga o lau keyboard ao e iai i luga o le upega tafailagi o le a e alu i faʻailoga. A uma lena, e aliali mai se faʻamalama e mafai ona e filifili ai i le fea vaega o mea e te manaʻo e tuʻuina i ai le tulaga, ma, pe a manaʻo ai, suia le igoa o le faʻailoga.

A maeʻa uma mea uma i luga, na ona e kiliki i le "Add" button. O lenei ua faʻaopopo le upega tafailagi i au mea fiafia.

Afai e te tusia le auala puʻupuʻu Ctrl + Shift + D, o le a faʻaopoopoina loa le tusi tusi i le Faitau Lisi.

Faʻaopopo faʻailoga tusi i totonu o le lisi

E mafai foi ona e faʻaopopo se faʻailoga e ala atu ile lisi autu a le tagata suʻesuʻe. Ina ia faia lea mea, alu i le "Bookmark" vaega, ma filifili le "Add Bookmark" aitema i le lisi paʻu i lalo.

Ina ua mavae lena, o le tutusa lava faʻamalama aliali mai o le faʻaaogaina o le keyboard filifiliga, ma matou toe fai le laasaga muamua.

Faaopopo tusi faailoga e toso ma faapau

E mafai foi ona e faʻaopopo se tusi tusi e ala i le na o le tosoina ma le toulu ifo o le tuatusi 'upega tafaʻilagi mai le tuatusi pa i totonu o le Bookmark Bar.

I le taimi lava e tasi, e aliali mai se faʻamalama fautua mai ae le o le tuatusi 'upega tafaʻilagi e ulufale ai i le igoa o le a foliga mai ai lenei tusi. Ina ua mavae lena, kiliki le "OK" faamau.

I se tulaga tutusa, e mafai ona e toso le itulau tuatusi i totonu o le Faitau Lisi ma Top Nofoaga. Toso ma tuu ifo mai le tuatusi pa mafai ai foi ona faia se faailogalanu auala 'alo i soʻo se faila i luga o le komipiuta faigata lau komipiuta poʻo luga o lau laulau desktop.

A oe vaʻai, e tele ni auala e faʻaopopo tua i mea e fiafia iai i le Safari browser. E mafai e le tagata faʻaaogaina ona ia filifilia le auala sili ona faigofie mo ia lava ma faʻaaogaina.

Pin
Send
Share
Send