Faʻafefea ona fai se lisi i iTunes

Pin
Send
Share
Send


iTunes o se lauiloa polokalama na i Apple tagata uma tagata faʻaaogaina masini i luga o latou komepiuta. O lenei polokalama e mafai ai ona e teuina tele aofaʻi o faʻaputuga musika ma kopi i lau gadget i na o le lua kiliki. Ae ina ia mafai ona faʻasolo atu i le masini e le o le musika atoa, ae o nisi aoina, ua saunia e iTunes le mafai ona fausia playlists.

A playlist o se sili aoga aoga meafaigaluega saunia i iTunes, lea e mafai ai ona e fatuina musika aoina mo taimi eseese. O lisi taʻalo e mafai ona faia, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le kopiina o musika i isi masini, pe a fai o le tele o tagata e faʻaaogaina le iTunes, pe mafai foi ona e siiina mai aofaʻiga faʻalagolago i le sitaili o musika poʻo faʻalogologo tulaga: papa, pop, galuega, taʻaloga, ma isi.

I se faʻaopopoga, pe a fai o le iTunes se musika tele naua, ae e te le manaʻo e kopi uma i lau masini e ala i le fausiaina o se lisi, e mafai ona e faʻauʻuina na o ala o le a aofia ai i le playlist i iPhone, iPad poʻo iPod.

Faʻafefea ona fatuina se lisi ile iTunes?

1. Faaoso iTunes. I le pito i luga o le polokalame faʻamalama, tatala le vaega "Musika"ma alu loa ile tab "Laʻu musika". I le itu tauagavale o le faamalama, filifili le talafeagai faʻaali filifiliga mo le faletusi. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e faʻaopopo ni auiliiliga i le playlist, filifili "Pese".

2. E te manaʻomia e faʻapupula le ala poʻo album o le a aofia ai i le playlist fou. Ina ia faia lea mea, taofi le ki Ctrl ma faagasolo e filifili faila talafeagai. O le taimi lava e te maeʻa filifilia musika, taumatau kiliki i luga o le filifiliga ma i le pop-up menu lea e aliali mai, alu i le "Faaopopo ile playlist" - "Fausia se isi taʻaloga.

3. O lau lisi tusi o le a faʻaalia i luga o le lau ma ua tofia se igoa masani. Ia faia lea mea, ia sui, kiliki i le igoa ole lisi, ona ulufale lea i se igoa fou ma kiliki ile Faʻamau ki.

4. O musika i le playlist o le a taina i le faʻatulagaga lea e faʻaopopo ai i le playlist. Ina ia suia le faʻasologa o musika playback, na o le uu i lalo le ala i le isumu ma toso i le manaʻo o le playlist.

Uma tulaga ma masani playlists foliga i le itu tauagavale o le iTunes faamalama. A uma ona tatala le lisi, e mafai ona amata ona e taʻalo, ma afai e tatau ai, e mafai ona kopiina i lau Apple masini.

Faʻaogaina uma foliga o iTunes, o le ae alofa i lenei polokalama, le iloa le ala e mafai ona e faia e aunoa ma le muamua.

Pin
Send
Share
Send