Kopi mea i totonu o le Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Tele taimi tatou te manaʻomia e kopi se faila patino ma fatu le manaʻo o numera o kopi. I totonu o lenei tusitusiga, o le a matou taumafai e vailiiliina faʻamatalaga lauiloa ma lauiloa i totonu o le Photoshop.

Kopi metotia

1. Le sili lauiloa ma masani auala o le kopiina o mea. O ona itu faʻaletonu e aofia ai le tele o le taimi e manaʻomia e maeʻa. Uu le faamau Ctrl, kiliki i luga o le faʻatolosolo o le vaega. O se faʻagaoioiga o loʻo utaina e faʻapupula ai le aotelega o le mea.

Le isi laasaga tatou te kiliki “Faʻatonutonu - Kopi”, agai loa i "Faʻasaʻo - Paʻi".

Faaaogaina Toolkit Agai (V), tuu le kopi o le faila pei ona tatou mananaʻo e vaʻai i ai i le mata. Matou te toe fai atu nei fofo faigofie seia oʻo i le numera mana o kopi ua toe fausia. O lona iʻuga, ua tele le taimi matou te faʻaaluina.

A iai ni a matou fuafuaga e sefe se taimi puʻupuʻu, e mafai ona faʻavaveina le faiga kopi. Matou te filifilia le "Faʻatonutonuina", mo lenei matou te faʻaaogaina le "vevela" faʻamau i luga o le keyboard Ctrl + C (kopi) ma le Ctrl + V (faapipii).

2. I le vaega "Faaputuga" faasolosolo i lalo le mea ua maua ai le aikona o le lau fou.

O le mea na tupu, ua i ai le matou kopi o lenei vaega. O le isi laasaga o le faʻaaogaina lea o mea faigaluega Agai (V)i le lafoina o se kopi o le mea faitino tatou te mananaʻo i ai.

3. Faatasi ai ma le filifilia vaega kiliki i le seti o faamau Ctrl + J, matou te mauaina se kopi o lenei laupepa. Ma oi matou, e pei ona i luga o mataupu uma i luga, faʻauluuluga Agai (V). O lenei metotia e sili atu le saoasaoa nai lo isi muamua.

Se isi auala

Lenei o sili ona aulelei uma i metotia uma o le kopiina o mea, e manaʻomia le itiiti ifo le taimi. Fetaomi i le taimi e tasi Ctrl ma Alt, kiliki i soo se vaega o le laupepa ma momoli le kopi i le avanoa avanoa.

Ua sauni mea uma! O le mea e sili ona faigofie iinei o le a le manaʻomia e faia ni gaioiga e faʻatino gaioiga i le laʻau ma le faʻavaʻa, o le pusa meafaigaluega Agai (V) matou te le faʻaaogaina uma. Na o le uu Ctrl ma AltI le kilikiina o luga o le lau, ua matou maua ai le toe faia se kopi. Matou te fautua atu ia e silasila lelei i lenei metotia!

O le mea lea, ua matou aʻoaʻoina le faiga o kopi o se faila i le Photoshop!

Pin
Send
Share
Send