Yandex.Bar mo Mozilla Firefox Browser

Pin
Send
Share
Send


O le Mozilla Firefox browser lelei i totonu oe mafai ona e faʻataʻitaʻiina ia oe i lou faitalia i le fesoasoani o se tele numera, o nisi taimi tulaga ese faʻaopopo. O lea la, afai o oe o se fiafia tagata faʻaoga o Yandex auaunaga, ona e mautinoa ai lea o le a faʻafetaia le fausiaina-panel mo Mozilla Firefox taʻua Yandex.Bar.

Yandex.Bar for Firefox o se aoga aoga mo Mozilla Firefox, o loʻo faʻaopopo ai se faʻapipiʻi o le pa meafaigaluega i le tagata suʻesuʻeina o le a tumau pea i taimi uma e iloa ai le tau i le taimi nei, tulaga o feoaʻiga i totonu o le taulaga, ma o le a faʻaalia vave ai foi faʻaaliga o feau fou na maua i Yandex.Mail.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Yandex.Bar mo Mozilla Firefox?

1. Mulimuli i le sootaga i le iʻuga o le tusitusiga i le Yandex.Bar download itulau mo Mozilla Firefox, ona kiliki ai lea o le ki "Faaopopo i le Firefox".

2. Ina ia maeʻa le faʻapipiʻiina, e tatau ona toe amataina le polokalama.

A maeʻa ona toe amatalia le browser, o le a e maitauina foliga o se laupepa fou, o Yandex.Bar mo Mazil.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Yandex.Bar?

Yandex Dashboard mo Firefox ua uma ona galue i lau browser. Afai e te mafaufau lelei i aikona, o le a e vaʻaia o loʻo faʻaalia le vevela i tafatafa o le tau i le tau, ma le faʻailo o le auala ma le numera o loʻo i ai i totonu e nafa ma le tulaga o feoaiga i totonu o lau taulaga. Ae o le a tatou auiliiliga uma aikona i sili auiliiliga.

Afai e te kiliki i luga o le faʻailoga muamua i le itu tauagavale, ona i ai lea i luga o le mata i se tab fou, o le faʻatagaina itulau ile Yandex meli o le a faʻaalia. Faʻamolemole ia matau mulimuli ane isi meli auaunaga mafai ona fesoʻotaʻi i lau Yandex teugatupe ina ia mafai ai ona maua tusi mai uma meli pusa i so o se taimi.

O le ata tutotonu e faʻaali ai le tau o iai nei i lau eria. Afai e te kiliki i luga o le faʻailoga, o le a aliali mai se faʻamalama i luga o le laupepa lea e mafai ai ona e maua faʻamatalaga sili atu auiliili mo le aso pe e te mauaina foi faʻamatalaga e uiga i le tau mo le 10 aso muamua.

Ma le mea mulimuli, o le faʻailoga lona tolu o loʻo faʻaalia ai le tulaga o auala i le taulaga. A faʻapea o oe o se tagata o loʻo aʻafia i le taulaga, e taua le fuafua lelei o lau auala 'aua neʻi e oso i se faʻalavelave.

O le kiliki i luga o le aikona ma le maualuga o auala e faʻafuaseʻi ai ni auala, o le faʻafanua o le aʻai ma faʻailoga o ala o le a faʻaalia ai luga o le ata. Lanu lanu meamata o lona uiga e le saʻo uma auala, samasama - e tele feʻaveaʻiga i luga o auala ma e mumu faʻaalia mai ai le ova tele o auala.

O se ki faigofie ma le tusiga "Yandex" o le a aliali mai i le itu tauagavale o le faamalama, kiliki i luga o le a o le a tatalaina le itulau autu o le Yandex auaunaga.

Faʻamolemole ia maitau o le faaletonu o le sailiga afi o le a suia foi. O lenei, ulufale i se suʻesuʻega fesili i le tuatusi pa, o le suʻega saili mo Yandex o le a faʻaalia i luga o le lau.

Yandex.Bar o se faʻa aoga aoga mo tagata faʻaoga o Yandex auaunaga, lea o le a mafai ai ona e mauaina faʻamatalaga talafeagai talafeagai i se taimi vave.

Sii maia Yandex.Bar mo Mozilla Firefox mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send