Faʻafefea ona faʻaleaogaina Avira antivirus mo sina taimi

Pin
Send
Share
Send

Aneti-siama puipuiga o se polokalama faʻatatau e tatau ona faʻapipiʻi ma faʻamalosi i luga o komupiuta taʻitasi. Ae peitai, pe a afifiina le tele o faʻamatalaga, o lenei puipuiga mafai e faʻagesegese le faiga, ma o le faiga o le a toso i luga mo se taimi umi. Faʻapena foʻi i le laʻuina mai o faila mai i le Initaneti ma faʻapipiʻi nisi polokalama, e puipuia ai le anti-virus, i le tulaga lea, Avira, e mafai ona poloka nei mea. A foʻia le faʻafitauli, e le manaʻomia le tape. E tatau ona e faʻaleaogaina Avira antivirus mo sina taimi.

Sii maia le lomiga lata mai a le Avira

Tapē Avira

1. Alu i le faʻamalama autu autu. E mafai lenei mea i le tele o auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le faʻailoga i le Windows Quick Access Toolbar.

2. I le autu faamalama o le polokalame tatou maua le aitema "Puipuiga Moni-Taimi" ma tape le puipuiga faʻaaoga le slider. E tatau ona sui le tulaga ole komipiuta. I le vaega saogalemu o le ae vaaia se faailoga «!».

3. Le isi, alu i le vaega saogalemu Initaneti. I le fanua "Firewall", faʻamuta ai foʻi le puipuiga.

O lo matou puipuiga ua na le manuia manuia. Le faia o lenei mea mo se taimi umi le fautuaina, a leai o isi mea leaga o le a mafai ona ulufale i totonu o le polokalama. Aua nei galo e ki le puipuiga pe a maeʻa se galuega lea na tape ai Avira.

Pin
Send
Share
Send