Aveese faʻafesoʻotaʻiga i le Microsoft Word

Pin
Send
Share
Send

E le o se mea fou le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga malolosi poʻo ni soʻotaga i se tusitusiga a le MS Word. I le tele o mea, o lenei mea e aoga tele ma faigofie, talu ai e faʻatagaina oe e te faʻasino tuusaʻo i isi vaega o le mea, isi pepa ma web punaoa tuʻusaʻo i totonu o le pepa. Peitai, pe a fai o hyperlinks i totonu o le pepa e iai i le lotoifale, e faasino i faila i le tasi computer, ona o lea i so o se isi PC latou o le a leai se aoga, e le galulue.

I ia tulaga, o le sili fofo o le faʻamamaina o soʻotaga fesoʻotaʻiga i totonu o le Word, ina ia latou maua ai foliga o tusitusiga manino. Ua uma ona matou tusia e faʻafefea ona fausia hyperlinks i le MS Word, e mafai ona e faʻamasani oe i lenei mataupu i auiliiliga atili i la matou tusitusiga. I le tutusa, o le a tatou talanoa e uiga i le faafeagai gaioiga - o lo latou aveeseina.

Lesona Faʻafefea ona fai se fesoʻotaʻiga i le Upu

Aveese le tasi pe sili atu fesoʻotaʻiga

E mafai ona e tapeina hyperlinks i se tusitusiga tusitusiga i le tutusa menu lea na latou faia. Faʻafefea ona faia lenei mea, faitau i lalo.

1. Filifili le fesoʻotaʻiga aoga i totonu o tusitusiga e faʻaaoga ai le isumu.

2. Alu i le laupepa “Faʻaofi” ma i le kulupu “Sootaga” fetaomi le faamau “Talofa ''.

3. I le faʻatalanoaga pusa “Suia Hyperlinks”e aliali i ou luma, kiliki i le ki “Tapē le sootaga”tu i le itu taumatau o le address bar lea e faatatau iai le fesoʻotaʻiga.

4. O le fesoʻotaʻiga malosi i totonu o le tusitusiga o le a soloia, o le tusitusiga e i ai i totonu o le a ave i luga o lana masani foliga (lanumoana lanu ma lalo ifo o le a mou atu).

O se faʻatinoga tutusa e mafai ona faia e ala i le faʻasino mataupu.

Taumatau-kiliki i luga o le tusitusiga o loʻo iai le hyperlink ma filifili "Aveese le faʻa-fesoʻotaʻiga".

Ole fesootaʻiga ole a tape.

Aveese uma faʻamalosi sootaga i le MS Word pepa

O le metotia o le aveeseina o hyperlinks faamatalaina i luga e lelei pe a fai o le mau e tele naua, ma o le tusitusiga lava ia e laʻititi. Peitai, afai e te faigaluega ma se pepa tele o loʻo i ai le tele o laupepa ma le tele o fesoʻotaʻiga malosi, tapeina i le tasi i le taimi e mautinoa e leai se aoga, pe a naʻo ona o le maualuga tau o na taimi taua. O le mea e lelei ai, e iai se metotia faʻafetai e mafai ona e vave aveese uma hyperlinks i le tusitusiga.

1. Filifili atoa aano o le pepa (“Ctrl + A”).

2. Kiliki “Ctrl + Sifi + F9”.

3. Ole fesoʻotaʻiga uma ile laupepa e mou atu ma avea le faiga o le tusi manino.

Mo mafuaaga le iloa, o lenei auala e le faʻatagaina ai oe i taimi uma e tape uma sooga i le Word pepa aloaia; e le aoga i nisi ituaiga o polokalame ma / pe mo nisi tagata faʻaaoga. E lelei e i ai se isi fofo i lenei mataupu.

Tusi: O le metotia faʻamatalaina i lalo e faʻafoi le faʻatulagaina o mea uma i totonu o le pepa i lona tulaga masani, seti tuusaʻo i lau MS Word o le tulaga masani. I lenei tulaga, hyperlinks latou lava mafai ona taofiofia latou muamua foliga (lanumoana tusitusiga ma lalo ifo o lalo), lea i le lumanaʻi o le a tatau ona suia lima.

1. Filifili atoa aitema o le pepa.

2. I le laupepa “Fale” faʻalautele talanoaga vaega Sitailii le kiliki i luga o le tamai au i le pito i lalo taumatau.

3. I le faamalama e aliali mai i ou luma, filifili le aitema muamua "Mama uma" ma tapuni le faʻamalama.

4. Ole fesoʻotaʻiga o loʻo faia ile tusitusiga o le a soloia.

O le mea lena, o lenei ua e iloa laititi atili e uiga i avanoa ole Microsoft Word. I le faʻaopopo i le fausiaina o fesoʻotaʻiga i totonu o tusitusiga, ua e aʻoaʻoina foi pe faapefea ona aveese. Matou te manaʻo ia maualuga lau faʻatulagaina ma naʻo ni faʻaiuga lelei i galuega ma aʻoaʻoga.

Pin
Send
Share
Send