AutoCAD: Sefe le ata i JPEG

Pin
Send
Share
Send

A e galue ile AutoCAD, atonu e manaʻomia ona e sefe le ata i le raster format. Lenei e mafai ona o le mea moni e faapea o le komepiuta ono leai se polokalama mo le faitauina o PDF, pe o le tulaga lelei o le pepa aloaia e mafai ona le amanaiaina mo le lelei o le laititi o faila faila.

Lenei tusitusiga faʻaalia ia te oe le auala e faʻaliliu ai se ata i le JPEG i AutoCAD.

O la matou 'upega tafaʻilagi ei ai se lesona pe faʻapefea ona teu se ata i PDF. O le faʻatau atu i fafo o le JPEG image e tutusa lava.

Faitau ile tatou portal: Faʻafefea ona sefe se ata ile PDF ile AutoCAD

Faʻafefea ona sefe le AutoCAD ata ile JPEG

E faʻapena foi i le aʻoaʻoga o loʻo i luga, matou te tuʻuina atu ia te oe ni auala se lua e sefe ai i le JPEG - faʻatau atu se isi itu o le ata pe sefe le faʻatulagaina.

Faasaoina se vaega tusi

1. Taʻalo le ata manaʻo i le autu AutoCAD faamalama (Model tab). Tatala le polokalama polokalama, filifili "Lolomi". Oe mafai foi ona faʻaaoga le keyboard keyboard auala 'alo "Ctrl + P".

Faʻamatalaga aoga: O ki vevela i AutoCAD

2. I le "Printer / Plotter" fanua, tatala le "Name" drop-down list ma seti "Publish to WEB JPG" i totonu.

3. O le faʻamalama e ono tulaʻi mai i ou luma. E mafai ona e filifilia soʻo se tasi o nei filifiliga. Ina ua mavae lena, i le "Faiga" fanua, filifili mai avanoa avanoa sili ona talafeagai.

4. Faatu le pepa i le laufanua poʻo le ata faʻatulagaina.

Siaki le "Fit" siaki siaki pe a fai o le fua o le ata e le taua mo oe ma e te manaʻo e faʻatumu atoa le pepa. A le o lea, faʻamatala le fua i le Print Scale fanua.

5. Alu i le "Printable area" fanua. I le lisi paʻu "Le mea e lolomiina", filifili le "Faavaʻa" filifiliga.

6. O le a e vaʻai i lau ata. Faʻatumu le vaega faʻasaoina i le faʻavaʻa, tauagavale-kiliki faalua - i le amataga ma le faaiuga o le tusia o le faʻavaʻa.

7. I le faamalama e aliali mai, kiliki Lolomi e vaʻai ai o le a faʻaalia le pepa i luga o se laupepa. Tapuni le maimoa i le kiliki o le koluse.

8. A talafeagai, ogatotonu le ata i le faailogaina lea o le “Center”. Afai e fetaui lelei le tali ma oe, kiliki le OK. Ulufale le igoa o le pepa aloaia ma fuafua lona nofoaga i luga o le malo malosi. Kiliki "Sefe."

Faasaoina se ata tusi ile JPEG

1. Faapea e te manaʻo e sefe le Lisi o se ata.

2. Filifili "Lolomi" i le lisi polokalama. I le lisi "O le a le mea e lolomiina", filifili "Pepa." Seti le “Printer / Plotter” i le “Publish to WEB JPG”. Faʻamatala le faʻatulagaina mo le ata i le lumanaʻi, filifili le sili talafeagai mai le lisi. Faʻapena foi, seti le fua i luga ole pepa ona tuʻuina i luga o le ata.

3. Tatala le ulaula e pei ona faʻamatala mai luga. E faapena foi, sefe le pepa i JPEG.

O lea na matou vaʻavaʻai i le faiga o le sefeina o se ata i se ata foliga. Matou te talosia ia e mauaina lenei aʻoaʻoga aoga i lau galuega!

Pin
Send
Share
Send