IMacros mo Google Chrome: Otometi browser masani

Pin
Send
Share
Send


Ole toʻatele o tatou, e faigaluega i totonu ole browser, e tatau lava ona tatou faia gaioiga masani masani, e le gata e le mautonu, ae e tele foʻi le taimi. O le aso o le a tatou vaʻavaʻai ai pe faʻafefea ona faʻatautaia nei gaioiga i le faʻaaogaina o le iMacros ma le Google Chrome.

iMacros o se faʻaopoopoga mo le Google Chrome browser e faʻatagaina oe e otometi tutusa gaioiga i le browser pe a faʻaaogaina le Initaneti.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi iMacros?

E pei foi o soʻo se browser faʻaopopo, iMacros e mafai ona laʻuina mai i le faʻaopopoga faleoloa mo Google Chrome.

I le pito i tua o le tusitusiga o loʻo iai se fesoʻotaʻiga e download vave le faʻaopopoga, ae afai e tatau ai, e mafai ona e mauaina lava.

Ina ia faia lea mea, i le pito i luga taumatau o le browser, kiliki i le lisi ki. I le lisi e aliali mai, alu i le vaega Avanoa Faaopopo - Sala.

O loʻo faʻaalia le lisi o faʻaopoopoga i totonu ole browser. Alu ifo i le pito o le itulau ma kiliki i luga ole sootaga "Faʻatelega faʻalautele".

A utaina le faʻalautele faleoloa i luga o le lau, i le itu tauagavale, ulufale le igoa o le faʻateleina manaʻomia - iMacrosona faʻamau lea o le Enter.

Iʻuga o le a faʻaalia ai le faʻalauteleina "iMacros mo Chrome". Faʻaopopo i le browser e kiliki i le itu taumatau o le ki Faatuina.

A faʻapipiʻi le faʻaopopoga, o le iMacros faʻailoga o le a faʻaalia i le pito i luga taumatau o le browser.

Faʻapefea ona faʻaaoga le iMacros?

Na o sina mea e uiga ile faʻaaogaina o le iMacros. Mo tagata taʻitasi taʻitasi, o se faʻaopopoga tulaga faigaluega e mafai ona atiaʻe, ae o le faʻavae o le fausiaina o makro o le a tutusa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, fatuina se tamai tusitusiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te mananaʻo e otometi le faʻatulagaina o le fausia o se tab fou ma otometi le liliu i luga o le lumpics.ru nofoaga.

Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le faʻalauteleina matau i le pito i luga taumatau o le mata, pe a uma ona faʻaalia le iMacros menu i luga o le lau. Tatala matau "Faamaumauga" e faamaumau fou fou.

O le taimi lava e te kiliki i le faamau "Faamaumauga Macro", o le faʻaopopoga o le a amata faʻamauina le makro. Ole mea lea, e tatau ona e vave kiliki lenei faʻamau tala le tala e tatau ona faʻaauau le faʻaopopoina le faʻaopopoina e tamoe tifaga.

O le mea lea, tatou kiliki le "Faamaumauga Macro" faamau, ma ona faia lea o se laupepa fou ma alu i le lumpics.ru.

O le taimi lava e faʻavasega le faasologa, kiliki i le faʻamau "Taofi"taofi le faʻamauina o le makro.

Faamautu le makro i le kiliki i le faamalama e matala. "Sefe ma Faʻamuta".

A maeʻa ona faʻasaoina lenei makro ma o le a faʻaalia i totonu o le polokalame faʻamalama. Talu ai, ono, sili atu ma le tasi makro o le a faia i totonu o le polokalame, ua fautuaina e tatau ona tuuina atu ni igoa manino igoa. Ina ia faia lenei mea, taumatau-kiliki i luga o le makro ma i le tala menu e aliali mai, filifili "Suafaʻi", a maeʻa ona faʻamalosia oe e ulufale i se igoa fou makro.

I le taimi lena pe a e manaʻomia e faia se gaioiga masani, faʻalua-kiliki i lau makro pe filifili le makro ma le tasi kiliki ma kiliki i le faʻamau "Taʻalo Macro", a maeʻa le faʻaopoopoga o le a amata lana galuega.

I le faʻaopopoga iMacros, e mafai ona e faia e le gata o ni faigofie faigofie e pei ona faʻaalia i la matou faʻataʻitaʻiga, ae e sili atu ai ma lavelave filifiliga e te le toe faia e oe lava.

Sii mai le iMacros mo Google Chrome e leai se totogi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send