Faʻafefea ona fai se ata faʻaali o ata

Pin
Send
Share
Send

I le taimi muamua, i aso o ata tifaga, o le pueina o ata sa matua faigata. Ole mafuaaga na e le ititi ai ata, pei ole ata o tatou matua matutua. Ia, ona o le televave o atinaʻe faʻatekonolosi ma le taugofie o tau muamua taugata meafaigaluega, o mea pueata ua aliali mai toeitiiti lava i soʻo se mea. Puʻupuʻu "fasimoli fasimoli", telefoni poto, papaʻe - i soʻo se mea e i ai ia le itiiti ifo ma le tasi mea pueata faʻataʻitaʻiga. Tagata uma iloa le mea lea na taitaiina - i le taimi nei toetoe o tatou uma o le a faia sili tui i le aso nai lo o tatou tina matua i o tatou olaga atoa! O le mea moni, o nisi taimi ou te manaʻo e manatua pea, e le naʻo ni seti eseese o ni ata, ae o le tala moni. O le fausiaina o se ata faʻaseʻe o le a fesoasoani i lenei mea.

E aliali mai, o loʻo iai ni polokalama faʻapitoa mo lea mea, o se toe iloiloga o lea ua uma ona faʻasalalau i luga o tatou upega tafailagi. O lenei lesona o le a faia i luga o le faʻataʻitaʻiga a le Bolide SlideShow Foafoa. O le mafuaaga mo lenei filifiliga e faigofie - o le pau lava lea o le polokalama saoloto atoa o lona ituaiga. O le mea moni, mo le faʻaaogaina e tasi, e mafai ona e faʻaaogaina sili faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o totogi o oloa totogi, ae i se taimi umi, o lenei polokalame e sili atu sili. O lea, ia tatou malamalama i le faiga lava ia.

Sii maia Bolide SlideShow Foafoa

Faaopopo ata

Muamua e tatau ona e filifilia ata e te manaʻo e vaʻai i le ata faʻaali. Faafaigofie:

1. Kiliki le "Add photo to library" faʻamau ma filifili ata e te manaʻomia. E mafai foi ona e faia lea i le na o le tosoina ma le toulu mai se faila i le polokalame faʻamalama.

2. Ina ia faʻaopopoina se ata i totonu o se faʻaseʻe, toso mai le faletusi i le pito i lalo o le faʻamalama.

3. A manaʻomia, sui le faʻasologa o ata faasolo e ala i le na o le toso soʻona ma faʻapau i le nofoaga manaʻo.

4. A manaʻomia, faʻaopopo seisi gaogao o le lanu filifilia i le kiliki i luga o le faʻamau talafeagai - e ono aoga i se taimi mulimuli ane e faʻaopopo ai tusitusiga i lea mea.

5. Seti le umi o le fasi mea. E mafai ona e faʻaaogaina le u ma le keyboard.

6. Filifili le fofo manaʻo mo le ata faʻaali atoa ma ata faʻaofi ata.

Faʻaopopo leo

O nisi taimi e tatau ona e faia ata faʻaali ma musika ina ia faʻamamafaina ai le lagona manaʻomia pe na ona faʻaofi muamua ni faʻamau manatu. Le faia o lenei:

1. Alu i le "Audio Files" tab

2. Kiliki i luga o le faʻamau "Faʻaopopo faila leo i le faletusi" ma filifili pese talafeagai. E mafai foi ona na ona toso ma togi faila mai le Explorer faamalama.

3. Toso faʻasolosolo mai i le faletusi i le poloketi.

4. A manaʻomia, tipi le puʻeina leo pe a e finagalo ai. Ina ia faia lea mea, faʻalua-kiliki i luga o le ala i luga o le poloketi ma i le faʻamalama e aliali mai, toso le faʻaseʻe i le taimi manaʻo. Ina ia faʻalogo i le taunuʻuga auala, kiliki i le ki talafeagai i le ogatotonu.

5. Afai e fetaui mea uma ia te oe, kiliki "Ua lelei"

Faʻaopopo suiga suiga

Ina ia faia le ata faʻaali foliga sili atu ona matagofie, faʻaopopo le fesuiaiga aafiaga i le va o le ata faasolo e te fiafia ai.

1. Alu ile "Suiga" tab

2. Ina ia faʻaaogaina le suiga suiga tutusa, faʻalua-kiliki i luga o le lisi. Faatasi ai ma le tasi kiliki, oe mafai vaʻaia se faʻataʻitaʻiga o faʻaalia i luga o le itu.

3. Ina ia faʻatinoina se aʻafiaga i se suiga faʻapitoa, toso i le nofoaga e tatau ai i le poloketi.

4. Seti le umi o le suiga ile faʻaaogaina o aū poʻo le ki numera.

Faʻaopoopoina Tusitusiga

Tele taimi, tusitusiga foi o se vaega taua o se ata faʻaali. E faʻatagaina oe ona fai se folasaga ma faʻaiuga, faʻapea foi ma le faʻaopopo o manatu ma manatu aoga ma manatu i luga o le ata.

1. Filifili le faasee manaʻo ma kiliki le "Add Text" button. O le vaega lona lua o le alu lea i le “Effects” tab ma filifili le “Text”.

2. Ulu atu i le manaʻo tusitusiga i le faʻamalama e aliali mai. Iinei, filifili le auala e faʻavasega ai tusitusiga: agavale, ogatotonu, taumatau.
Manatua o le tuʻutuʻuga o tusitusiga i luga o le laina fou e tatau ona fatuina e oe lava.

3. Filifili le faatanoa ma ona uiga: lotoa, italika, poʻo le vaseina.

4. Fetuunai lanu o tusitusiga. E mafai ona e faʻaogaina uma filifiliga saunia ma au lava paolo mo le tino tusi ma faʻatumu. O iinei e mafai ona e fetuunai le manino o le tusitusiga.

5. Toso ma tuu le tala e fetaui i ou manaʻoga.

Faʻaopopo se Pan & Zoom Aafiaga

Lapataiga! O lenei galuega ua naʻo lenei polokalame!

O le Pan & Zoom aafiaga faʻatagaina oe e taulaʻi i se vaega faʻapitoa o le ata ile faʻalauteleina o ia.

1. Alu i le "Aafiaga" tab ma filifili "Pan & Zoom".

2. Filifili le faʻasolosolo e te manaʻo e faʻaaogaina le aʻafia ma le itu a le aʻafiaga.

3. Faatulaga le amataga ma le faʻavaʻa faʻavaʻa e ala i le tosoina o le lanumeamata ma mumu laʻasaga, faʻatasi.

4. Seti le umi o le faʻatuai ma le faʻagaioiga e ala i le faʻaaluina o le slider e tutusa.
5. Kiliki le OK

Faasaoina o se ata ata

O le vaega mulimuli o le faʻasaoina o le faʻaali ata paʻu. E mafai ona e naʻo le faʻasaoina o le poloketi mo mulimuli ane vaʻavaʻaia ma teuteu i le polokalame lava e tasi, pe faʻatau atu i le ata faʻatusa, e sili atu.

1. Filifili le "File" aitema i luga o le lisi pa, ma i le lisi e aliali mai, kiliki i le "Sefe e pei faila vitio ..."

2. I le talanoaga e aliali mai, faʻamanino le nofoaga e te manaʻo ai e sefe le vitio, faʻaigoaina se igoa, ma filifili foi le faʻatulagaina ma uiga lelei.

3. Faatali seia maeʻa le liua
4. Fiafia i le iʻuga!

Faaiuga

E pei ona e vaaia, o le fausiaina o ata faʻaali e faigofie tele. E tatau lava ona e mulimuli ma le faʻaeteete i laasaga uma e maua ai se maualuga-tulaga lelei vitio o le a faʻafiafiaina oe tusa lava pe a mavae tausaga.

Vaʻai foi: Polokalama mo le fausiaina o ata faʻaali

Pin
Send
Share
Send