Iloilo pepa i RiDoc

Pin
Send
Share
Send

A faigofie ma taugofie auala e suʻe ai se pepa i se komipiuta o le faʻaaogaina o se ausilali polokalama. O le a faʻatagaina oe ona fai ni tusitusiga e mafai ona faʻaliliuina i pepa eletise mai pepa pepa. A manaʻomia, e mafai ona e faʻaogaina le galuega e teuteu ai i kopi kopi poʻo ata.

E faigofie ona faʻatautaia e le polokalame lenei galuega. Taualuga. I totonu o le polokalame, e mafai ona suʻeina se pepa i le PDF format e aunoa ma ni faʻafitauli. Lalo oe o le a aʻoaʻoina le auala e suʻe ai se tusitusiga i se komupiuta faʻaaogaina RiDoc.

Sii maia le lomiga lata mai o RiDoc

Faʻafefea ona faʻapipiʻi RiDoc?

I le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga luga, i le iʻuga o le tusitusiga e mafai ona e mauaina se fesoʻotaʻiga e download ai le polokalame, tatala.

I le alu i le upega tafailagi e download ai le polokalama Taualuga, kiliki "Download RiDoc", sefeina le faʻapipiʻiina.

Ua matala se faʻamalama mo le filifilia o se gagana. Filifili Lusia ma kiliki OK.


Le isi, tamoe le polokalame faʻapipiʻi.

Iloiloina pepa aloaia

Muamua, filifili le masini tatou te faʻaaogaina e kopi ai faamatalaga. I luga o le panel pito i luga, matala "Scanner" - "Filifili scanner" ma filifili le scanner manaʻo.

Faasaoina o se faila i le Word ma PDF format

Ina ia mafai ona faitau vave se pepa ile Word, filifili le "MS Word" ma sefe le faila.

Ina ia siakiina pepa i se tasi faila PDF, e tatau ona e faapipiiina ata mai i le kiliki i luga o le laupepa pito i luga "Gluing".

Ma fetaomi le "PDF" faʻamau ma sefe le pepa i le komepiuta.

Le polokalama Taualuga O loʻo iai foliga e fesoasoani ai ia te oe e suʻe ma le manuia auiliili faila. Ile faʻaogaina i luga o fautuaga i luga, e faigofie ona e vave faitau vave i se komipiuta.

Pin
Send
Share
Send