Faʻafefea ona faafou avetaavale i luga o le komupiuta

Pin
Send
Share
Send

I totonu o lenei tusitusiga, tatou o le a aʻoaʻoina le auala e faʻafou ai avetaʻavale luga o se komepiuta faʻaaogaina le sili ona faigofie ma lauiloa DriverPack Solution polokalama mo lenei. Aisea e taua tele ai le faʻafou uma o polokalame? O le fesili e saʻo, ae e tele tali i ai, e ui i lea, o nei mea uma o loʻo taitai atu ai i le mea moni e aunoa ma ni faʻafouga fou o polokalama o le komipiuta komipiuta e sili atu le leaga, pe a fai e aoga i mea uma.

DriverPack Fofo o se meafaigaluega e faʻatagaina oe e otometi faʻapipiʻi ma faʻafouina avetaʻavale luga o se komepiuta poʻo se komepiuta. E lua faʻaaliga o le polokalama - o le muamua e faʻafou e ala i le Initaneti, ma le lona lua o loʻo tufatufaina faʻatasi ai ma le manaʻomia o le polokalama i lona tuʻufaʻatasia, ma o lona lugalaina kopi. Uma lomiga e maua fua ma e le manaʻomia faʻapipiʻi.

Sii mai le DriverPack Fofo

Faafouina avetaʻavale faʻaaoga DriverPack Solution

Taavale lata

Talu ai e le manaʻomia faapipiiina, na o le tamoe i le faila tosoina. Ina ua amata ona amata, matou te vaʻaia lava se faʻamalama ma le "Install otometi" faʻamau.

O lenei faʻatinoga e aoga mo i latou e malamalama i komepiuta i le amataga tulaga, aua pe a e kiliki i le faʻamau, le polokalama e faʻamaeʻaina se numera o galuega nei:
1) Fausia se mea toe faʻaleleia o le a faʻatagaina oe e toe foʻi i tua i isi lomiga o le polokalame i le tulaga o le leiloa
2) Faitau le faiga mo avetaavale tuai
3) Faʻapipiʻi polokalame e le lava i luga o komupiuta (polokalame ma isi mea e aoga)
4) Faʻapipiʻi le avetaʻavale leiloa i luga o pupuni 7 ma luga atu, faʻapea foi ma faʻafou le tuai i faʻamatalaga fou

A maeʻa le faʻatulagaina, o le a faʻailoa se faʻamatalaga e uiga i le maeʻa faʻapipiʻi.

Faiga poto

Afai e te faʻaaogaina le metotia muamua, o le ae matauina e faʻalagolago tele le tagata faʻaaogaina uma, talu ai e faia e le polokalama mea uma na o ia. Ole faʻaopopoga tele lea, talu ai na te faʻapipiʻiina manaʻoga uma e manaʻomia, ae o le leai, o le faʻapipiʻiina o polokalame e le manaʻomia tele e tagata.

I le matata faʻapitoa, e mafai ona filifili le mea e faʻapipiʻiina ma le a le mea. Ina ia ulufale i le poto masani, faʻamau le ki talafeagai.

A uma ona kiliki, e matala le faʻamalama faʻalautele e faʻaaogaina. O le mea muamua e tatau ona fai, o le tape le faʻapipiʻiina o polokalama le aoga. E mafai ona e faia lea i luga o le polokalame tab ile aveeseina o mea e le talafeagai.

O lenei e tatau ona toe foi i le avetaavale tab.

A maeʻa, siaki uma le polokalame, i le itu taumatau o loʻo tusia ai le "Faʻafou" ma kiliki i le "Install otometi" faʻamau. I lenei tulaga, o polokalama filifilia uma o le a faʻapipiʻiina i le Windows 10 ma le OS o se vaega pito i lalo.

Ae e mafai ona e faʻapipiʻi tasi taʻitasi, i lou kiliki i luga o le "Update" faʻamau.

Faafou e aunoa ma polokalama

I le faʻaopopo i le faʻafouga o avetaʻavale faʻaaogaina polokalame lona tolu, e mafai ona e faʻafouina i latou i le faʻaaogaina o metotia masani i lau komepiuta, peitaʻi, e le masani ona vaʻaia e le polokalama pe a manaʻomia se faʻafouga. I luga o le faamalama 8, e ese le aoga lea.

E mafai ona e faia lea i le auala lenei:

1) Kiliki taumatau i luga o le "My Computer" i le "Amata" menu pe i luga o le "Desktop" ma filifili le "Pulea" aitema i le drop-down menu.

2) Le isi, filifili "Pule Pule" i le faʻamalama e tatalaina.

3) A maeʻa, e tatau ona e mauaina le masini manaʻomia i le lisi. E masani lava ona tusia se moli samasama i autafa o le masini e toe faafou.

4) Ona lua ala lea e faʻafou ai, ae le aoga le sailiga i luga o komupiuta, aua e muamua a e manaʻomia le downloadina o le polokalama. Kiliki "Otometi saili mo avetaavale faʻafouina."

5) A manaʻomia e le avetaʻavale se faʻafouga, se matala e oso mai i le mea o le ae manaʻomia e faʻamaonia le faʻapipiʻi, a leai, le faiga e faʻailoa atu ia te oe e le manaʻomia le faʻafouga.

Vaʻai foʻi ia: O le pito sili ona lelei mo le faʻafouina avetaʻavale

Sa matou suesueina ni auala se lua e faafou ai avetaavale i luga o komupiuta. O le metotia muamua e manaʻomia oe e i ai le DriverPack Solution, ma o lenei filifiliga e sili atu lona aoga, talu ai o le faiga e le o masani ona iloa ni faʻamatalaga tuai e aunoa ma seisi vaega polokalama.

Pin
Send
Share
Send