VkOpt: avanoa fou mo agafesootai Vkontakte

Pin
Send
Share
Send


VKOpt - O se tasi lea o sili ona lauiloa browser faʻaopoopoga mo le fesoʻotaʻiga lautele Vkontakte, o le a faʻateia ai soʻo se tagata faʻaaoga ma lana seti o gaioiga. Muamua lava, o le polokalame ua mamanuina e download ai leo ma vitio mai Vkontakte, ae, pei ona e mafai ona malamalama i ai, o le faʻalauteleina filifiliga e le gata ai iina.

VkOpt add-on lagolago galue ma faʻasalalauga lauiloa uma: Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox ma e oʻo lava Safari. Ina ia mafai ona tuʻufaʻatasia le faʻaopopo i lau sailiga, na o le mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le faʻaiuga o le tusitusiga, faʻalautele le aikona o lau browser ma kiliki i le "Install" faʻamau.

Lesona: Faʻafefea ona download le ata mai le VK i le polokalame VkOpt

Vaʻai foi: polokalame mo le downloadina o musika i Vkontakte

Anapogi download leo puʻeina

O le tamaʻi ata o le a aliali mai i tala taʻitasi taʻitasi, kiliki i luga o le mea e faʻatulagaina vave ai le puʻeina o le pese filifilia i lau sailiga.

Tusiina ata ma le uili uili

Pe a vaʻavaʻai i ata, e sili atu le faigofie ai le fesuiai i le va o ata e le i se tulaga masani, ae ma le uili uili. Naʻo le tusi faasolosolo i lalo e tatala ai le isi ata.

Fale puipui

Tatala le itulau ma faʻamatalaga i luga o le puipui ma alu i le lisi "Galuega" - "Faʻamamaina le puipui." Ina ua mavae ni nai minute, o lou puipui o le a matua mama. O le galuega lava lea e tasi e avanoa mo le tapeina o le ulufale mai / feau mai fafo.

Vave oso i vaega

Faasino le itu i le itu tauagavale o lau talaaga. O le isi faʻaopopoga o le a aliali mai ile mata, lea e mafai ai ona e vave alu atu i le naunau vaega.

Faaali o tausaga ma le zodiac faailoga

Masalo e le o le sili lea ona sailia-faʻapitoa foliga, ae ui i lea, i nisi tulaga e mafai ai fesoasoani. Lata i le aso fanau o tagata taʻitasi, o lona matua o le a faʻaalia (pe a faʻailoa mai le tausaga), faʻapea foʻi ma le faʻailoga zodiac.

Siiina ai vitio

Latalata i vitio taʻitasi o loʻo i ai se Download o le ki I le kilikiina o lenei ki, o le a fesiligia oe e filifili le manaʻomia lelei mo le download video.

Ad polokaina

Faʻafetai i VkOpt, o vaega uma faʻasalalauga o le a leiloa i luga o le Vkontakte 'upega tafaʻilagi.

Suia leo leo

E te le fiafia ile leo masani ole VKontakte e uiga i mea fou? E faigofie ona e toe suia i latou i le puʻeina o au leo ​​mai lau komepiuta.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le nofoaga

Ia aʻoaʻo uma tulaga i VkOpt, faʻasoa i le lava taimi. Lenei e mafai ona configigure auiliiliga foliga, le galuega tumaoti feau, suia Emoji emoticons ma animated tasi ma sili atu.

Lelei o VkOpt:

1. Tele avanoa, o le lisi e faʻaauau pea ona tupu;

2. Malosiaga e faʻasolo ai leo ma vitio e faʻaaoga le faʻamau faʻamau i luga o le upega tafaʻilagi Vkontakte;

3. Le gaioiga o le tele aveesea o tutoatasi feau ma pou i luga o le pa;

4. Faʻamatalaga auiliili tulaga.

Le mautonu o VkOpt:

1. Le iloa.

Matou te fautua atu ia te oe e matamata: Isi polokalame mo le puʻeina o vitio mai VK

E faigata ona tape uma foliga o VkOpt i le taimi e tasi. O lenei, e aunoa ma se masalosalo, o le sili faʻaopopoga i le Vkontakte 'upega tafaʻilagi, o le faʻaopopoina o agafesootai o na galuega e leai se tele o tagata faʻaaogaina.

Sii mai VKOpt mo fua

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le ofisa aloaia

Pin
Send
Share
Send