Le iloaina o se mea faigata drive (HDD) malaia e le leo

Pin
Send
Share
Send

Manuia le aso

I le amataga o le tusiga Ou te fia fai atu i le taimi lava lena o se hard disk o se masini masini ma e oo lava i se 100% galue disk mafai ona faia leo i lana galuega (o le lava tisiki pe a faʻatulaga maneta ulu). يعني le i ai o na leo (aemaise lava pe a fai o le disk e fou) atonu e leai se tala, o le isi mea o le pe a na e le maua muamua muamua, ae o lenei ua latou aliali mai.

I lenei tulaga - o le mea muamua ou te fautuaina e kopi uma faamatalaga talafeagai mai le tisiki i isi faʻasalalauga, ona faʻasolo lea i le HDD faʻavasegaina faʻasologa ma toe faʻaleleia le malosi galue o faila. Ae a, le faʻatusatusaina o leo o lau hard drive ma leo tuuina mai i le tusitusiga e le o se 100% faʻamaonia, ae mo le iʻuga muamua e leai lava se mea ...

Ina ia faia mafuaʻaga mo eseese leo mai le "hard drive tino" sili malamalama, o loʻo i ai se tamai laupepa o le hard drive: pe faʻapefea ona foliga mai totonu.

Winchester i totonu.

 

 

Leo na faia e le HDD Seagate

Leo na faia e le atoatoa drive malosi Seagete U-faasologa

 

Le leo o Seagete Barracuda hard drive mafua mai i le le lelei o le maneta ulu iunite.

 

Le leo o Seagete U-faasologa hard drive mafua mai i le le lelei o le maneta ulu iunite.

 

O le Seagate hard drive ma se spindle gau o loo taumafai e milo solo.

 

O le Seagate hard drive i totonu o le komepiuta ma le le lelei o le ulu tulaga maua clacking ma kiliki leo.

 

Seagate Bad Drive Faigata Faigofie - Leo kiliki ma pupu o leo.

 

 

Leo na faia e Western Digital (WD) hard drive

O le tuʻituʻi i WD hard drive mafua mai i le le lelei o le maneta ulu iunite.

 

WD laptop hard drive ma pipili spindle - taumafai e milo solo, ma fai ai le leo o le sirine.

 

Winchester WD i luga ole 500GB drive ma le leaga le lelei o le ulu - kiliki ile faʻalua taimi, ona taofi lea.

 

Ose mea faigaluega malosi a le WD ma le leaga o le ulu (leo o papa).

 

 

Leo o Samsung Winchesters

Leo faia e se atoatoa aoga Samsung SV-faasologa malo faigata.

 

O le tuʻituʻi o Samsung SV-faasologa hard drive mafua mai i le le lelei o le maneta ulu iunite.

 

 

QUANTUM Faiva Faigofie

Leo na faia e se atoatoa drive QUANTUM CX malo

 

Ole leo ole QUANTUM CX e mafua mai ile leaga ole iunite ole maneta poo le faʻaleaga ole Philips TDA chip.

 

O se tuʻituʻi i luga o le QUANTUM Plus AS Faigata faigata na mafua mai i le le aoga o le maneta ulu poloka.

 

 

Leo o MAXTOR Hard Drives

Leo na faia e faʻaaogaina atoatoa "mafiafia faʻataʻitaʻiga" malo tisiki (DiamondMax Plus9, 740L, 540L)

 

Sounds na faia e le atoa aoga HDD "manifinifi faʻataʻitaʻiga" (DiamondMax Plus8, FireBall3, 541DX)

 

O le tuʻituʻi o mafiafia faʻataʻitaʻiga (DiamondMax Plus9, 740L, 540L), mafua mai i le le lelei o le poloka o maneta ulu.

 

Tuʻituʻi o manifinifi faatusa (DiamondMax Plus8, FireBall3, 541DX) mafua mai i le le lelei o le maneta ulu iunite.

 

 

Faʻalogologo IBM Winchesters

Le leo o se IBM fai mea faigata leai se tatalaina ma toe faʻaleleia le masani ai, e masani ona tupu lenei mea pe a le faʻaletonu le pule.

 

Le leo o se IBM faigata drive aunoa recalibration, masani ona tupu pe a suia le pule ma le le faʻamatalaga o le tautua faʻamatalaga e le tutusa.

 

O le leo o le IBM fusi faigata pe a fai o se fesoʻotaʻiga toilalo i le va o le pule ma le Hermoblock poʻo le i ai o le BAD poloka.

 

Leo na faia e le IBM atoatoa drive.

 

IBM Winchester tuitui na mafua mai i le le lelei o le ulu iunite.

 

 

FUJITSU Faigofie Drive Leo

O le leo o le FUJITSU hard drive, ma le leiloa o fetuunaiga faʻatulagaina, e tupu na o luga o MPG3102AT ma MPG3204AT faʻataʻitaʻiga.

 

Leo na faia e le atoatoa Fujitsu faigata drive.

 

FUJITSU tui faigata tuʻituʻi mafua mai i le le lelei o le maneta ulu iunite.

 

 

Iloiloga o le tulaga o le malo disk faʻaaogaina le S.M.A.R.T.

E pei ona ou fai atu ai muamua, ina ua maeʻa ona faʻaali mai ni leo masalosalo - kopi uma ni taua taua mai le malo malosi i isi ala faʻasalalau. Ma e mafai ona amata amata ona iloiloina le tulaga o le malo malo. Ae tatou te leʻi oʻo i le faʻamatalaga saʻo o le suʻega, tatou te amata i le faʻapuʻupuina S.M.A.R.T. O le a lenei

Saunoa S.M.A.R.T. - (Eng. Self Mataʻituina Iloiloina ma Lipoti Tekonolosi) - o se tekonolosi mo le iloiloina o le tulaga o se malo disk ma fausia-i mea lava-diagnostic meafaigaluega, faapea foi ma se auala e vavalo ai le taimi o lona toilalo.

Ia, o loʻo i ai mea aoga e mafai ai ona e faitau ma auiliili uiga o le S.M.A.R.T. I totonu o lenei pou o le a ou mafaufau o se tasi o le faigofie e puleaina - HDD olaga (Ou te fautuaina foi oe faitau lau tusitusiga e uiga i le sasaina le HDD ma le Victoria polokalama - //pcpro100.info/proverka-zhestkogo-diska/).

 

Olaga HDD

Nofoaga atiaʻe: //hddlife.ru/index.html

Lagolagoina Windows OS: XP, Vista, 7, 8

O le a lenei aoga aoga? Masalo, o se tasi o le sili ona manino: e faʻatagaina oe e faigofie tele ma vave faʻatonutonu uma sili ona taua tapulaʻa o le malosi drive. E manaʻomia e le tagata ona faia se mea (faʻapea foʻi ma le mauaina o ni poto faʻapitoa ma tomai). O le mea moni - naʻo le faʻatu ma tamoʻe!

I luga o laʻu komepiuta, le ata lenei ...

Le aufaigaluega malosi a le komepiuta: galue ile aofai e uiga ile 1 tausaga; ola disk e tusa ma 91% (o lona uiga, mo 1 tausaga o faifai pea taotoga, ~ 9% o le "ola" ua 'ai, o lona uiga o le itiiti ifo 9 tausaga o galuega i le faʻasao), Lelei (lelei) faatinoga, tisiki vevela - 39 g. C.

 

Le aoga, a uma ona tapunia, ua faʻaititia i le fata ma mataitu tapulaʻa o lau hard drive. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tau mafanafana i le vevela, atonu o le disk e ova tele, lea HDD Life o le a vave taʻu atu ia te oe (lea e taua tele!). I le ala, o loo i ai se gagana Rusia i le polokalama tulaga.

Foi se aoga tele filifiliga o le mafai ona customize le tisiketi "mo oe": mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaititia lona leo ma fetolofi, ae i le taimi lava e tasi, ae ui i lea, faʻaitiitia le faʻatinoina ("e mata" e te le matauina). I se faʻaopopoga, o loʻo i ai le faʻatulagaina mo le taumafaina o le disk (ou te le fautuaina le faʻaititia i lalo, e ono afaina ai le saoasaoa o faʻamatalaga avanoa).

 

Ma faapena HDD ola lapatai mai o sese ma mea matautia. Afai e itiiti se avanoa o loʻo totoe i luga o le tisiki (lelei, pe o le vevela e oso ai, se faʻaletonu e tupu, ma isi mea faapena) - le aoga o le a logoina oe vave.

Hdd olaga - lapataiga o le tamoe i fafo atu o hard disk avanoa.

 

Mo tagata e iai le poto masani, e mafai ona vaʻai i uiga S.M.A.R.T. Iinei, uiga taitasi ua faaliliuina i Lusia. I luma o mea taʻitasi faʻaalia le tulaga i pasene.

Uiga ole S.M.A.R.T.

 

O le mea lea, i le faʻaogaina o le HDD Life (poʻo se isi mea aoga), e mafai ona e mataituina faʻatatau taua tapulaʻa o faʻamama faigata (ma sili ona taua - saili e uiga i le lumanaʻi mala i taimi). O le mea moni, ua ou muta iinei, le galuega umi uma o le HDD ...

 

 

 

Pin
Send
Share
Send