Pipi i luga o le komepiuta Windows 7, 8 (faamanatu)

Pin
Send
Share
Send

O lenei pou e aoga mo i latou e masani ona galo e uiga i nisi mea ... E foliga mai o loʻo i ai ni mea faʻapipiʻi mo le laulau i le Windows 7, 8 - e tatau ona i ai se aofaiga atoa i luga o le fesoʻotaʻiga, ae e foliga mai o le mea moni - e leai ni mea faʻapipiʻi talafeagai i se taimi, faʻalua pe sili atu. I lenei mataupu ou te manaʻo e mafaufau i mea faʻapipiʻi ou te faʻaaogaina aʻu.

O lea, sei tatou amata ...

Tagaloa - Ole tamai lea faamalama (reminder), o loʻo i luga ole desktop ma e te vaʻaia lava i taimi uma e te ki ai le computer. E le gata i lea, o tagata faʻapipiʻi e mafai ona avea ma lanu eseese e tosina ai ou foliga ma eseʻese malosi: o nisi faanatinati, o isi e le o ni ...

Vailaau V1.3

Link: //www.softportal.com/get-27764-tikeri.html

Manoa ata faʻapipiʻi e galue i lauiloa Windows uma OS: XP, 7, 8. Latou foliga sili atu i le fou ala o le Windows 8 (sikuea, e faatafafa). O filifiliga e lava foi e tuʻuina ia i latou le manaʻomia le lanu ma le nofoaga i luga o le mata.

Lalo o se faʻamalama ma se faʻataʻitaʻiga o latou faʻaalia i luga o le desktop 8 Windows.

Ata tusi i luga o le Windows 8.

 

I loʻu manatu latou foliga sili super!

O lenei o le a tatou o atu i le sitepu i le auala e fatufatu ai ma faʻatulagaina se tasi laʻititi lava faʻamalama ma tulaga talafeagai.

1) Muamua fetaomi le "faia pepa faʻapipiʻi" faamau.

 

2) Le isi, o se tamaʻi tafatafa o loʻo aliali mai i ou luma i luga o le laupepa (pe tusa o le ogatotonu o le laupepa), lea e mafai ai ona e tusia se tusi. I le itu tauagavale o le pepa faʻapipiʻi o loʻo i ai se tamai icon (green penitala) - faʻatasi ai ma oe mafai:

- loka pe faʻamalama le faʻamalama i nofoaga manaʻomia i luga o le laupepa;

- faasa ona faʻasaʻoina (i.e. ina ia aua neʻi faʻateʻaina lemu le vaega o le tusitusiga ua tusia i le tusi);

- e i ai le filifiliga e fai se faamalama i luga o isi uma faamalama (i loʻu manatu, e le o se filifiliga faigofie - se sikuea faamalama o le a faalavelaveina. E ui lava pe afai e iai lau tele mataitu ma maualuga iugafono, e mafai ona e tuʻuina se faanatinati mea e manatua ai i se mea ina ia aua nei galo).

Faʻapipiʻi o pepa faʻapipiʻi.

 

3) I le itu taumatau o le pepa faʻailoga o loʻo i ai se “ki”, pe a e kiliki i ai, e mafai ona e faia mea e tolu:

- sui le lanu o le pepa faʻapipiʻi (ia fai mumu lona uiga e matua faʻanatinati, pe lanumeamata - e mafai ona faʻatali);

- suia le lanu o le tusitusiga (uliuli tusitusiga i luga o le lanu uliuli pepa e le foliga ...);

- seti le lanu o le tino (e le mafai ona ou suia e aʻu lava).

 

4) I le faaiuga, oe mafai lava ona alu i totonu o le tulaga o le polokalama lava ia. E ala i le masani, o le a otometi boot faatasi ai ma lau Windows OS, lea e talafeagai tele (stickers o le a otometi lava ona aliali mai i taimi uma oe liliu lau komepiuta ma o le a le mou atu seiloga e te tapeina).

I se tulaga lautele, o se mea sili ona faigofie, Ou te fautua le faʻaaogaina ...

Polokalama tulaga.

 

PS

Aua nei galo se mea! Manuia ...

Pin
Send
Share
Send