Faʻafefea ona tatala taulaga i le NETGEAR JWNR2000 router?

Pin
Send
Share
Send

Ou te manatu o le tele o tagata fou na faʻalogologo ua faʻalogo e le aoga lenei mea poʻo le polokalame, aua e le o lafoa le "uta" i luga o uafu ... E masani lava ona faʻaaogaina lea upu e tagata sili atu le poto masani, o lenei taotoga e masani ona taʻua o le "open port".

I le tala lea, tatou te iloiloina auiliili auala e tatala ai taulaga i le NETGEAR JWNR2000 router. I le tele o isi routers, o le tulaga o le a tutusa lelei (ala, atonu oe o le a fiafia i se tusitusiga e uiga i le faʻatulagaina taulaga i le D-Link 300).

Muamua tatou te manaʻomia le alu i totonu o tulaga o le router (o lenei ua uma ona faʻapeʻaʻoina tele taimi, mo se faʻataʻitaʻiga, i tulaga Initaneti i le NETGEAR JWNR2000, o lea faʻamuta le laʻasaga lea).

Taua! E tatau ona e tatalaina le uafu i se tuatusi IP tuatusi o le komipiuta i lau lotoifale faʻalapotopotoga. O le mea o le afai o oe sili atu ma le tasi masini faʻafesoʻotaʻi i le router, ona ono tuʻufaʻatasi lea o tuatusi IP i taimi uma, o lea la o le mea muamua o le a matou faia o le tuʻuina atu o se tuatusi faapitoa ia te oe (mo se faʻataʻitaʻiga, 192.168.1.2; 192.168.1.1 - e sili pe a le o le ave, aua o le tuatusi lea ole router na).

Puʻeina se tuatusi IP tumau i lau komepiuta

I le itu tauagavale i le koluma o laupepa e i ai le mea e pei o le "fesoʻotaʻiga masini". Tatala i luga ma vaʻai totoʻa i le lisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, ile ata i lalo ifo, e naʻo le tasi komipiuta e fesoʻotaʻi ma le MAC tuatusi: 00: 45: 4E: D4: 05: 55.

Lenei o le mea taua tatou te manaʻomia: le tuatusi IP o loʻo i ai nei, i le auala, e mafai ona e faia ai le mea autu ina ia e masani ona tofia i lenei komepiuta; faʻapea foi ma le igoa o le masini, ina ia mulimuli ane e mafai ona faigofie filifili mai le lisi.

 

I le pito i lalo lava i le itu tauagavale i ai se tab "LAN tulaga" - i.e. LAN seti Alu i ai, i le faamalama e matala, kiliki le "faʻaopopo" faamau i le IP tuatusi faʻagaioiga galuega. Vaʻai le faʻamalama i lalo.

 

E le gata i le laulau tatou vaʻaia le fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi nei, filifili le tasi e te manaʻomia. I le auala, o le igoa masini, tuatusi MAC ua leva ona masani. Na o le laulau i lalo ole laulau, ia e ulufale i totonu o le IP lea e i ai pea ona tofi le masini filifilia. E mafai ona e alu 192.168.1.2. Kiliki le faʻamau faʻamau ma toe fai le router.

 

O lena, ua avea nei lau IP ma tumau ma ua oo i le taimi e agai ai i le faʻatulagaina o taulaga.

 

Faʻafefea ona tatala se uafu mo Torrent (uTorrent)?

Sei o tatou vaʻai i se faʻataʻitaʻiga pe faʻapefea ona tatala se uafu mo seisi lauiloa polokalama pei o uTorrent.

O le mea muamua e tatau ona fai, o le alu i totonu o tulaga o le router, filifili le "Port Forwarding / Initiation of Ports" tab ma i le pito i lalo lava o le faamalama kiliki i luga o le "faaopoopo tautua" faamau. Vaʻai i lalo.

 

Le isi, ulufale:

Auaunaga Igoa: soʻo se mea e te manaʻo ai. Ou te fautua atu faʻalauiloa "torrent" - tau lava ina ia mafai ona faigofie ona e manatua pe afai e te alu i nei faʻatulagaina pe a uma le afa tausaga o le a lea tulafono;

Maliega: afai e te le iloa, tuʻu le TCP / UDP e pei ona faʻaletonu;

Amata ma faʻaiʻu taulaga: e mafai ona maua i le vaitafe nofoaga, vaʻai i lalo.

Server IP tuatusi: o le tuatusi IP na matou tofia i la matou PC i le lotoifale network.

 

Ina ia mafai ona sailia le torrent taulaga e te manaʻomia e tatalaina, alu i le polokalame faʻatulagaina ma filifili "sootaga". Sosoo ai oe o le a vaʻai i le "port of incomingactions" faamalama. Ole numera o loʻo faʻaalia o loʻo iai le uafu e tatala. Lalo, i le faʻamalama, o le taulaga o le a tutusa ma "32412", ona tatou tatalaina ai lea i le faʻatulagaina o le router.

 

Na pau lava lena. Afai e te alu i le vaega "Port Forwarding / Initiation of Ports" - ona e vaʻaia lea o le matou tulafono o loʻo i le lisi, ua matala le taulaga. Mo suiga e aoga, oe ono manaʻomia le toe amataina o le router.

 

 

Pin
Send
Share
Send