Faʻafefea ona aveese lau itulau mai Odnoklassniki?

Pin
Send
Share
Send

Afai e te manaʻo e tape le itulau i Odnoklassniki, e leai se manaʻomia e faʻafesoʻotaʻia ai le fesoʻotaʻiga faatekinolosi a le social network, ma e faʻatali se taimi umi seʻia latou faʻamalieina lau talosaga. I totonu o lenei tala puʻupuʻu, matou o le a avea se sitepu i lea laasaga faʻatonutonu pe faʻafefea ona e aveese lau itulau mai Odnoklassniki.

Ma o lea ... alu i luma!

Ina ia amata, e tatau ona e alu i lau talaaga faʻamatalaga i lou ulufale i lau upu faataga ma login i le itulau muamua o Odnoklassniki. Ona fetaomi lea o le ulufale faamau.

A uma lena mea, i totonu o le faamalama o gaioiga galue, tusi i lalo. I le pito i lalo (i le itu taumatau) e tatau ona iai se fesoʻotaʻiga i le "tulafono faatonutonu" o le faʻaaogaina o auaunaga. Kiliki i luga.

O le laupepa e matala o loʻo iai tulafono uma mo le faʻaaogaina o se social network, atoa ai ma le ki mo le mumusu e faʻaaoga auaunaga. Toe tusi le itulau i le pito i lalo ma kiliki i le "teena auaunaga" sootaga.

E tatau ona aliali mai se pusa talanoaga e manaʻomia e tuʻu ai se faʻamatalaga ma faʻaalia le mafuaʻaga ua e musu ai e faʻaaoga. Ona kiliki i le "tape" le faʻamau.

O le mea lea, e mafai ona e vave tape lau itulau mai Odnoklassniki e aunoa ma le fesili i le puleaina o le social network.

Mea sili!

Pin
Send
Share
Send