Maualuga Ten Indie Games 2018

Pin
Send
Share
Send

O galuega a Indie, e tele lava taimi, taumafai e faʻateʻi ae le o le manaia ata, mea faʻapitoa pei o blockbusters ma le tele-miliona tala o le atinaʻeina, ae a iai ni manatu faʻamalosi, fofo malie, o le uluaʻi sitaili ma tulaga eseʻese lalelei o le taʻalo. Taaloga mai tutoatasi tutoʻatasi poʻo se tasi tagata atiaeina e masani ona tosina maia le mafaufau o tagata taʻalo ma maofa ai e oʻo lava i tagata sili ona atamamai gamers. O le sefulu tenie taʻaloga o le 2018 o le a liliu ai lou mafaufau e uiga i le taʻaloga taʻaloga ma soloi le isu o poloketi AAA.

Mataupu

  • Rimworld
  • Northgard tagata
  • I totonu o le soliga
  • Lulu papa malosi
  • Matua tele 2
  • O le Fuʻa Saga 3
  • Toe faʻafoʻi ole Obra Dinn
  • Frostpunk
  • Gris
  • Le sāvali

Rimworld

Feeseeseaiga i le va o tagata i luga o se moega leai mafai ona faatupuina i se faʻaauupegaina fetauiga i le va o faʻalapotopotoga o vaega

E mafai ona e talanoa puʻupuʻu e uiga i le taʻaloga RimWorld, lea na faʻasaʻolotoina i le 2018 mai le amataga, ma i le taimi lava lea e tasi e tusi ai se tusi atoa. E matua le mafai lava e le faʻamatalaga ole ituaiga o mea ola ma fuafuaga faʻafoe lelei ona faʻaalia manino le aano o le poloketi.

I o tatou luma o se sui o se faʻapitoa faʻapitoa o taʻaloga ua faʻapaʻiaina mo fesoʻotaʻiga lautele. Tagata taaalo na e le gata fausia fale ma faatuina gaosi, ae ia molimauina foi le olaola atinae o sootaga i le va o tagata. Taitasi vaega fou o se tala fou, lea e sili ona taua, o le tele o taimi, e le o faʻaiuga e uiga i le faʻatulagaina o puipuiga, ae o mea a tagata nofoia, o latou uiga ma mafai ona fealofani ma isi tagata. O le mafuaʻaga lea ua tumu ai fonotaga a RimWorld i tala e uiga i le faʻafitauli na maliu ai ona o le valea o le sociophobe i le faʻalapotopotoga.

Northgard tagata

O Real Vikings e le fefe i se taua ma tala fatu, ae o le toʻasa o Atua e mataala

O se tamai kamupani tutoatasi Shiro Games na faʻailoa atu i le au taʻaalo o loʻo leoleoina ma le masani masani taimi-taimi, le galuega i Northgard. Le taʻaloga mafai ona tuʻufaʻatasia le tele o elemene o le RTS. I le taimi muamua e foliga mai o mea uma e matua faigofie lava: aoina punaoa, fausiaina fale, suʻesuʻe teritori, ae o lea o le taʻaloga e ofoina atu le faʻatautaia o le tuʻufaʻatasiga o le nofoaga, suʻesuʻeina tekinolosi, faoa faamalosi teritori ma le avanoa e manumalo ai i auala eseese, pe o le faʻalauteleina, aganuu atinaʻe poʻo le tamaoaiga sili.

I totonu o le soliga

Pixel minimalism o le a manumalo ai i tagata fiafia o lapopoa taua tele taua

I totonu o le Breach liliu-faavae fuafuaga, i le tepa muamua, foliga mai e pei o se ituaiga o "bagel", Peitai, a o e alualu i luma i ai o le a tatalaina o se lavelave ma matala taʻaloga taʻaloga mo le fatufatu. E ui lava i le taʻaloga tele lava, o le poloketi e foliga mai o loʻo tumu i le adrenaline, ona o le saoasaoa o le taua ma taumafai e faʻatetele le fili i luga o le faʻafanua faʻafanua faʻateleina le malosi o mea o loʻo tupu i le tapulaʻa o le mafai i le ituaiga. O le fuafuaga o le a faʻamanatuina ai oe a mini version o XCom ma tulaga ma le toe faʻaleleia tulaga. I totonu o le Solitulafono e mafai ona avea ma sili sili ona lelei-faʻavae galuega indie o 2018.

Lulu papa malosi

Ave sau uo i le ana - ave se avanoa

I totonu o le "turkeys" iloga i lenei tausaga, o se atamai atamai e aʻoaʻoina ma faʻatoʻaga punaoa i lavelavea ma taufaafefe nofoaga pogisa o loʻo sau foʻi i luga. Ole Deep Rock Galactic e valaʻaulia oe ma au uo e toʻatolu e o i se malaga e le mafaagaloina i totonu o ana, e maua ai le taimi e te puʻeina ai meaola ma maua ni minerale. O loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe le poloketi vaʻaia le indie studio Ghost Ship Games, i le taimi nei, i le amataga o le Deep Rock Galactic e tumu i mea, sili ona lelei ma e le tele se mea e te manaʻomia i luga o meafaigaluega.

Matua tele 2

Overcooked 2 taʻaloga lea e mafai ai e puding suamalie ona faʻaola le lalolagi

O le faʻasologa Overcooked na filifili e aua le ese mai le mea muamua, faʻaopopo le mea na leiloa, ma faʻasaoina mea ua uma na matua lelei. Lenei o se tasi o sili craziest masani taʻaloga taʻaloga i se sili atu-le-faʻatau masani faiga. Na atagia e le au atiaʻe le mataupu i aga malie ma malie. Ole tagata autu, o se kuka lelei, e tatau ona sefe le lalolagi i le fagaina le matua fia iloa ma fia taumafa o le Walking Bread Roll. O le tala fatu e malie, malosi, tumu i uliuli malie. O le sili atu auala faʻatulagaina auala e faʻamauina e faʻatumauina le tikeri o le valea.

O le Fuʻa Saga 3

Le taʻaʻalo a le Banner Saga 3 e uiga i toa totoa, malosi-loto ma agalelei

O le vaega lona tolu o le Stoic Studio's faʻavae i luga o fuafuaga, pei o le vaega lua, sa faʻamoemoe e faʻamatala le tala ae le o le aumaia o se mea fou i le ituaiga poʻo faʻasologa.

Ole mea taua sa iai Le Banner Saga e leʻo iai ile ata matagofie poʻo ni taua e feteʻenaʻi ai. Feʻaʻaiga i le taupulepulega faʻavae - i le tele vaega o faʻaiuga e fai. O filifiliga iinei e le o vaeluaina i le uliuli ma le paʻepaʻe, saʻo ma sese. O nei mea na o faʻaiuga, ma aʻafiaga e te alu ai i le taʻaloga - ma ioe, latou aafia ai le mea o loʻo tupu.

Ole vaega lona lua ma le tolu o le Banner Saga e fai lava tutusa ile taʻaloga ile muamua, e le maua ai se leaga. O le poloketi e faʻalagolago pea i mea ofoofogia o loʻo faia ma se faʻaosofia lagona. O musika matagofie e faʻaopopoina ai le ola fiafia ma le tutasi i lenei lalolagi. O le Saga e faatino lava mo le faʻafiafia o mea faʻaleagaga. Ole Banner Saga 3 ole manaia lelei lea ole faʻasologa.

Toe faʻafoʻi ole Obra Dinn

O Pixel black and white graphic o le a oso atu i totonu o se nenefu o le detective story

I le amataga o le 19th seneturi, o le Obra Dinn vaa fai pisinisi na misi - e leai se tasi na te iloa le mea na tupu i le 'au o le tele o afe tagata. Ae ina ua mavae ni nai tausaga, e toe foʻi mai, pei ona faʻailoa e le faiaʻoga a le East India Company, o loʻo lafo atu i le vaʻa e tuʻufaʻatasia se lipoti auiliili.

Vaʻaiga valea, e le mafai ona e fai atu seisi mea. Ae ui i lea, e matua taufaaʻoleʻole, faamaoni, ma lagona. O le Toe Faʻafoi o le Polokalame Obra Dinn mai le tutoʻatasi le atinaʻe Lucas Pope o se taʻaloga mo i latou ua le lava i mea masani a enisinia ma sitaili. O se tala ma loloto tala faasolitulafono o le a tosoina oe ulu i luga o mulivae, faia oe galo ia le auala o le lalolagi lanu foliga uma.

Frostpunk

Lenei minusfulu tikeri - o loʻo faʻamafanafana pea

O le ola i taimi leaga tau malulu o le malosi faigata. Afai na e avea le tiute e faʻatautaia ai le faʻaiuga i ia tulaga, ona e iloa lea o le a e ono mafatia, le tele downloads ma taumafai e faʻamaeʻaina le taʻaloga sologa lelei ma aunoa ma ni mea sese. O le mea moni, e mafai ona e aʻoaʻoina faʻataʻitaʻiga faavae taʻaloga o le Frostpunk, ae leai se tasi e mafai ona faʻamasani i lenei malaia faʻaleaga apocalyptic siosiomaga ma avea oe ma oe i ai i totonu. Toe fai atu foi, o le indie poloketi faʻaalia ai e le gata se taʻaloga e sili ona lelei i tuʻufaʻatasiga o taʻaloga, ae o se tala faʻagaeʻetia e uiga i tagata na fia ola.

Gris

O le mea taua pe a taalo i se poloketi e uiga i le atuatuvale o le aua le paʻu i totonu o oe lava

O se tasi o taʻaloga sili ona lelei ma olaola indie o le tausaga ua tuanaʻi, ua tumu Gris i mea faʻataʻitaʻiga e faʻatosina ai oe e lagona le taʻaloga, aua le pasi. O le gameplay o loʻo i o tatou luma le faʻafaigofie savali simulator, ae o lona faʻaaliga, o le mafai ona tuʻuina atu le tala o le talavou faʻataʻitaʻiina tuʻu le taʻaloga i le pito i tua, saunia le tagata taʻalo, muamua lava, ma le loloto loloto faufauga. O le taʻaloga e ono faʻamanatu mai ai le faigamalaga tuai tuai, lea e i ai lava leo, soʻo se gaioiga, soʻo se suiga i le lalolagi e afaina ai le tagata taʻalo: pe na ia faʻalogologo i pese lelei ma toʻafilemu, ona ia vaʻaia lea i luga o le faʻafanua se afa malosi ua saeia i mataua ...

Le sāvali

A 2D platformer ma se manaia poloka - na o le vaʻai lea e mafai ona vaʻaia i taʻaloga indie

E le leaga indie tagata atiaʻe taumafai i luga o fausaga. Le malosi tele ma malie 2D gaioiga O le Avefeau o le a apili i tagata fiafia o arcades tuai ma ata le faʻapitoa. Moni, i lenei taʻaloga, ua iloa e le tusitala e le gata taʻaloga taʻaloga masani, ae o loʻo faʻaopopo foʻi manatu fou i le ituaiga, e pei o le pamuina o se amio ma ana mea faigaluega. E mafai e le Avefeau e ofo ai: taʻaloga laina mai le muamua minute e ono le mafai ona tuʻu le tagata taalo, ae i le aluga o taimi o le a e iloa ai i totonu o le poloketi, faʻaopopo i gaioiga ma gaioiga, o loʻo i ai foi se tala ofoofogia, e atagia mai ai mataupu ogaoga ma tusitusiga satirical. loloto, ma mafaufauga loloto faafilosofia. O se tulaga sili ona lelei mo le indie atinae!

O le sefulu tenie taʻaloga taʻaloga o le 2018 o le a faʻatagaina ai le au taʻaalo e faʻagalo e uiga i poloketi tetele e tolu mo le taimi puʻupuʻu ma oso ai i totonu o se lalolagi e ese ai le taʻaloga, pe a fai o le manatunatuga, siosiomaga, le taʻaloga muamua ma le faʻataʻitaʻiga o manatu lototele pule. I le 2019, gamers faamoemoe se isi galu o galuega mai tutoatasi atiae oe ua sauni e toe liliu le alamanuia i fatufatu fofo ma se fou vaaiga o taaloga.

Pin
Send
Share
Send