IPhone lipine

Pin
Send
Share
Send


A faʻatau i lau faleoloa sili ona e fiafia iai, e faigofie ona faʻaogaina le feaveaʻi polokalama e siaki ai faʻapitoa mea faʻalauiloa ma faʻatau atu. E fesoasoani foi ia oe e fai se lisi o oloa ma faʻaali atu ia te oe le sili sili ona aoga. O le faʻapitoa a le Lenta e faia se galuega sili i nei galuega ma fesoasoani i ana aufaʻatau ia sefe mai ia latou faleoloa.

Virtual card

A e muamua ulufale i le tusi talosaga, o le a faʻaaoga le fafaga a le tagata faʻaogaina o le a lesitala e tatala uma gaioiga talafeagai. I le maeʻa ai o lenei faʻagaioiga, ua faia ai le laupepa, o loʻo faʻaalia ai le igoa o le e ona, le numera o le pepa lava ia, faʻapea foʻi ma le pa pia e faitau ai i le faleoloa. I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻaopopoina i le Apple Wallet mo le toe faʻaaogaina vave o le iPhone.

O se galuega faʻapea e aoga mo i latou e le masani ona faʻaaogaina le card Ribbon, e tuʻuina atu i le faleoloa lava ia. Faʻaaogaina se tafailagi tafailagi, e mafai ona e mauaina ni faʻapitoa ofoina, faʻapea foi ma le sefeina ponesi mo faʻatau i le lumanaʻi.

Vaʻai foi: Talosaga mo le teuina o tupe faʻatau i iPhone

Faʻalauiloa ma oloa o le vaiaso

O le lipine e tuʻuina atu i ana tagata faʻaoga se lisi tele o avanoa faʻalauiloa, lea o le paʻu e oʻo atu i le 70% pe sili atu. O le sailiga galuega fesoasoani o le a vave ona maua le oloa e te manaʻomia, vaʻai lona faʻamatalaga ma, pe a manaʻomia, faʻaopopo i lau lisi o faʻatau.

O faʻalauiloa ma oloa o le vaiaso e faʻafou pea ma toe faʻatutuina i ni tulaga fou, e mafai ona e mataituina le umi o le taimi i vaega talafeagai i le pito i luga o le lau, faʻapea foi ma luga o se isi itulau ma le oloa.

Ofo a le Tagata Lava

I luga o le laupepa autu, o ofo mo tagata lava ia mo vaega eseese o oloa e faʻafouina i taimi uma. I le kilikiina o le faʻamau mo auiliiliga, o le tagata o le a alu i se vaega faʻapitoa i le mea e mafai ai ona ia faitauina le vaitaimi aoga o le gaioiga, o le pasene o le paʻu, atoa ai ma ona aiaiga.

A faʻaopopoina se tagata taʻitoʻatasi ofo atu i le kata, o le paʻoti pupuina otometi faʻatulagaina, faʻaalia poʻo le a i le siakiina, le tagata faʻatau o le a maua se paʻu i luga o se vaega vaega o oloa.

Lisi lisi

O se aoga aoga mo i latou e manaʻo e fuafua muamua a latou faʻatau i le faleoloa Lenta. O le oloa e mafai ona faʻaopopo uma le lima faʻataʻitaʻi ma le mauaina i le lisi lisi e faʻaaoga ai le sailiga. O le tagata e mafai ona suia le numera o oloa, vaʻai la latou faʻamatalaga, faʻapena foi ona tape mea e le manaʻo ai.

O le lisi faʻatau e mafai ona faʻasoa ma isi tagata e faʻaaogaina se galuega faʻapitoa i le talosaga. E lafoina mai iMessage, Meli, faʻapea foi ma feau eseese (VK, WhatsApp, Viber ma isi).

Ponesi manatu polokalama

O togi e maua pe a faia faatauga i faleoloa Lenta, faʻapea foʻi ma le auai i faʻalauiloa. Ole lisi o ia sea e mafai ona maua i le talosaga pe maua foi i luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani. Ole polokalame ole mataituina foi ole talaʻaga o maka ma tupe alu ile masina, e le faigata ona fuafua muamua lau paketi ma tupe faaalu.

E taua foi le maitauina o togi e faʻaalu i soʻo se faleoloa o le Lenta tusa lava poo fea le mea na tuʻuina mai ai le pepa faʻamaoni. A leiloa lau pepa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le laina telefoni, le mea e fesoasoani ai lē e ona e poloka pe toe faʻafoʻi le kata.

O faleoloa lata mai

Ole isi aoga aoga i lenei apalai. E iai le faʻamatalaga i le tagata faʻaaoga e uiga i faleoloa ia e latalata ia te ia, ma le fea o faleoloa ma supamaketi. O le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai taimi amata o lenei outlet, faʻapea foʻi ma le tuatusi.

E tusa ai ma le filifilia aai ma faleoloa, ofoina faapitoa ma faʻalauiloa, tau ma paʻu e otometi suia.

Lelei

  • Avanoa o ofoina a le tagata lava ia ma maua ni penefiti ponesi mo faʻatau i le lumanaʻi;
  • Tele fuainumera o faʻatauga ma oloa o le vaiaso faʻatasi ma paʻu, se faʻamatalaga o oloa taʻitasi;
  • Fausiaina ma le teuteuina o se lisi faʻatau, le maua ai o le "Faasoa" galuega faʻaaoga faʻaalia ni feau vave ma imeli;
  • Otometi fausia o se virtual card mo se tagata masani masani;
  • E leai se faʻatupega o le tusi talosaga;
  • O le fesoʻotaʻiga e atoa ile Lusia;
  • Le leai o faʻasalalauga.

Le atoatoa

A e vaʻai i lau laupepa tafailagi, o le pupula lau e sili atu le maualuga. I le tasi itu, o lenei mea e faia faapitoa mo faʻavaveina siaki barcode i le faleoloa. I se isi itu, mo tagata e faʻaaogaina le apalai i le afiafi poʻo le le maualalo, e mafai ona le fiafia ai. I soo se tulaga, e le mafai ona suia le pupula pe a vaʻavaʻai i le faʻafanua, lea e mafai ona manatu o se mea le lelei.

O le telefoni feaveaʻi mai le Lenta e faʻaogaina i ana aufaʻatau se lisi tele o faʻalauiloa ma ofo atu, fesoasoani e faia le lisi faʻatau ma filifili le faleoloa latalata i le fale. Ma o le faʻatulagaina o se virtual card ma faʻapitoa barcodes o ofoina a le tagata lava ia faʻafaigofie le faʻatauina gaioiga i le siakiina.

Sii mai le tape mo le leai

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le App Store

Pin
Send
Share
Send