Faʻafefea ona tuʻu se password i luga ole Android talosaga

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o fesili masani a tagata e ana le telefoni Android ma papamaa o le auala e tuʻu ai se password i le apalai, aemaise i luga o WhatsApp, Viber, VK ma isi.

E ui lava i le mea moni o loʻo faʻatagaina e Android e seti tapulaa i le ulufale atu i faʻatulagaina ma faʻapipiʻina talosaga, faʻapea foi ma le faiga lava ia, e leai ni mea faʻapipiʻiina i ai mo le faʻatulagaina o se upu faʻatonu mo talosaga. O le mea lea, ina ia puipuia mai le faʻalauiloaina o talosaga (faʻapena foi vaʻai faʻasalalauga mai ia latou), e tatau ona e faʻaaogaina tuʻutuʻuga vaega lona tolu, o loʻo talanoaina i se taimi mulimuli mai i le iloiloga. Vaʻai foi: Faʻafefea ona seti se faʻamatalaga i luga ole Android (tatala le masini), Matua pulea ile Android. Manatua: o talosaga o lea ituaiga e ono mafua ai se "Overlay Detected" sese pe a talosagaina faʻatagaga mai isi talosaga, ia manatua lelei lenei mea (sili atu: Overlays mauaina i Android 6 ma 7).

Faatulagaina se upu faataga mo se Android polokalama i AppLock

I loʻu manatu, AppLock o le sili fua leai se avanoa avanoa avanoa e poloka ai le faʻalauiloaina o isi talosaga ma se numera faʻatonu (Na ona ou maitauina mo nisi mafuaʻaga ole igoa o le talosaga ile Play Store suia mai lea taimi i lea taimi - Smart AppLock, ia naʻo AppLock, ma le taimi nei - AppLock FingerPrint, o le atonu o se faʻafitauli e tuuina mai e tutusa igoa, ae o isi talosaga).

I totonu o faʻamanuiaga o se lautele le lautele o gaioiga (e le gata o le numera faʻatonu mo le tusi talosaga), le gagana Rusia o le fesoʻotaʻiga ma le leai o se manaʻoga mo le tele o faʻatagaga (oe manaʻomia e tuʻuina atu naʻo mea e manaʻomia moni e faʻaogaina faapitoa AppLock galuega).

Le faʻaaogaina o le tusi talosaga e le tatau ona mafua ai faigata e tusa lava mo le amataina o le Android masini:

  1. A amata le AppLock mo le taimi muamua, e tatau ona e faia se lau nusipepa e faʻaaogaina e te ulufale ai i faʻatulagaina na faia i le talosaga (ia loka ma isi).
  2. Ile taimi lava pe a uma ona ulufale ma faʻamaonia le lau numera PIN, o le Talosaga Talosaga o le a tatalaina i AppLock, lea, i le kilikiina o le faʻamau faamau, e mafai ona faailogaina uma talosaga e tatau ona poloka e aunoa ma le mafai ona faalauiloa e fafo atu (pe a faʻatulagaina le Seti ma Installer talosaga afifi "leai se tasi e mafai ona avanoa i faʻatulagaina ma faapipii talosaga mai le Play Faleoloa poʻo le faila faila).
  3. A maeʻa ona e faʻailogaina talosaga mo le taimi muamua ma kiliki "Plus" (faʻaopopo i le lisi o mea puipuia), o le a manaʻomia e seti le faʻatagaina e te ulufale ai i faʻamatalaga - kiliki "Talosaga", ona faʻatagaina lea o le faʻatagaga mo AppLock.
  4. Ona o lea, o le a e vaʻai ai i tusi faʻaopopo na e faʻaopopoina i le lisi o poloka poloka - nei e tatalaina ai oe e manaʻomia ona ulufale i le PIN code.
  5. Lua aikona i tafatafa o talosaga faʻataga foi oe e poloka faʻaaliga mai nei talosaga pe faʻaalia se tala sese sese oso nai lo le poloka (pe a e fetaomi le "Talosaga" faʻamau i le feʻau sese, o le PIN code input window o le a aliali mai ma o le talosaga o le a amata).
  6. Ina ia faʻaaogaina se upu faʻatonu upu mo talosaga (faʻapea foi ma se faʻatusa se tasi) nai lo se numera PIN, alu i le Seti tab i AppLock, ona filifili Filifili Metotia i le Saogalemu Seti aitema ma seti le ituaiga upu faataga. O le tuʻufaʻatasia faʻatupu upu faʻasino upu o loʻo faʻasino mai iinei o le "Faʻasagana (Faʻatasiga)".

Faaopoopo AppLock tulaga aofia:

  • Nana se AppLock le apalai mai le lisi o talosaga.
  • Aveesea Puipuiga
  • Tele-password faiga (vavae ese upu faataga mo talosaga taitasi).
  • Puipuiga fesoʻotaʻiga (e mafai ona e setiina se faʻamatalaga mo fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga i fesoʻotaʻiga telefoni poʻo Wi-Fi).
  • Loka faʻamatalaga (fausiaina o se faʻasologa eseese, i totonu o lea eseese talosaga e poloka ma faigofie fesuiaʻi i le va oi latou).
  • I ni laina eseese se lua "Mata" ma "Rotate", e mafai ona e faʻaopopoina talosaga mo le laupepa e tape ma faʻasolo. E faia lea tutusa auala e pei o le taimi e setiina se faʻamatalaga mo le talosaga.

Ma e le o se lisi atoa o avanoa faʻaavanoaina. I se tulaga lautele - o se sili ona lelei, faigofie ma lelei-aoga polokalama. O mea le atoatoa - o nisi taimi e le o le sao Lusia faaliliuga o fesoʻotaʻiga elemene. Faʻafouga: mai le taimi na tusia ai le iloiloga, ua aliali mai galuega mo le puʻeina o se ata o se teuga tuʻutuʻuga ma le tatalaina i se faʻailoga lima.

E mafai ona e puʻuina maimoa AppLock mo fua i luga ole Play Faleoloa.

CM loka faamatalaga Puipuiga

CM Locker o se isi lauiloa ma matua saoloto apalai e faʻatagaina oe e tuʻuina se upu faataga i luga o le Android talosaga ma e le gata.

I le vaega o le "Lock Screen and Applications" CM Locker, e mafai ona e setiina se kalafi poʻo numera faʻakomepiuta o le a setiina e amataina ai talosaga.

O le "Filifili aitema e poloka" vaega faʻataga oe e faʻasino patino ni talosaga o le a poloka.

O se mea mataina o le "Attacker's Photo". A e faʻatagaina le galuega lea, pe a uma le tele o taumafaiga sese e ulufale ai i se upu faataga, le tagata e ulufale atu i ai o le a pueina, ma o lona ata o le a lafoina atu ia te oe e E-mail (ma sefe i luga o le masini).

I le CM Locker o loʻo i ai isi faʻaopoopoga, pei o le polokaina faʻasilasilaga poʻo le puipuiga mai le gaoi o lau telefoni poʻo le laulau.

Faʻapea foi, e pei ona mafaufauina i le filifiliga muamua, e faigofie lava ona seti se faʻatonuga mo le apalai i le CM Locker, ma o le lafoina o ata o se mea sili na mafai ai ona e vaʻai (ma i ai ni faʻamaoniga) oe, mo se faʻataʻitaʻiga, na manaʻo e faitau lau fetusiaiga i VK, Skype, Viber poʻo Whatsapp

E ui i mea uma o i luga, ou te leʻi fiafia tele i le CM Locker filifiliga mo mafuaʻaga nei:

  • Tele numera o mea manaʻomia manaʻomia vave ona talosagaina, ma e le o le manaʻomia, pei i AppLock (le manaʻomia mo nisi o na e le o matua manino).
  • Le manaʻoga i le amataga amata e "Faafou" le iloa "Faʻamataʻu" i le saogalemu o le masini e aunoa ma le avanoa e taia lenei laʻasaga. I le taimi lava e tasi, o nisi o nei "faʻamataʻu" ua faia ma le loto i ai tapenaga mo le faʻagaioiga o talosaga ma Android.

O se tasi auala pe o se isi, o lenei aoga o se tasi lea o sili ona lauiloa mo le faʻamalama puipuiga o Android talosaga ma e sili ona lelei iloiloga.

Sii mai CM Locker mo fua mai le Play Maketi

E le o se lisi atoa lea o mea faigaluega e faʻatapulaʻaina ai le laiga o talosaga i luga o se masini Android, ae ui i lea, o filifiliga i luga atonu o le sili ona aoga ma fetaui lelei ma le latou galuega.

Pin
Send
Share
Send