Siakiina webcams i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

O lenei e tele komepiuta feaveaʻi ua i totonu o se mea pueata, ma komupiuta tagata faʻatauina se isi masini mo le faʻaalia o ata i luga o le mata. O nisi taimi e manaʻomia e faʻamaonia le faʻagaioia o ia masini. E mafai ona e faia lenei i le tele o auala. E faʻatatau i auala e faʻatino ai se galuega faapena i komepiuta komipiuta ma komipiuta Windows 10 o loʻo tatou manaʻo e talanoa iai.

Siakiina le webcam i le Windows 10

E pei ona taʻua i luga, o le mea pueata e faʻataʻitaʻi i auala eseese, o nei mea e tasi o le a aoga ma talafeagai pe a mafai i lalo o nisi tulaga. Ae le i faʻataʻitaʻia, matou te fautua ia oe ia mautinoa o le mea pueata na ki i totonu o tulaga faʻatulagaina o le gaioiga. A leai, o le a le iloa i le faʻaaogaina apalai. Ina ia faia lea mea, faitau le tusi lesona o loʻo tuʻuina atu i se isi laupepa i lalo.

Faitau atili: Liliu ile mea puʻe ile Windows 10

Metotia 1: Skype Polokalama

E toʻatele tagata faʻaaogaga faʻaaogaina le masini e fesiligia pe a fesoʻotaʻi e ala i le lauiloa Skype polokalama. I le faʻatulagaina o lenei polokalame o loʻo i ai se vaega mo ata puʻeina tulaga. Matou te fautua atu ia oe alu iina e siaki le webcam mo faʻatinoga. O faʻamatalaga auiliili i lenei mataupu e mafai ona maua i le isi tatou tusitusiga i le fesoʻotaʻiga lenei.

Faitau atili: Siaki le mea pueata i Skype

Faiga 2: 'Auʻaunaga i luga ole laiga

I luga o le Initaneti o loʻo iai le tele o auaunaga faʻapitoa e mafai ai ona e siaki le faʻagaioiga o se web kamera e aunoa ma le muamua lalagaina o le polokalama. I se faʻaopopoga, o ia nofoaga e maua ai isi mea faigaluega e fesoasoani, mo se faʻataʻitaʻiga, saili ma le a le faʻavaʻa o mea e aoga ai meafaigaluega. Ole a e mauaina se lisi o nofoaga sili ona lelei o lenei ituaiga, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga mo le fegalegaleai ai ma latou, i le isi a matou isi mea.

Faitau atili: Siakiina le upega tafailagi i luga ole laiga

Metotia 3: Polokalama mo pueina vitio mai se webcam

Faamaumauina vitio mai le mea pueata e faigofie foi ma polokalama, lea, i se faaopoopoga, e tele aoga aoga mo le faatinoina o lenei taualumaga. O le mea lea, e mafai ona e amata suʻega vave iina - o le a lava na o le pueina o se puupuu vitio. Vaʻai le lisi o ia polokalama i tatou mea i le fesoʻotaʻiga lenei.

Faitau atili: O polokalame sili ona lelei mo le puʻeina o vitio mai se mea pueata

Metotia 4: Pupuni Meafaigaluega Meafaigaluega

Ua fausia e le Windows 10 le au faila masani i lenei OS lomiga "Meapueata", lea e mafai ai ona e puʻeina ata ma puʻeina vitio. O le mea lea, afai e te le manaʻo e download faʻaopopo polokalama, faʻaaoga lenei filifiliga.

I le "pito i luga sefulu" o loʻo i ai se faʻatinoga e nafa ma le tagata faʻalilolilo. Ma lana fesoasoani, avanoa le poloka mo polokalama i le mea pueata ma isi faʻamatalaga. Mo se siaki saʻo, e tatau ona e muamua mautinoa o le faʻatagaina e faʻaaoga le masini fesiligia. E mafai ona e siaki ma faʻavasega lenei faʻatonutonu e pei ona taua i lalo:

  1. E ala i le lisi menu "Amata" alu i le vaega "Tapulaa"i le kilikiina o le kia aikona.
  2. Filifili lisi Faalauaiteleina.
  3. I le itu tauagavale, saili se vaega "Faʻatagaga Talosaga" ma kiliki LMB luga "Meapueata".
  4. Alu le faʻasolo i le Onā.
  5. Tusi i lalo e saili faʻatagaga mo uma talosaga. Ia mautinoa o le avanoa e mo Mea pueata aofia ai.

Alu loa i le siaki ia:

  1. Tatala "Amata" ma ile sailiga tusi "Meapueata". Tatala le maua tusi.
  2. Ina ua mavae lena, kiliki i luga o le faamau talafeagai e amata pueina pe puʻeina se ata.
  3. O mea e sefe ai o le a faʻaalia i lalo ifo, vaʻai i latou ina ia mautinoa e saʻo le mea.

O metotia talanoaina e fesoasoani i le faʻatinoina o le mea pueata faʻagaioia pe ia mautinoa ua taʻe. A maeʻa suʻega, e mafai ona e agaʻi i luma e faʻaogaina le masini pe mafai ona e faʻafitauli ni mea e faʻafitauli.

Faitau foi:
Foiina o se faʻafitauli ma se motusia mea pueata i luga o se komepiuta ma Windows 10
Suʻega faʻailo i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send