Suia le bitrate o se MP3 musika faila luga o le initoneti

Pin
Send
Share
Send

Bitrate o le numera o bits e lafoina i le iunite taimi. O lenei uiga ua i ai foi i musika faila - o le maualuga o ia, o le sili atu lelei le leo lelei, i le faʻasologa, le tele o le aofaʻiga o le a sili atu ona lelei. O nisi taimi e manaʻomia e sui le bitrate, ma tautua faʻapitoa i luga ole laiga e tuʻuina atu a latou mea faigaluega i tagata uma e leai se totogi o le a fesoasoani e faʻatino lenei faiga.

Faitau foi:
Liliu WAV leo faila i MP3
Liliu FLAC i le MP3

Suia le bitrate o se MP3 musika faila luga o le initoneti

O le ata taʻutaʻua sili ona lelei i le lalolagi o le MP3. O le mea sili ona laiti bitrate o ia faila o le 32 i le sekone, ma o le pito sili ona maualuga o le 320. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai filifiliga tuʻufaʻatasi. I lenei aso matou te ofoina atu e faʻamasani ma mea e lua i luga o le upega tafailagi e faʻaavanoaina ai oe e seti i taimi taʻitasi le manaʻomia taua o le faʻatapulaʻa e fesiligia.

Faiga 1: Liliu luga o le lugalaina

Online Converting o se maua fua lugalaina lugalaina lea e maua ai le agavaʻa e fegalegaleai ma tele tele o faila o ituaiga eseese, e aofia ai leo leo. O le auala galue e faʻaogaina ai lenei 'upega tafaʻilagi e faʻapea:

Alu i luga o le Initaneti Liliu

  1. Tatala le Luga o le Lomiga Faʻaliliu itulau i le kiliki i luga o le sootaga luga, ona filifili ai lea o le vaega valaʻauina "Tagata faʻaliliu Audio".
  2. Tusi i lalo e filifili le mea tonu meafaigaluega. I le lisi o fesoʻotaʻiga, suʻe le mea tatau ma kiliki i luga o le ki kiri kasa.
  3. Amata ona e siiina le faila, mo le bitrate o le a suia.
  4. Faatulaga i "Leo lelei" sili ona lelei.
  5. A manaʻomia, fai faʻaopoopo faaopoopo, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaleleia le leo pe sui auala.
  6. Ina ua maeʻa faʻatulaga, kiliki i luga Liliu.
  7. Ole faila mulimuli o le a sefe i luga ole PC otometi ile taimi ua maeʻa ai le gaioiga. I se faʻaopopoga, o le Online Converting o loʻo i ai se tuʻusaʻo e toso ai le pese, lafo i le Google Drive poʻo le DropBox.

Matou te faʻamoemoe o le folasaga tuʻuina atu fesoasoani ia te oe e feagai ma le suiga i le bitrate o le ala i luga o le Initaneti Faʻaliliu itulau. A e maitauina, e le o se tupe tele lea. Afai e le fetaui le filifiliga lea, matou te fautua ia e faʻamasani oe i le metotia nei o le teuteuina o le faʻatulafonoina o loʻo fesiligia.

Faiga 2: Liliu luga o le lugalaina

O se '' upega tafaʻilagi faʻaigoaina Online-Faʻaliliuina ua maua e toetoe lava tutusa meafaigaluega ma foliga faʻapitoa pei o le na matou talanoa muamua. Peitaʻi, e i ai foʻi eseesega e le gata i tulaga i totonu, ae i tulaga o agavaʻa o iai. Ole suiga ole Bitrate iinei e faʻapea:

Alu i luga o le Online Convert

  1. I luga o le Initaneti Liliu itulau itulau, faʻalautele le pop-lisi lisi i le vaega "Tagata faʻaliliu Audio" ma filifili "Liliu i le MP3".
  2. Amata ona e siiina faila i lau komepiuta pe luga o le lugalaina.
  3. I le tulaga o le faʻaopopoina mai se PC, e tatau lava ona e faʻailogaina le faʻatulagaina o fausaga ma kiliki i le faʻamau "Tatala".
  4. I le vaega "Avanoa Maualuga" muamua tapulaa o "Suia le bitrate o le leo faila". Faʻavasega le sili ona lelei ma alu loa.
  5. Aafia isi tulaga pe a e alu e sui se isi mea e ese mai le bitrate.
  6. E mafai ona faʻasaoina le faʻatulagaina o loʻo i ai nei i lau oe lava ia faʻamatalaga, naʻo le mea lea e tatau ona e uia auala o le lesitala. A maeʻa ona teuteuina, kiliki i luga Liliu.
  7. Siaki le pusa talafeagai pe a e manaʻo e mauaina se faʻasilasilaga i luga o le laulau pe a maeʻa le liua.
  8. O le ala e sii otometi, ae faʻaopopo isi faʻamau mo le downloadina ua faʻaopopoina i le itulau.

O loʻo mai nei le matou tusitusiga i se faʻaiuga talafeagai. Sa matou taumafai e faʻatele auiliiliga o le suiga o le bitrate o musika musika MP3 e faʻaogaina ai ni tautua se lua i luga ole laiga. Matou te faʻamoemoe na mafai ona e taulimaina le galuega e aunoa ma ni faʻafitauli ma e te le toe i ai ni fesili i lenei mataupu.

Faitau foi:
Liliu MP3 i le WAV
Liliu MP3 leo faila i MIDI

Pin
Send
Share
Send