Matou te lafoina ata i Odnoklassniki mai le Android-smartphone ma le iPhone

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o gaioiga masani ona faʻatino e sui o le Odnoklassniki faʻasalalauga fesoʻotaʻiga o loʻo lafoina ata i le lautele o le punaoa. O le tusiga fautuaina nisi auala e mafai ai ona e vave ma faigofie ona lafoina ata i le upega tafailagi OK.RU, i le i ai ia te oe se Android-smartphone poʻo iPhone.

Faʻafefea ona lafoina ata i Odnoklassniki mai le Android smartphone

O masini o loʻo faʻaaogaina le Android OS e muamua lava faʻaauʻuina ma le seti laititi o polokalama e faʻatagaina ai oe e galulue ma fesoʻotaʻiga lautele, ae aʻo le i amataina le faʻatonuga mo le lafoina o ata i Odnoklassniki, ua fautuaina e faʻapipiʻi le talosaga tautua aloaia. Uma auala o le lafoina o ata i se fesoʻotaʻiga lautele, seʻi vagana ai o faʻatonuga Nu 4 mai na fautuaina atu i lalo, faʻaalia le i ai o le tagata maʻi Ua lelei mo le Android i le system.

Tikia tamaiti aʻoga mo Android mai le Google Play Market

Faiga 1: Aloaʻia OK le tagata faʻatau mo le Android

O le a tatou amatalia le talanoaga o metotia mo le laʻuina mai o ata i Odnoklassniki mai le Android smartphones e ala ile faʻamatala o le aoga o le aloaʻia agafesootai faʻaoga mo le sili ona masani feaveaʻi OS.

  1. Tatou faalauiloa le OK talosaga mo Android ma ulufale i totonu o le auaunaga pe afai e te leʻi faia muamua lenei.
  2. Tatala le autu autu ole kalani Ua leleii le faʻamau i luga o togi e tolu i le pito i luga tauagavale. Ona alu lea ile vaega "Ata".
  3. E mafai ona e alu e faʻapipiʻi faila i le fesoʻotaʻiga lautele i le taimi nei, oe i luga o le tab "Ata". E lua filifiliga iinei:
    • I le eria "Faʻaopopo se ata mai lau ata" Ata o loʻo i le telefoni o loʻo faʻaalia. Tusi i lalo le mea faapipii i le itu tauagavale ma paʻi ane le mea mulimuli - "O ata uma".
    • I le pito i lalo o le lau ei ai se faamau "+" - kiliki.
  4. O le pupuni e matala o se faʻaiuga o le palakalafa muamua faʻaalia ai ata uma na mauaina e le Odnoklassniki talosaga i luga o le telefoni (o le mea moni o le "Galeri" Android). A o le i amataina le lafoina o ata i le fale teu oloa OK.RU, e mafai na faia nisi togafiti ma latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻalautele le ata i le laupepa atoa mo vaʻai ma filifilia le sao e ala i le paʻi i le aikona i le pito i lalo taumatau o le uluaʻi vaʻaiga, ma faʻatonutonu foʻi le faila e faʻaopopoina i le faʻaaogaina o le faʻatonutonu na fausia i totonu o le tagata faigaluega Odnoklassniki.

    O isi faʻaopoopoga iinei o le i ai o se faʻamau Meapueata pito i luga taumatau. O le elemene e mafai ai ona e faʻalauiloa le laupepa talafeagai, ave se ata fou ma ia vave faʻatonutonu e kopi i le fesoʻotaʻiga lautele.

  5. Faatasi ai ma se puʻupuʻu puʻe, filifili se tasi pe sili atu ata i luga o le mata, faʻaali a latou ata laʻititi. Filifili le faʻatonu o loʻo ofi mai ai ata o le a tuʻu i le tago atu "Sii mai i le album" i le pito i lalo o le lau (i le lisi e matala, o loʻo i ai foi se filifiliga e faʻatagaina oe e fausia se fou "faila" i luga o le itulau i totonu o fesoʻotaʻiga lautele).
  6. Tulei Sii mai ma faʻatali mo le faila e kopiina i Odnoklassniki. O le unloading faiga e o faatasi ma le faʻaaliga o faʻamatalaga e uiga i lona alualu i luma mo se taimi puʻupuʻu.
  7. Oe mafai faʻamaonia le manuia faʻamaeʻaina o le lafoina ata i le fesoʻotaʻiga lautele i le kilikiina o le laupepa "ALBUMS" i le vaega "Ata" Ua lelei le apalai mo Android ma le tatalaina o faʻasino filifili e tuʻuina faila i le Laasaga 5 o lenei faʻatonuga.

Metotia 2: Ata Talosaga

E pei ona outou silafia, tele tusi apalai na atiaʻe mo le vaʻavaʻaia, teuteu ma le fefaʻasoaʻi o ata i le siosiomaga Android. Ma i le tulaga faʻavae Saofagalea, e tele smartphones ua faʻaogaina, ma i le tele-galuega faʻatonutonu ata - toetoe lava o mea faigaluega uma ei ai se galuega "Faasoa", lea e mafai ai ona e lafoina ata e aofia ai ma Odnoklassniki. O se faʻataʻitaʻiga, mafaufau e faʻapipiʻi faila i se fesoʻotaʻiga lautele e faʻaogaina ai le auala taatele o le aʻoga i luga - Ata Google.

Sii mai Google Ata mai le Play Maketi

  1. Faaoso le apalai "Ata" mai Google ma saili se ata (atonu o ni nai) o le a matou o e faʻasoaina ma le au maimoa o Odnoklassniki. Alu ile laupepa "Ata faʻalelotu" mai le lisi i le pito i lalo o le mata faigofie faigofie tele le sailiga pe afai o loʻo i ai le tele o faila o le ituaiga manaʻomia i le masini manatua - o mea uma ua faʻatulagaina iinei.
  2. Tumau le i luga o le thumbnail ata e filifili ai. Afai o loʻo e manaʻo e faʻapipiʻi ni faila i le fesoʻotaʻiga lautele i le taimi e tasi, tuʻu le faʻailoga i le vaega muamua o mea taʻitasi e manaʻomia. O le taimi lava e matauina le fuafuaga mo lau utaina, o le lisi o gaioiga talafeagai o le a aliali mai i le pito i luga o le talosaga mata. Kiliki i le aikona "Faasoa".
  3. I le popup eria tatou maua le faʻailoga Ua lelei ma faapau i luga. O lenei e te manaʻomia e tali le faʻatulagaina ole talosaga e uiga i le faʻapitoa mafuaʻaga o faila na lafoina i Odnoklassniki e ala i le paʻi atu i le mea manaʻomia i le lisi lea o ono gaioiga.

  4. Le isi, o gaioiga e fuafuaina e le ata filifilia filifilia:
    • "Faʻafou i le album" - tatala le faiga o le atoa-foliga matamata o le ata, lea e te manaʻomia ai le filifilia o se faʻatonu i le fesoʻotaʻiga lautele mai le lisi o loʻo i lalo, ona kiliki lea LAVEAIINA.
    • Faʻaopopo i Faʻamatalaga - fausia i luga o le teugatupe puipui Ua lelei faʻamaumauga o loʻo i ai tuʻuga ata. A uma ona vaʻai le lafo, kiliki FAʻAFATAtusi le tusitusiga o le nota ma popo "LALOLAGI".
    • Faʻapipiʻi i kulupu - Tatala se lisi o faʻalapotopotoga i Odnoklassniki e faʻatagaina ai o latou sui e tuʻu mai ata. Tatou te tago i luga o le igoa o le vaega taulaiga, matamata ata na lafo. Le isi kiliki Faaopopo, fatuina le tusiga o le tala fou, ona popo atu lea "LALOLAGI".
    • "Auina mai le feau" - Valaʻau se lisi o talanoaga na faia e ala i agafesootai. I le pito i lalo o le lau, e mafai ona faʻaopopo se saini i le feau, ma kiliki ai "Lafo" i tafatafa o le igoa ole tagata e mauaina - o le ata o le a faʻapipiʻi i le feʻau.

Matou te aoteleina i luga faʻatonuga ma toe vaʻai lona faʻaaogaina. Ina ia lafoina se ata mai le manatuaina o se masini Android i Odnoklassniki e ala i soʻo se talosaga e mafai ona galulue ma ata (i le faʻamalamalamaga o i lalo, le tulaga faʻapitoa Saofaga), ua lava e suʻe ma filifili se ata e faʻaaoga ai le mea faigaluega, kiliki i le taga menu "Faasoa" ma filifili ai Ua lelei i le lisi o le tautua tautua. O nei gaioiga e mafai ona faʻatinoina peʻa fai o loʻo i ai le aloaʻia faʻaoga sosaiete tagata faʻatau i le system.

Faiga 3: Pule o Faila

Mo tagata e faʻaaogaina faila faila e faʻatautaia ai mea i totonu ole manatua o masini Android, atonu e faigofie ona faʻaaoga se tasi o latou e tuʻu ata i Odnoklassniki. E leai se afaina o le "explorer" talosaga faʻapipiʻi i luga o le telefonipoto, o le faʻasologa o gaioiga e maua ai le sini mai le ulutala ulutala e tutusa lelei i soʻo se tasi. Seʻio tatou faʻaalia le auala e faʻaopopo ai faila Ua lelei e ala i lauiloa ES Suʻesuʻe.

Talia ES File Explorer mo Android

  1. Tatala ES Explorer. Matou te faaaogaina se faamama e faʻaali mai ai mea i totonu o le telefoni teuina, lea e mafai ai ona matou faʻaali faʻapitoa ata i luga o le laupepa - tapuni i le itu "Ata" luga o le laupepa autu o le faila pule.
  2. Tatou maua le ata faʻataʻatia i Odnoklassniki ma filifili ai ma le umi fetaomi atu i luga o le laʻitiiti. Ma le isi, pe a uma ona faʻailogaina le ata muamua, e mafai ona e filifilia ni isi tele faila e lafoina i le tautua, taia i luga o latou uluaʻi ata.
  3. I le lisi e aliali i le pito i lalo o le lau, filifili "Tele". Le isi, paʻi atu "Lafo" I le lisi o gaioiga e ono faia. E tatau ona maitauina e lua mea ma le igoa faʻapitoa i le lisi, ma le tasi tatou te manaʻomia o loʻo faʻaalia i luga o faʻamalama i lalo. I le lisi Lafo atu e ala ua matou maua le Odnoklassniki social network icon ma kiliki i luga.
  4. Ma le isi, filifili le aitema aitema e fuafua i le faʻamoemoe mulimuli ma faʻatino tonu lava le faiga e pei o le taimi e galulue ai ma i luga o le "vaʻaiga" o le ata mo Android, o lona uiga, tatou te faʻataunuuina le aitema Nu.4 o faʻatonuga na fautuaina muamua i totonu o le tusitusiga "Metotia 2".
  5. Ina ua maeʻa le laasaga muamua, o le faʻaaliga foliga mai vave i le vaega filifilia o le fesoʻotaʻiga lautele. Atonu e te faʻatali pe a na o mea i totonu i se afifi e aofia ai le tele faila.

Faiga 4: Suʻesuʻe

E pei ona taʻua i luga, toetoe lava o mataupu uma, o le talosaga o le a faʻaoga e tuʻu ai ata i Odnoklassniki mai le telefoni Android "Ua lelei" mo le mobile OS fesiligia. Ae ui i lea, afai e le faʻapipiʻi le kalani ma mo nisi mafuaʻaga e le o fuafuaina lona faʻaaogaina, e foia ai le faʻafitauli o le lafoina o faila i le fesoʻotaʻiga lautele, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se upega tafailagi mo le Android. I le tatou faʻataʻitaʻiga, o le "smartphone" filifiliga Chrome mai le google.

  1. Tatou faalauiloa le browser ma alu i le tuatusi o le social network site -ua lelei. Matou te ulufale i totonu o le tautua peʻa fai e te leʻi logoina mai le upega tafailagi muamua.
  2. Tatala le autu autu o le feaveaʻiga faʻamatalaga o le Odnoklassniki web punaoa - ia faia lenei mea, kiliki i luga o le tolu dash i le pito i luga o le itulau i le itu tauagavale. Sosoo ai, tatala le vaega "Ata"i le faapau i luga o le aitema o le igoa e tasi i le lisi e tatalaina. Ona tatou o le alu i le album, lea o le a tatou faʻaopopo ata mai le smartphone.
  3. Tulei "Faaopopo ata", o le a tatalaina le faila pule. Lenei oe manaʻomia le sailia o se laʻititi faʻailo o le ata ua faʻapipiʻi i le punaoa ma tago i ai. A maeʻa le popo, o le ata o le a kopiina i le Odnoklassniki repository. Ma le isi, e mafai ona faʻaauau ona e faʻaopopo isi ata i le fesoʻotaʻiga lautele e ala i se mea Sii maia sili, pe maeʻa le lafoina - faʻamau Faia.

Faʻafefea ona lafoina ata i Odnoklassniki ma iPhone

Apple smartphones, pe sili atu foi latou iOS faʻagaoioiga sisitema ma talosaga faʻapipiʻi pe i le amataga poʻo le tagata faʻaaoga, faʻatagaina oe e faigofie ma vave lafoina ata i fesoʻotaʻiga lautele, e aofia ai Odnoklassniki. O se taotoga e mafai ona mamao ese mai le pau auala, ae toetoe lava o faʻatonuga uma (seʻi vagana ai le metotia Nu.4), ua fautuaina i lalo, faʻapea o le masini ei ai le ofisa OK talosaga mo le iPhone.

Sii vasega faʻatasi mo iPhone

Metotia 1: Aloaia OK kalani mo iOS

O le mea muamua meafaigaluega e fautuaina e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai ata i Odnoklassniki mai iPhone o le tagata aloaia a le sosaiete. O lenei auala e mafai ona faʻaigoaina e sili ona saʻo, aua o le tusi talosaga na faia ina ia mafai ai ona faʻaavanoa i tagata e faigofie galuega ma le punaoa, e aofia ai ma le taimi e faʻaopopo ai latou a latou mea i totonu.

  1. Faaoso le apalai Ua lelei ma ulufale i totonu o lau teugatupe.
  2. Tulei "Meaai" pito i lalo o le mata i le itu taumatau ona alu lea i le vaega "Ata".
  3. Ua tatou agai i "Ata faʻalelotu" ma tatala le faʻavasegaga o le a matou tuʻuina ai ata. Tapa "Faaopopo ata".
  4. Ma le isi, o le tusi talosaga aveina i tatou i se faʻaaliga o loʻo faʻaali ai ata puʻe o ata o loʻo i totonu o le masini. Ua matou mauaina ata o faʻatulagaina i luga o avanoa Ua lelei ma filifili i latou e ala i le paʻi atu i faʻailo taʻitasi e te manaʻomia. A maeʻa le faʻatulagaina o faʻailoga, kiliki Faia. E tumau pea e faʻatali mo le maeʻa o le faila faila, lea e o faatasi ma le faʻatumuina o se pa le alualu i luma alualu i luma i le pito o le lau.
  5. O se taunuuga, o ata fou e aliali mai i le ata filifilia i luga o le social network user page.

Metotia 2: Ata Talosaga

Le mea faigaluega autu mo galulue ma ata ma vitio i le iOS siosiomaga o le talosaga "Ata"muamua i iPhone. Faatasi ai ma isi galuega a lenei meafaigaluega o le mafai ona fesiitai faila i isi tautua - e mafai ona e faʻaogaina e tuʻuina ai ata i Odnoklassniki.

  1. Tatala "Ata"alu i le "Ata faʻalelotu" e faʻavaveina le sailiga o ata matou te mananaʻo e faʻasoa i luga o fesoʻotaʻiga lautele. Tatala le faila o loʻo iai ma foliga faʻatau.
  2. Tulei "Filifili" i le pito i luga o le lau ma seti le faʻailoga (s) i luga o se tasi pe sili atu ata puʻe. Filifili mea uma e te manaʻomia, paʻi i le aikona. "Lafo" lalo o le mata i le itu tauagavale.
  3. Tusi i lalo le lisi o faila e ono maua i le itu tauagavale ma popo "Tele". Faʻaola le ki e latalata i le aikona "Ua lelei" i le lisi e aliali mai ona kiliki lea Faia. O lona iʻuga, o le fesoʻotaʻiga agafesootai o le a aliali mai i le "lipine" o tautua.

    O lenei laʻasaga e naʻo le faʻatino e faia, o lona uiga, i le lumanaʻi, pe a lafoina faila i le Odnoklassniki, e te le manaʻomia le faʻatinoina le faʻaali o le faʻaaliga o agafesootai.

  4. Maua ile aikona Ua lelei i le lisi o tagata e mauaina, lea e tatalaina ai tolu filifiliga mo le fesiitaiina o ata i se fesoʻotaʻiga lautele.


    Filifili le manaʻomia manaʻomia ona faʻatali lea mo le faila faila e faʻamaeʻaina:

    • "I le lipine" - o se tusi ua faia i luga o le puipui talaaga Ua leleio loʻo iai ata.
    • "Talatalanoa" - Se lisi o talanoaga na amata faʻatasi ma isi sui o le soʻotaga agafesoʻotaʻi tatala. Lenei oe manaʻomia le setiina o faʻailoga i autafa o le igoa o se tasi pe sili atu tagata e mauaina ata, ona kiliki ai lea "Lafo".
    • "I le kulupu" - faʻafaigofie ona faʻapipiʻi ata i se tusi na tuu i se tasi poʻo ni kulupu se tele. Tuu faailoga e latalata i igoa o igoa o tagata lautele, ona popo atu lea Poison.

Faiga 3: Pule o Faila

E ui i le faʻatapulaʻaina OS o le telefoni a Apple i le tulaga o le faʻatautaia o mea i totonu o le masini manatua i luga o vaega o tagata, o loʻo iai ni fofo e faʻatagaina le lautele o faila faila, e aofia ai lo latou faʻafeiloaʻi atu i fesoʻotaʻiga lautele. O loʻo matou talanoa e uiga i faila faila mo iOS, faia e isi vaega tagata atiae. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tuʻu se ata i Odnoklassniki ma iPhone matou te faʻaaogaina le talosaga Filemaster mai le Shenzhen Youmi Faamatalaga Tekonolosi Co. I isi "Conductors", matou te gaoioi i se auala tutusa e pei ona faamatalaina i lalo.

Sii mai le FileMaster mo iPhone mai le Apple App Faleoloa

  1. Tatala le FileMaster ma luga o le laupepa "Fale" pule alu i le faila o loʻo i ai le faʻapipiʻi i Ua lelei faila.
  2. O le umi o le fetaomi atu i luga o le laʻilima o le faʻatusa auina atu i le fesoʻotaʻiga agafesootai aumaia se lisi o gaioiga talafeagai ma ia. Filifili mai le lisi Tatala ma. Le isi, laupepa i le lisi o tusi talosaga i le itu tauagavale, lea e aliali mai i le pito i lalo o le lau, ma matou maua le atoa atoa o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga lautele: Ua lelei ma le Kopi i le OK.
  3. O isi gaioiga e faʻamanatuina:
    • Afai e te tago i aikona i le lisi luga Ua lelei - o le ata faʻatusa o le a tatalaina ma lalo o ia tolu faʻatonu faʻamau: "I le lipine", "Talatalanoa", "I le kulupu" - le tulaga lava lea e tasi pe a faʻaaoga le apalai "Ata" mo iOS na faʻaaogaina (faʻamasino 4) i le tuanaʻi metotia o faʻatautaia ai le taotoga na matou suesueina.
    • Filifiliga Kopi i le OK faʻatagaina oe e tuʻuina se ata i se tasi o album na faia o se vaega o lau teuga tupe i luga o le Odnoklassniki agafesootai. Matou te faamatalaina le "faila" o le mea o le a tuu ai ata e faʻaaoga le lisi "Sii mai i le album". Ma, pe a manaʻomia, faʻaopopo se faʻamatalaga i le ata e lafoina ma kiliki Sii mai i le pito i luga o le lau.
  4. Ina ua mavae se taimi faʻatali puʻupuʻu, e mafai ona e siakiina le i ai o ata na lafoina o se faʻaiuga o le laasaga i luga i le vaega filifilia o le OK.RU punaoa.

Faiga 4: Suʻesuʻe

E ui i le mea moni o le faʻaaogaina o se upega tafailagi e "alu" i Odnoklassniki e le mafai ona valaʻauina e faigofie e pei o le faʻaaogaina o le faʻaoga lautele o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga mo le mafuaʻaga e tasi, tele tagata faʻaaogaina iPhone latou faia na o lena. I le taimi lava e tasi, o le leai o se gaioiga e le maitauina, e ala i soʻo se browser mo iOS o loʻo avanoa uma filifiliga, e aofia ai ma le faʻaopopo ata i le fale teu OK.RU. Mo le faʻataʻitaʻiga o le faʻagasologa, matou te faʻaaogaina se upega tafailagi e muamua i totonu o le Apple system Safari.

  1. Amata le browser, alu i luga o le upega tafailagiua leleima alu i totonu i le social network.
  2. Matou te faaigoaina le autu autu o le punaoa e ala i le faapapa i luga o le tolu dash i le pito i luga o le itulau i le itu tauagavale. Ona alu lea "Ata"tago i le laupepa "Oʻu ata".
  3. Tatala le tapulaʻa tapulaʻa ma kiliki "Faaopopo ata". Le isi, filifili Ala o faasalalauga faletusi i le lisi e aliali i le pito i lalo o le lau.
  4. Alu i le faila o loʻo iai le faʻapipiʻiina o ata ma faʻailoga se tasi pe sili atu ata e ala i le paʻi atu o latou ata laʻititi. A uma ona makaina, kiliki Faia - O le faagasologa o le kopiina o faila i le fesoʻotaʻiga agafesootai teuina o le a amataina vave.
  5. E tumau pea e faʻatali mo le maeʻa o taualumaga ma le faʻaaliga o ata i le sa filifilia muamua. Tulei Faia i le faaiuga o le faila fesiʻifa pe faaauau ona toe faʻatumu le talaaga i totonu Ua lelei ata e tapa "Sii maia atili".

E pei ona e vaʻai, o le faʻaopopoina o ata i le Odnoklassniki agafesootai, mai le vaʻai o tagata e ona ni mea faʻaonapo nei atamai o loʻo tamoe Android poʻo iOS, o se matua faigofie galuega e mafai ona faʻataunuuina i le sili atu ma le tasi auala.

Pin
Send
Share
Send