Toe setiina imeli imeli

Pin
Send
Share
Send

E i ai i tagata uma se imeli. E le gata i lea, e masani ona maua e meli ni meli i 'upega tafaʻilagi eseese i le taimi e tasi. Ma le isi, o le tele o taimi latou te faʻagaloina le faʻatupu upu faʻatupu taimi i le lesitala, ona i ai lea o le manaʻomia e toe faʻafoʻi.

Faʻafefea ona toe maua se upu faʻamaumau mai le meli meli

I se tulaga lautele, o le faagasologa o le toe faʻaleleia o le tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia i luga o tautua eseese e le tele tele. Ae, talu ai o loʻo i ai pea ni nuʻu, mafaufau i lenei faiga i luga o le faʻataʻitaʻiga o le sili ona masani meli.

Taua: E ui lava i le mea moni o le faiga o loʻo faʻamatalaina i lenei tusitusiga e taua "Password Recovery", e leai se tasi o le 'upega tafaʻilagi (ma e aoga lea e le gata i meli) mafai ona toe faʻaleleia le numera tuai. Soo se metotia avanoa e aofia ai le toe setiina le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi ma suia i se fou.

Leisi Gmail

O lenei e faigata le suʻeina o se tagata e leai se Google meli meli. Toetoe o tagata uma e faʻaaogaina le tautua a le kamupani i luga o masini feaveaʻi ma le Android OS, ma luga o le komupiuta, luga o le upega tafailagi - i le Google Chrome browser poʻo luga o le YouTube itulau. Sei vagana o loʻo ia te oe se tuatusi imeli i le @ gmail.com e mafai ona e faʻaogaina uma foliga ma agavaʻa ua ofoina mai e le Good Corporation.

Faitau foi: Auala e suia ai le upu faataga mai le Google-meli

Tautala e uiga i password toe maua mai Gmail, e taua le matauina o se tulaga lavelave ma se taimi umi o lenei foliga foliga masani masani taualumaga. Google, pe a faʻatusatusa ma tauvaga, e manaʻomia tele faamatalaga ina ia mafai ai ona toe maua le avanoa i le pusa i le tulaga o le leiloa. Ae, faʻaaogaina faʻamatalaga auiliili i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, e faigofie ona e toe faʻafoʻi lau meli.

Faitau atili: O le Gmail account password toe faaleleia

Yandex.Mail

Google's tauvaga aiga na faʻailoaina i se sili atu maaleale, faʻamaoni uiga i ona tagata faʻaaogaina. E fa auala eseese e toe faʻaleleia ai le password mo le meli tautua a lenei kamupani:

  • Mauaina o SMS i le numera telefoni feaveaʻi faʻamatalaina i le taimi o lesitala;
  • O le tali i le fesili saogalemu, fesiligia foi i le taimi o le lesitala;
  • Faamaoti se isi (faaleoleo) pusa meli;
  • Faʻafesoʻotaʻi saʻo i le Yandex.Mail support

Vaʻai foi: Faʻafefea ona suia le upu faʻatonu mo Yandex meli

E pei ona e vaʻaia, e tele lava mea e filifili mai ai, e oʻo lava i se tagata faʻataʻitaʻi e le tatau ona i ai ni faʻafitauli i le foia o lenei galuega faigofie. Ae ui i lea, ina ia aloese mai faigata, matou te fautua atu ia e faamasani oe i a matou mea i lenei autu.

Faitau atili: Upega tafaʻilagi toe faaleleia mai Yandex.Mail

Microsoft Outlook

E le gata o le Outlook auaunaga mai Microsoft, ae o le eponymous polokalame e maua ai le agavaʻa e faʻatulaga gofie ma lelei galuega ma faʻaoga elektronik. E mafai ona e toe maua le faʻamatalaga upu i le kalani talosaga ma luga o le upega tafailagi a le meli, lea o le a matou talanoaina i lalo.

Alu i le Outlook

  1. I le kilikiina i luga o le sootaga luga, kiliki Ulufale (pe a manaʻomia). Ulufale lau imeli tuatusi, ona kiliki lea "Le isi".
  2. I le isi faamalama, kiliki i luga ole sootaga "Ua galo lau upu faataga?"o loʻo i lalo ifo o le galuega faʻatino.
  3. Filifili se tasi o le tolu filifiliga e fetaui ma lou tulaga:
    • Ou te le manatuaina lau faʻamatalaga;
    • Ou te manatua le upu faataga, ae le mafai ona ou ulufale;
    • Ou te manatu e faʻaaoga e se isi laʻu Microsoft tala.

    A maeʻa na, kiliki "Le isi". I la tatou faʻataʻitaʻiga, o le mea muamua e filifilia.

  4. Taʻu mai le imeli tuatusi o loʻo e taumafai e toe maua le tuʻufaʻatasiga numera. Ona ulufale lea ile captcha ma fetaomi "Le isi".
  5. Ina ia faʻamaonia lou faʻasinomaga, o le a fesiligia oe e lafo SMS ma se faʻailoga pe maua se valaʻau i le numera telefoni faʻamaonia i le taimi o le lesitala i le tautua. A leai sau avanoa i le numera faʻapitoa, filifili le mea mulimuli - "E leai sau faʻamaumauga" (o le a tatou iloiloina atili). A uma ona filifilia le filifiliga talafeagai, kiliki "Le isi".
  6. Ole mea lea e tatau ona e ulufale i le numera fa mulimuli o le numera e fesoʻotaʻi ma lau Microsoft account. A uma ona fai lea mea, kiliki "Lafo le numera".
  7. I le isi faamalama, ulufale i le numera numera o le a taunuu i lau telefoni pei SMS pe o le a faʻalauiloaina e se telefoni valaʻaulia, fuafua i le filifiliga na e filifilia i le Laasaga 5. Ina ua maeʻa faʻatino le faʻatulagaina, fetaomi "Le isi".
  8. O le upu faataga mo le Outlook email account o le a toe setiina. Fausia se mea fou ma ulufale faʻalua i totonu o laufanua faʻaalia i le ata puʻeata. A uma ona fai lea mea, lolomi mai "Le isi".
  9. O le numera o tuʻufaʻatasiga o le a suia, ma i le taimi lava e tasi ulufale i le meli o le a toe faʻaleleia. I le oomiina o le ki "Le isi", e mafai ona ulufale i totonu o le 'upega tafaʻilagi tautua e ala i le faʻafouina faʻamatalaga.

O lenei, tatou mafaufau i le filifiliga e suia le upu faataga mai le Outluk imeli i le tulaga pe a e le maua le avanoa i le numera telefoni na fesoʻotaʻi ma le Microsoft account i le taimi o lona lesitala.

  1. O lea la, tatou te faaauauina mai le palakalafa 5 o le tusi lesona i luga. Filifili aitema "E leai sau faʻamaumauga". Afai e te le i fusiaina se numera telefoni i lau meli, nai lo lenei faʻamalama oe vaʻai le mea o le a faʻaalia i le isi palakalafa.
  2. I le manatu e malamalama ai na o sui Microsoft, o le faʻamaonia numera o le a lafoina atu i le meli meli o lona password e te le manatua. O le mea e masani ai, o a tatou mea e le mafai e iloa o ia. O le a tatou gaoioi sili faʻamaoni nai lo le atamai atamamai o lenei kamupani ofo - kiliki i luga ole sootaga "E leai se avanoa mo lea faʻamaoniga."o loʻo i lalo o le code entry field.
  3. Oe e tatau ona e faʻailoa mai seisi tuatusi imeli e avanoa ia te oe lea e faʻafesoʻotaʻi atu oe e sui o loʻo lagolagoina le Microsoft. A uma ona faamaʻoti mai, kiliki "Le isi".
  4. Siaki le pusameli na e ulufale ai i le laasaga muamua - e tatau ona iai se faʻailoga i le tusi mai Microsoft e te manaʻomia e ulufale i le malae o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo. A uma ona fai lea mea, kiliki Faamautu.
  5. Ae paga lea, o lenei mea e mamao mai uma. I le isi itulau e toe faʻafoʻi le avanoa i lau teugatupe o le a manaʻomia oe e ulufale i faʻamatalaga faʻatino i le taimi o le lesitala:
    • Igoa ole igoa ma igoa muamua;
    • Aso fanau;
    • O le atunuu ma le itulagi na fai ai le teuga tupe.

    Matou te fautua malosi lava ia e faʻatumu uma fanua i le saʻo, ona seʻi oomiina lea le faʻamau "Le isi".

  6. Tasi i le isi laasaga o le toe faʻafoʻi, faʻaofi upu mulimuli e faʻatagaina mai le Outlook meli e te manatuaina (1). O loʻo fautuaina tele isi oloa a le Microsoft e te ono faʻaaogaina (2). Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ulufale mai i faʻamatalaga mai lau Skype tala, o le a faʻateleina ai lou avanoa e toe maua mai ai lau imeli imeli. Faailoga i le malae mulimuli (3) pe ua e faatauina ni oloa a le kamupani, ma afai o iai, faʻaali poʻo le a tonu. Ina ua mavae lena, kiliki i le faamau "Le isi".
  7. O faʻamatalaga uma e te aumaia o le a lafoina i le Microsoft Support mo le toe iloiloina. O lenei e tumau pea e faʻatali mo le tusi i le meli faʻatonuina faʻamatalaina i le palakalafa 3, lea e te maua ai le faʻaiuga e uiga i le iʻuga o le toe faʻafoe gaioiga.

E taua le maitauina i le leai o se avanoa i le numera telefoni na faʻapipiʻi i le meli meli, faʻapea foi ma i tulaga o loʻo nonoa le numera poʻo le tuatusi meli tuatusi i le teugatupe, e leai ni faamaoniga mo le toe faaleleia password. O lea la, i le ma mataupu, e le i mafaia e toe faʻaleleia avanoa i meli e aunoa ma le iai o se telefoni.

I ia tulaga pe a iai se manaʻoga e toe faʻafoʻi le faʻamaoniga faʻamaumauga mai se pusa meli ua nonoa i le Microsoft Outlook meli kalani mo PC, o le algorithm o gaioiga o le a ese. E mafai ona faia lenei mea i le faʻaaogaina o se polokalama faʻapitoa e galue tusa lava poʻo le fea meli fesoʻotaʻiga ma le polokalama. E mafai ona e faʻamasani oe lava i lenei metotia i le tusitusiga lenei:

Faitau atili: Upega tafaoga toe faʻaleleia i le Microsoft Outlook

Mail.ru Meli

O se isi atoʻatoa meli e ofoina atu foʻi se faigofie faigofie le toe faʻaleleia o faʻatulagaina o gaioiga. Moni, le pei o le Yandex meli, e naʻo le lua filifiliga e toe faʻaleleia le tuʻufaʻatasiga o numera. Ae i le tele o tulaga, e oʻo lava o le a lava mo tagata uma e faʻaaogaina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona suia le upu faataga mo Mail.ru

O le muamua filifiliga mo le toe faʻaleleia o le tali o le tali lea i le fesili faalilolilo na e faʻailoaina i le tulaga o le fausiaina o le pusa meli. Afai e le mafai ona e manatua nei faʻamatalaga, e tatau ona e faʻatumuina sau pepa puʻupuʻu i luga o le upega tafaʻilagi ma lafoina le faʻamatalaga ua uma ona talanoaina. I se taimi lata mai o le a mafai ai ona e toe faʻaaogaina le meli.

Faitau atili: Password recovery mai le Mail.ru meli

Rambler / Meli

E lei leva atu, Rambler sa o se lauiloa lauiloa punaoa, i le auupega o lea o loo i ai foi le meli auaunaga. O lenei ua uma ona faʻamalumaluina e nisi fofo aoga mai Yandex ma Mail.ru. Ui i lea, o loʻo toʻatele tagata e faʻaaogaina le Rambler meli, ma e ono manaʻomia foi e nisi o latou toe setiina le faʻamatalaga. O le a matou taʻuina atu le auala e fai ai.

Alu i le Rambler / Meli

  1. Faʻaaoga le pito i luga e alu i le meli auaunaga, kiliki Toe Faʻafoi ("Manatua password").
  2. Ta i totonu lau imeli i le isi itulau, alu i totonu se siakiina e siaki le pusa i autafa "E leʻo aʻu o se robot", ma oomi le faʻamau "Le isi".
  3. O le a fesiligia oe e tali le fesili saogalemu na fesiligia i le taimi o le lesitala. Faʻailoa mai le tali i le fanua saunia mo lenei. Ona fatufatu lea ma faʻaofi se isi upu faʻatonu, toe lua kopi i se laina mo le toe ulufale i ai. Siaki le pusa "E leʻo aʻu o se robot" ma faʻamau le faʻamau Sefe.
  4. Manatua: Afai e te lesitala mo Rambler / meli na e faʻailoa ai foʻi se numera telefoni, i totonu o filifiliga e mafai ona toe faʻaleleia ai le ulufale atu i le pusa o le a lafoina SMS ma se faʻamatalaga ma lona mulimuli mai faʻamaonia mo faʻamaoniga. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaaogaina lea filifiliga.

  5. A maeʻa ona faia laasaga i luga, e mafai ona toe faʻafoi le i-meli, se imeli i le tuatusi ma lau faʻamatalaga talafeagai.

Manatua o Rambler ua ofoina mai se tasi o le sili ona tupu fua ma faʻavasega filifiliga mo le toe mauaina o faʻatagaina faʻamaumauga.

Faaiuga

E pei ona e vaʻaia, o le toe faʻafoʻiina o se leiloa ma le faʻagaloina imeli password e faigofie. E lava alu alu i le tulaga o le meli tautua, ona mulimuli ai lea ma faʻatonuga. O le mea taua o le i ai o le telefoni feaveaʻi i luga o le lima, o le numera o ia na faʻaalia i le taimi o le lesitala, ma / pe o le iloa o le tali i le saogalemu fesili fesiligia i le taimi e tasi. Faatasi ai ma lenei faʻamatalaga, e mautinoa o le a e le fetaiaʻi ma faigata e toe maua ai lau teugatupe.

Pin
Send
Share
Send