Faʻafefea ona aveese faʻasalalauga i le Google Chrome browser

Pin
Send
Share
Send


Faʻasalalauga o se tasi lea o mea taua mo le faia o webmasters, ae i le taimi lava e tasi e afaina ai le tulaga lelei o upega tafailagi mo tagata faʻaaoga. Ae e te le tau onosaʻi uma faʻasalalauga i luga o le Initaneti, aua i soʻo se taimi e mafai ona aveeseina ma le saogalemu. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia le Google Chrome browser ma mulimuli i faʻatonuga i lalo.

Aveese faʻasalalauga ile Google Chrome

Ina ia faʻamuta faʻasalalauga i le Google Chrome browser, e mafai ona e liliu i le fesoasoani a se faʻasalalauga faʻalautele ua taʻua AdBlock pe faʻaaoga le AntiDust polokalama. O le a matou faʻamatala atili atu ia te oe ituaiga o nei metotia.

Metotia 1: AdBlock

1. Kiliki i le browser menu button ma alu i le vaega i le lisi e faʻaalia Avanoa Faaopopo - Sala.

2. O le lisi o le faʻalautele faʻapipiʻiina i totonu o lau browser o le a aliali mai ile mata. Tusi i pito o le itulau ma kiliki i luga ole sootaga "Faʻatelega faʻalautele".

3. Ina ia download fou faʻaopoopoga, o le a matou toe tuʻuina atu i le aloaia Google Chrome faleoloa. Lenei, i le itu tauagavale o le itulau, oe manaʻomia le ulufale atu i le igoa o le manaʻomia browser faʻaopopo - Tuʻufaʻatasi.

4. I le sailiga iʻuga i le poloka "Tufaaga" muamua i le lisi o le a faʻaalia le faʻaopoopoga tatou te sailia. I le itu taumatau o kiliki i le ki Faatuinae faʻaopopo i le Google Chrome.

5. O lenei faʻaopopoga o loʻo faʻapipiʻiina i lau upega tafailagi ma i tulaga masani ua leva ona faʻagaioia, faʻataga oe e poloka uma faʻasalalauga i le Google Chrome. Le gaioiga o le faʻaopopoga o le a faʻailoaina e se tamai ata o loʻo aliali mai i le pito i luga taumatau o le browser.

Mai lenei taimi, faʻasalalauga o le a mou atu i luga uma o web web punaoa. Ole a e le toe vaʻaia ni vaega o faʻasalalauga, po o le osooso, poʻo faʻasalalauga i vitio, poʻo isi ituaiga faʻasalalauga e faʻalavelave ai i le sologa lelei o le aʻoaʻoga o mea. Manaia lau faʻaaogaina!

Metotia 2: AntiDust

O ni mea e le manaʻomia e faʻasalalauga paʻu ua afaina ai le faʻaaogaina i totonu o isi 'auʻaunaga, ma le lauiloa Google Chrome browser e leai se tuusaunoaga. Sei o tatou iloaina le auala e faʻaleaogaina faʻasalalauga ma sese tuʻutuʻu paʻu meafaigaluega i le Google Chrome browser faʻaaoga le AntiDust aoga.

Mail.ru kamupani faʻateleina faʻamalosiʻau faʻalauiloaina ana sailiga ma auaunaga meafaigaluega, o lea, o loʻo i ai taimi masani, faʻatasi ai ma nisi polokalama faʻapipiʻi, se mea e le manaʻo ai Mail.ru Satellite toolbar faʻapipiʻi i Google Chrome. Faaeteete!

Sei o tatou taumafai e aveese lenei paʻu meafaigaluega le manaʻo e faʻaaogaina le AntiDust aoga. Matou te utaina le browser, ma tamoe lenei tamai polokalama. A maeʻa ona amatalia i le tulaga i tua i tua faʻamatalaina le sailiga a lo matou faiga, e aofia ai ma Google Chrome. Afai e le maua ni toolbar e le manaʻomia, ona le faʻafaigofie ai lea o le aoga, ma tapunia loa. Ae, matou te iloa o le faʻatulagaina meafaigaluega mai Mail.ru i le Google Chrome browser. O le mea lea, matou vaʻaia le savali talafeagai mai i le AntiDust: "O e mautinoa e te manaʻo e aveʻese le [email protected] toolbar?". Kiliki i le "Ioe" faʻamau.

Ole AntiDust foi na te aveʻesea paʻu faigaluega e le manaʻomia i le pito i tua.

O le isi taimi e te tatalaina ai le Google Chrome, e pei ona e vaʻaia, e maua ai mea faigaluega Mail.ru.

Vaʻai foi: polokalame e aveese faʻasalalauga ile browser

Aveʻese faʻasalalauga ma mea e le manaʻomia mai le Google Chrome browser faʻaaogaina se polokalama poʻo se faʻaopoopoga, e oʻo lava mo se tagata amata, o le a le o se tele faʻafitauli pe a ia faʻaaogaina le i luga o le algorithm o gaioiga.

Pin
Send
Share
Send