Tagata Folafola Atamai Tufuga 4.2.2

Pin
Send
Share
Send

E masani ona faʻaaogaina se komipiuta e lua pe sili atu foi tagata. E tofu lava le latou pepa faʻamaumauga i luga ole faʻamaumauga faigata. Ae e te le manaʻo i isi faʻaaoga e avanoa i ni tuʻufaʻatasia e ono i ai ni faila faila. I lenei tulaga, o le polokalame mo le nanaina o le Wise Folder Hider faila o le a fesoasoani.

O le Wise Folder Hider o se freeware e faʻatapulaʻaina ai le alu i au oe lava faila ma faila. Faʻafetai i le polokalame, e mafai ona e puipuia lau oe lava faʻamatalaga mai le osofaʻiga ma mai le vaʻaiga le manaʻo a tagata o le aiga.

Lesona: Faʻafefea ona nana se faila i le Windows 10

Tagata e faʻaaoga faʻamaumauga

Le taimi muamua e te amataina Wise Folder Hider, o le polokalama e manaʻomia oe e fai se tagata faʻaaoga password. O lenei upu faataga o le a manaʻomia i le lumanaʻi e faʻamaonia ai o oe, ae leʻo seisi tagata, o loʻo taumafai e ulufale i le polokalama.

Atamai faila faila lafi

Atonu e maitauina e le tele o le au faʻaaogaina tagata pe a e nana faila, e faigofie ona e vaʻaia i latou i le faʻatulagaina o se laina e tasi i le laupepa faʻatonutonu. Peitai, i lenei polokalame, a maeʻa ona nana le faʻapipiʻi ona tuʻu lea i se nofoaga faʻapitoa mo latou, pe a maeʻa le faigofie ona maua.

Toso & faapau

Faʻafetai i lenei galuega, e mafai ona e na ona toso ma togi faila mai le Explorer tuusaʻo i le polokalama e aveese i latou mai le lautele. I se isi itu, o le mea e leaga ai, e le aoga le faiga.

Nana ni faila i luga o le flash drive

Afai e te manaʻo e fai ni faila e le vaʻaia o loʻo ia te oe i luga o le flash drive, o le a fesoasoani le polokalama e te feagai ai ma lenei. A lalafi faila ma laupepa i luga o sea masini, o le a manaʻomia e seti se upu faataga, a aunoa ma lea o le a le mafai ona toe faʻaleleia lo latou vaʻaia.

O faila e le mafai ona vaʻaia i lau komepiuta poʻo isi i le mea e le faʻapipiʻi ai le polokalama o le Wise Folder Hider.

Faila loka

E pei lava o le USB drive, e mafai foi ona seti se upu faataga i faila. I lenei tulaga, e le mafai ona faʻaalia e aunoa ma le ulufale atu i se puipuiga puipuia. O le lelei o le e mafai faʻapipiʻiina eseese tulafono luga eseese faila ma faʻasino.

Aitema i le anotusi menu

Faʻaogaina se mea faʻapitoa i le anotusi menu, e mafai ona e nana faila e aunoa ma le tatalaina o le polokalama.

Faʻailoaga

Lenei galuega e maua na i le PRO lomiga ma pe a faʻaaogaina, le polokalama faʻaaogaina se faʻapitoa algorithm o le a faʻatagaina oe e seti soʻo se tele i le faila. O lea la, soʻo se isi tagata faʻaaogaina o le a vaʻaia le tulaga aloaia o le faʻatonu, ae o lona mamafa o le a matua ese lava.

Le aoga

  • Ofisa faʻa-Rusia;
  • Ia fetaui e faaaogaina;
  • Atamai lafi algorithm.

Le atoatoa

  • Laʻitiiti numera o faʻatulagaga.

O lenei polokalame o se auala talafeagai ma faigofie e nana ai faʻamaumauga a le tagata lava ia. O le mea moni, e leai ni ana faʻatulagaga, peitaʻi, o le a le mea e maua, e lava mo lona faʻaaoga vave. I se faʻaopoopoga, toetoe lava o mea uma e maua i le laupepa fua, lea e le masalomia o se ponesi manaia.

Sii maia Wise Folder Hider mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻamalama sefe WinMend Foliga Natia Foliga loka Vailaʻau Fale tumaoti

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Wise Folder Hider o se polokalame mama mo le nanaina o gafa ma faila i le Windows mai le prying mata.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: WiseCleaner
Tau: leai se totogi
Tele: 7 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4.2.2

Pin
Send
Share
Send