Uma le Call Recorder mo Android

Pin
Send
Share
Send

Call pueina galuega o se tasi o sili ona lauiloa i totonu Android telefoni. I nisi firmware o loʻo fausia i totonu e le masani ai, i nisi o loʻo punitia lava. Ae ui i lea, o le Android e lauiloa mo lona mafai e faʻatulaga mea uma ma mea uma ma le fesoasoani a isi polokalama. O le mea lea, o loʻo i ai polokalame fuafuaina e faʻamaumau valaʻau. Tasi o latou, All Call Recorder, o le a tatou iloiloina i le aso.

Valaauina pueina

O e na faia le All Col Recorder e leʻi filosofia, ma faia le faʻamaumauga o le gaioiga e faigofie tele. A amata le valaau, e otometi ona amata le puʻeina ole talanoaga ole tusi.

O le mea masani lava, o valaʻau uma e te faia o loʻo faʻamauina uma i le ulufale ma le ulufafo. Ae e te leʻi amataina, e tatau ona e mautinoa o loʻo seti se siaki i le tusi talosaga i le isi itu "Faʻalelei AllCallRecorder".

Ae paga lea, e le lagolagoina VoIP pueina.

Faamaumauga lelei

O mea puʻeʻe ua faʻasaoina i le 3GP. Tuusao mai le autu talosaga faamalama ma i latou oe mafai ona tauaveina ituaiga eseese o togafiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tuʻuina se faʻamaumauga i seisi apalai.

I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona e poloka ai le puʻeina mai le avanoa e tagata ese - i le kilikiina o le aikona ma le ata o le maota.

Mai i lenei lisi, e mafai foʻi ona e maua le fesoʻotaʻiga o loʻo fesoʻotaʻi ai lenei ma lena faʻamaumauga o talatalanoaga, faʻapea foi ma tape se tasi pe sili atu faʻamaumauga.

Aveesea Fuafuaina

E ui lava o le 3GP faʻatusatusaga e fai si tamaoaiga i tulaga o avanoa, o le tele o faʻamaumauga o le a faʻaititia tele ai le avanoa manatua. O tagata na faia le tusi talosaga na saunia se tulaga faʻapea ma faʻaopopo le galuega o le soloia faʻatulagaina ulufale i All Call Recorder.

O le otometi aveese vaitaimi e mafai ona seti mai le 1 aso i le 1 masina, pe e mafai ona e faʻamaea. O lenei filifiliga e faʻaletonu i lona faʻamasinoga, o le mea lea ia teu i lou mafaufau.

Faamaumauga o talanoaga

I le tulaga faʻaletonu, naʻo faʻataʻitaʻiga a le tagata ua faʻaaogaina o loʻo faʻapipiʻiina le All Col Recorder. Masalo, o le na faia le tusi talosaga na faia ina ia mafai ai ona ogatasi ma le tulafono, lea i nisi atunuu faʻasaina faʻamaumauga valaʻau. Ina ia faʻamaonia le puʻeina o le talanoaga atoa, alu i le faʻatulagaina ma siaki le pusa i autafa "Faamaumau isi vaega leo".

Faʻamolemole e manatua o luga o nisi firmware e le lagolagoina lenei galuega - e mafua foi ile usitaia ma le tulafono.

Lelei

  • Laʻitiiti tulagavae
  • Minimalistic Ofisa
  • Faigofie ona aoaoina.

Le atoatoa

  • E leai se gagana Rusia;
  • E i ai mea faʻatauaina;
  • Le tusa ma nisi firmware.

Afai e te lafoaia le ogatasi foliga ma o nisi taimi faigata ona sao i le puʻeina faila, o All Call Recorder foliga mai o se lelei talosaga mo faʻamauina valaʻau mai le laina.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le All Call Reader

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le Google Play Store

Pin
Send
Share
Send