Mafai ona ou faapipii le Internet Explorer 9 i le Windows XP

Pin
Send
Share
Send


O le Internet Explorer o se browser na atiaʻe e Microsoft mo faʻaaogaina i luga o le Windows, Mac OS, ma le UNIX. IE, faʻaopopo atu i le faʻaalia o itulau i luga ole laiga, faʻatinoina isi galuega i totonu o le faʻagaioiga o galuega, e aofia ai le faʻafouina o le OS.

IE 9 luga o le Windows XP

O le Initaneti Explorer o le iva lomiga na mamanuina e aumai ai le tele o mea fou i le atinaʻeina o upega tafailagi, o lea na faʻaopopoina le lagolago mo SVG, fausia-i HTML 5 faʻataʻitaʻiga foliga ma aofia ai faʻavavevave mea faigaluega mo Direct2D ata. O i le toe filifiliga o le faafitauli o le le fetaui i le va o Initaneti Exploper 9 ma Windows XP pepelo.

XP faʻaogaina avetaʻavale faʻataʻitaʻiga mo kata ata e le lagolagoina le Direct2D API. E faigofie ona faʻatinoina, o lona uiga, e leʻi tatalaina le IE 9 mo Win XP. Mai le pito i luga, matou te maua se faʻaiuga faigofie: e le mafai ona faʻatuina le iva lomiga o lenei browser i luga o le Windows XP. Tusa pe e ala i se vavega oe alualu i luma, o le a le galue le masani pe o le a mumusu e amata i uma.

Faaiuga

E pei ona matou faʻailoa muamua, o le IE 9 e le fuafuaina mo XP, ae o loʻo i ai le "tufuga" o loʻo latou ofoina "mautu" tufatufaina atu mo faʻapipiʻiina i lenei OS. I le tulaga e te le download ma faʻapipiʻi ia afifi, o se pepelo lea. Manatua o le Explorer e le gata faʻaalia itulau i luga o le Initaneti, ae e auai foi i le faʻagaioiga o le sisitema, ma o lea, o se mea le mafai ona tuʻufaʻatasia pusa e mafai ona taʻitaʻia ai ni mea leaga ogaoga, e oʻo i le tulaga o le leiloa o galuega. O le mea lea, faʻaaogā le mea (IE 8) pe faʻaleleia se isi OS fou.

Pin
Send
Share
Send