Lauiloa plugins mo le matamata vitio i Opera browser

Pin
Send
Share
Send

Matamata vitio ua avea ma masani ai masani. Toetoe o taʻutaʻua 'auʻaunaga lagolagoina uma le faʻasalalau autu ata vitio. Ae, e tusa lava pe e lei muai iloaina le faʻatupulaia o le toe faia o se tulaga faʻapitoa, tele web browser e maua ai le avanoa e faʻapipiʻi ni plug-in faapitoa mo le foia o lenei faʻafitauli. Sei o tatou vaʻai ile main plugins mo le taʻalo o vitio i le Opera browser.

Mautu Opera browser plugins

Plugins i le Opera browser e vaevaeina i ni ituaiga se lua: muamua-install (i latou ua uma ona fausia i totonu o le browser e le tagata atiaʻe), ma manaʻomia le faapipiiina. Sei o tatou talanoa e uiga i faʻapipiʻi plugins mo le matamata muamua vitio. E naʻo le toʻalua i laʻua.

Adobe Flash Taʻalo

E le masalomia, o le sili ona lauiloa plugin mo le matamata vitio e ala i Opera o Flash Player. A aunoa ma le, taaalo kiliva ata i luga o tele 'upega tafaʻilagi o le a faigofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻatatau lenei mea i le lauiloa social network Odnoklassniki. O le mea e malie ai, o le Flash Player o loʻo faʻapipiʻiina i le Opera browser. O le mea lea, e le manaʻomia le faʻaopopo faʻapipiʻi, talu ai o le plug-in o loʻo aofia i totonu o le faʻavaeina o le upega tafailagi.

Lautele Lautele Decryption Module

O le Widevine Content Decryption Module plugin, pei o le plugin muamua, e le manaʻomia le faʻaopopoina faʻapipiʻi, talu ai ua maeʻa tuʻuina i totonu o le Opera. O lona foliga mai o lenei plugin faʻatagaina oe e faʻasalalauina vitio o loʻo kopi puipuia e faʻaaogaina le tekinolosi EME.

Plugins Manaomia le Faʻapipiʻiina

E le gata i lea, e tele faʻaopoopo e manaʻomia le faʻapipiʻiina ile Opera browser. Ae o le mea moni o ni tala fou o Opera i le Blink engine e le lagolagoina se faapipiiina faapena. I le taimi lava e tasi, e tele ai tagata faʻaaogaina o loʻo faʻaauau pea ona faʻaaogaina le Opera tuai ile afi ole Presto. O lo o i luga o se browser lea e mafai ona e faʻapipiʻiina plugins, lea o le a talanoaina i lalo.

Shockwave moli

E pei o le Flash Player, Shockwave Flash o se oloa a Adobe. Na o lona autu autu - o loʻo taʻalo ata vitio i luga o le Initaneti i le tulaga o flash-animation. I ai, e mafai ona vaʻaia ata vitio, taʻaloga, faʻasalalauga, faʻalauiloa. O lenei plugin e otometi ona faapipiiina faʻatasi ai ma le polokalame o le igoa lava lea e tasi, e mafai ona laʻuina mai i luga o le upega tafaʻilagi Adobe aloaʻia.

Mea moni Moni

O le RealPlayer plugin e le gata o loʻo maua ai le mafai e vaʻavaʻai vitio o faʻamatalaga eseese e ala i le Opera browser, ae faʻapipiʻi foi i lau komepiuta malo faigata. I totonu o vaega lagolagoina e seasea e pei o rhp, rpm ma rpj. O loʻo faʻapipiʻiina faʻatasi ma le polokalama autu a le RealPlayer.

Vave taimi

O le QuickTime plugin o se atinaʻeina o Apple. E sau ma le polokalama foʻi e tasi. Auauna mo le matamata vitio o ituaiga eseese, ma musika ala. Ole vala o le mafai lea e matamata ata vitio i le QuickTime format.

DivX Upega Tafaʻilagi Player

E pei foi o polokalame muamua, pe a faʻapipiʻi le talosaga a le DivX Web Player, o le plug-in ole igoa lava e tasi e faʻapipiʻiina i le Opera browser. E tautua e vaʻaia tifaga vitio i tulaga lauiloa MKV, DVIX, AVI, ma isi.

Pupuni Pupuni Media Player

O le Windows Media Player plugin o se meafaigaluega e faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia le browser ma le faʻasalalauga o le igoa e tasi, lea na fausia muamua i totonu o le Windows faʻafoe faiga. O lenei plugin na atiaʻe faʻapitoa mo le Firefox browser, ae mulimuli ane suia mo isi lauiloa browser, aofia ai ma Opera. I ai, e mafai ona vaʻaia ata vitio o ituaiga eseese i luga o le Initaneti, e aofia ai WMV, MP4 ma AVI, e ala i le browser faamalama. E le gata i lea, e mafai ona e puʻeina faila faila ua uma ona laʻuina mai ile komipiuta a le malo.

Na matou iloiloina le taʻutaʻua o le plugin mo le matamata i ata e ala i le Opera browser. I le taimi nei, o le autu o le Flash Player, ae i faʻamatalaga i luga o le afi a le Presto sa mafai foi ona faʻapipiʻiina se aofaʻi tele o isi plug-in mo le ta ai o vitio i luga o le Initaneti.

Pin
Send
Share
Send