Faʻamatalaga o le taʻaloga e ala ile Tunngle

Pin
Send
Share
Send

O le tautua a Tunngle e matua lauiloa mo i latou e le fiafia e taʻalo toʻatasi. O iinei e mafai faʻatupu se fesoʻotaʻiga ma tagata taʻaʻalo i soʻo se mea ole lalolagi ina ia fiafia faʻatasi se taʻaloga. Pau lava le mea o totoe o le faia mea uma ma le saʻo ina ia ono afaina gaioiga e le fiafia i le soʻofaʻatasi tui o monsters po o se isi lava aoga aoga.

Galulue mataupu faavae

Le polokalame fausia se fetufaʻai faʻatasi ma se fesoʻotaʻiga i taʻaloga faʻapitoa, faʻataʻitaʻi se fesoʻotaʻiga aloaʻia. O le faʻaiuga, o tagata uma e faʻaaogaina lea faʻaaliga o se tagata faigaluega e mafai ona fesuiai faʻamaumauga e ala i ai, lea e faʻatagaina ai le atoa-faʻasalalauga taʻaloga feaveaʻi. Mo tulaga faʻapitoa uma, o le galuega faʻatulagaina polokalama e toetoe lava tagata taʻitoʻatasi ma e aofia ai ni ituaiga se lua o tautua.

Muamua o se tulaga masani, lea e talafeagai mo le tele o taʻaloga faaneionapo lea e ofoina ai le initaneti multiplayer e ala i se faʻapitoa tagata faigaluega. O le lona lua o le faʻataʻitaʻiga o le lotoifale fesoʻotaʻiga, ua faʻaaogaina nei e taʻaloga tuai, lea faʻatasi mafai ona e taʻalo naʻo se fesoʻotaʻiga tuusaʻo e ala i uaea.

Ole mea taua e tatau ona e iloa - O Tunngle na faia e faʻatino ai se taʻaloga faʻatasi i le tele o poloketi. O le mea moni, a leai se taʻaloga e leai se laupepa lagolago o multiplayer, Tunngle o le a leai se mana.

I se faʻaopopoga, o lenei auala o le a aoga pe a galulue ma taʻaloga e le laiseneina, e masani lava ona le maua avanoa i 'auʻaunaga aloaʻia mai tagata atiaʻe. O se tuusaunoaga atonu o le tulaga pe a tagata faaaoga ma laiseneina manaʻo e taʻalo ma se uo e leai se tasi. Tunngle faʻatagaina oe e faia lenei mea e ala i le faʻataʻitaʻiina se sapalai mo uma le taʻaloga pailate ma se tulaga masani.

Sauniuniga

I le amataga, e aoga le faʻailoa o ni tuʻutuʻuga ae e te leʻi amataina se fesoʻotaʻiga i le server.

  • Muamua, e tatau ona iai se tagata faʻatau ile taʻaloga ua ia manaʻo e faʻaaogaina ma le Tunngle. Ole mea moni, e tatau ona e mautinoa o le lata mai nei faʻamatalaga, ina ia aua neʻi e faʻalavelave mai ai i fesoʻotaʻiga ma isi tagata faʻaaoga.
  • Lua, oe manaʻomia le i ai o se teuga tupe e galulue ai ma Tunngle.

    Faitau atili: Resitala i Tunngle

  • Lona tolu, e tatau ona e faʻatonutonu sao le Tunngle kalani ma le fesoʻotaʻiga ina ia mafai ai ona maualuga le lelei. E mafai ona e faʻamasinoina le fesoʻotaʻiga tulaga i le emoticon i le pito i lalo taumatau o le kalani. Lelei, e tatau ona ataata ma lanumeamata. O le lanu samasama e matala mai ai e le o matala le taulaga ma e ono iai faʻafitauli ma le taʻaloga. I se aotelega, e le o se mea moni e ono afaina ai le faʻagasologa, ae o loʻo i ai pea se avanoa. Ua lipotia e mumu faafitauli ma le mafai ona fesoʻotaʻi. O lea e tatau ona toe faʻatuʻu le kalani.

    Faitau sili: Tunngle Tuning

O lenei e mafai ona amatalia le fesoʻotaʻiga faʻagasologa.

Tagata faigaluega

Ole auala ole faʻatulagaina ose fesoʻotaʻiga e masani lava ona le faʻaosoina ni faʻafitauli, e tupu mea uma e aunoa ma se mea e sili atu.

  1. I le itu tauagavale oe mafai ona vaʻaia se lisi o avanoa avanoa ma taʻaloga. E faʻavasega uma i genes talafeagai. Oe manaʻomia le filifilia o se ua e fiafia i ai.
  2. O loʻo faʻaalia foi isi o loʻo i le ogatotonu lisi o avanoa o tautua. E manaʻomia ona vaʻai totoʻa atu i nisi poloketi e iai taʻutaʻuga le aloaʻia, ma o nei ituaiga lomiga e ono iai foi iinei. O lea e tatau ai ona e faitauina ma le totoʻa le igoa o le taʻaloga filifilia.
  3. O lenei e tatau ona lua-kiliki le tauagavale agavale luga luga o le taʻaloga manaʻo. Nai lo le lisi, o le a aliali mai se faʻamalama i le mea e faʻaalia ai le fesoʻotaʻiga tulaga.
  4. E taua le maitauina pe a e fesoʻotaʻi i le laupepa saoloto o Tunngle, o se faʻamalama tele lava ma se faʻasalalauga mo le poloketi lagolago e ono tatala i tua i tua. Lenei e le o faʻatupu ai se faʻamataʻu i le komepiuta, e mafai ona tapunia le faʻamalama pe a mavae sina taimi.
  5. Afai e lelei le polokalame ma le Initaneti, e tupu le fesoʻotaʻiga. A uma lena, e naʻo le faʻatautaia le taʻaloga.

E tatau ona e talanoa e uiga i le amataina taualumaga ese.

Taaloga amata

E le mafai na ona amata se taʻaloga pe a maeʻa le fesoʻotaʻiga i le fesoʻotaʻiga faʻapitoa. O le polokalama e le malamalama i se mea ma o le a galue e pei ona i ai muamua, e aunoa ma le tuʻuina atu o fesoʻotaʻiga ma isi tagata faʻaaoga. Oe manaʻo e faʻataʻitaʻi le taʻaloga ma tapulaʻa e faʻatagaina ai le Tunngle e tosina le tafega o fesoʻotaʻiga i le server (poʻo le upega tafaʻilagi).

E mafai ona faia i le faʻaaogaina aloaia o le Tunngle client, talu ai e maua ai le galuega talafeagai.

  1. Ina ia faia lea, pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi, kiliki i le mumu mumu "Taalo".
  2. O le a faʻaalia se faʻamalama faʻapitoa mo le faʻatumuina o vaega o loʻo amata ona amata. Muamua lava, e tatau ona e faamaoti mai le tuatusi atoa o le taʻaloga EXE faila, lea e nafa ma lona aofia ai.
  3. A maeʻa ona ulufale atu, o mea a totoe o mea a le a tatalaina. Le isi laina "Polokalama laina faʻatonu"mo se faʻataʻitaʻiga, oe ono manaʻomia le faʻaopopoina faʻatulafonoina o amataga.

    • Aitema "Fausia Windows Firewall Tulafono" manaʻomia ina ia le poloka le faʻafoega o le taʻaloga i le taʻaloga. O lea e tatau ona i ai se mea.
    • "Tamoe pei o se Pule" manaʻomia mo nisi poloketi poloketi, lea, ona o le faʻapitoa faʻapitoa i hacking puipuiga, e manaʻomia le amatalia i le sui o le Pule ina ia maua ai aia tatau.
    • I le isi palakalafa (faʻamatala puʻupuʻu o le "Faʻamalosia le faʻaaogaina o le Tunngle adapter") tatau ona utaina pe a le sao le Tunngle - leai isi tama taaalo o loʻo vaʻaia i le taʻaloga, e le mafai ona fausia se 'au ma isi mea faapena. O lenei filifiliga o le a faamalosia le faiga e ave le faamuamua maualuga ile Tunngle adapter.
    • O le vaega oi lalo e faʻaigoaina "Faʻagaioiga ForceBind" manaʻomia le fausiaina se IP patino mo le taʻaloga. O lenei filifiliga e le taua, o lea e le tatau ona tagotago.
  4. A uma na e tatau ona kiliki Ua lelei.
  5. O le faʻamalama o le a tapunia, ma o lenei pe a e toe kiliki "Taalo" taʻaloga ma mea talafeagai e amataina. E mafai ona e fiafia i gaioiga.

I le lumanaʻi, o lenei faʻatulagaina e le tatau ona toe faia. O le polokalama e manatua le tagata faʻaaoga le filifiliga ma o le a faʻaaogaina nei tapulaʻa i taimi uma e amata ai.

O lenei e mafai ona faigofie fiafia i le taʻaloga ma isi tagata faʻaaogaina le faʻaaogaina o lenei Tunngle server.

Faaiuga

E pei ona e vaʻai, o le fesoʻotaʻiga i le taʻaloga e ala i le Tunngle, e le o se mea sili ona faigata. E 'ausia lea tulaga i le faʻatonutonuina ma le faʻafaigofieina o gaioiga ile tele o faʻasologa o le polokalame. Ina ia mafai ona saogalemu tamoe le faiga ma fiafia i au taʻaloga e sili ona e fiafia i ai i le kamupani a uo ma na o tagata le masani ai.

Pin
Send
Share
Send