Fausiaina se faaleoleo o Windows 7

Pin
Send
Share
Send

O lenei o soʻo se komupiuta a tagata e masani ona popole i le saogalemu o a latou faʻamatalaga. E tele le tele o mea e mafai ona mafua ai le faʻaleagaina poʻo le soloia o soʻo se faila.i aofia ai malware, sisitema ma masini faʻaletonu, le talafeagai le faʻalavelave pe faʻalavelave tagata faʻaaogaina. E le gata i faʻamatalaga totino o loʻo i se tulaga lamatia, ae o le mautu o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga, lea, a mulimulitaʻi i le tulafono o le agaleaga, "pa'ū" i le taimi na sili ona manaʻomia.

Faamatalaga faaleoleo o se moni panacea e foia 100% o faafitauli i le leiloa po o le faaleagaina faila (o le mea moni, pe a fai o le faaleoleo ua faia e tusa ai ma tulafono uma). O lenei tusitusiga o le a faʻaalia ni filifiliga se tele mo le fausiaina o se faʻapipiʻi atoatoa o le taimi nei faʻagaioioiga faiga ma ona tulaga uma ma faʻamaumauga teuina i luga o le vasega vasega.

Polokalama faaleoleo - se faamaoniga o mautu komipiuta faagaoioiga

E mafai ona e kopiina le pepa aloaia i le tuai faiga i flash taʻavale poʻo vaega tutusa o le faigata drive, popole e uiga i le pogisa o le faʻatulagaina i totonu o le faʻafoeina o faiga, lulu i luga o soʻo se faila faila ao faʻapipiʻi vaega lona tolu ma aikona. Ae o le tusi lesona tagata faigaluega ua i ai nei i le taimi ua tuanaʻi - o le 'upega tafaʻilagi e lava le polokalama ua faʻamautu o ia lava o se faʻatuatuaina meafaigaluega mo le lagolagoina atoa o le atoa faiga. Laulau sese i le isi faʻataʻitaʻiga - soʻo se taimi e mafai ai ona e toe foʻi i le vaega na sefe.

O le Windows 7 faiga faʻagaioiga o loʻo i ai foi se faʻavae-galuega mo le faia o se kopi o ia lava, ma o le a tatou talanoa e uiga i ai i lenei mataupu foi.

Metotia 1: AOMEI Backupper

E manatu o se tasi lenei o sili sili ona lelei faaleoleo polokalama. Na o le tasi lava le faʻaletonu - o le leai o se Lusia vaʻaia, naʻo le Igilisi. Ae peitai, ma le faʻatonuga i lalo ifo, e oʻo lava i se tagata fou faʻaaogaina e mafai ona faia se faaleoleo.

Sii mai AOMEI Backupper

O le polokalama e i ai se fua ma totogi faʻatau, ae mo manaʻoga o se masani tagata faʻaaoga, o le muamua e lava. O loʻo iai uma meafaigaluega talafeagai mo le fausiaina, faʻamalosi ma le faʻamaonia se faaleoleo o se polokalama vasega. Ole aofai o kopi e gata ile leai se avanoa ile komepiuta.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le tagata faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga i luga, download le faʻapipiʻi komipiuta i lau komupiuta, tamoe i luga ma le faaluaina kiliki ma mulimuli i le faigofie Installation Wizard.
  2. A uma ona tuʻufaʻatasia le polokalame i totonu o le komipiuta, faʻalauiloa atu le faʻaogaina o le auala 'alo i luga o le laulau. Ina ua maeʻa amata AOMEI Backupper ua sauni vave e galue, ae ui i lea, e fautuaina e faia nisi taua faʻatulagaina o le a faʻaleleia atili le lelei o le faaleoleo. Tatala faʻatulaga i le oomiina o le ki "Meaai" i le pito i luga o le faamalama, i le mataua i lalo pusa, filifili "Tulaga".
  3. I le uluaʻi laʻau o le faʻaavanoaina tulaga o loʻo i ai ni tapulaʻa e nafa ma le tuʻuina i lalo o le kopi e sefe le avanoa i luga o le komepiuta.
    • "Leai" - O le kopiina o le a faia e aunoa ma le faʻamalosi. O le lapoa o le faila faila e tutusa ma le tele o faʻamaumauga o le a tusia ai ia.
    • "Masani ai" - filifilia le faʻamasinoga e le masani. Le kopi o le a faʻapipiia pe tusa o le 1.5-2 taimi faʻatusatusa i le muamua faila tele.
    • "Maualuga" - O le kopi e oomiina 2.5-3 taimi. O lenei faiga faʻasaoina le tele avanoa i luga o le komepiuta i lalo o tuutuuga o le faia o tele kopi o le faiga, ae peitai, e manaʻomia le tele o le taimi ma faʻatulagaina punaoa e fatu ai se kopi.
    • Filifili le filifiliga e te manaʻomia, ona e alu loa lea ile le tab Vaega atamai

  4. I le laupepa e matala, o loʻo i ai tapulaʻa o loʻo gafa ma vaega o le vaega o le polokalama e kopi ai.
    • Backup Sector atamai - o le polokalama o le a sefe i se kopi faʻamaumauga o ia vaega o loʻo tele ona faʻaaogaina. O le atoa faila faila ma lata mai faʻaaogaina vaega (faʻamamaina recycle bin ma faasaolotoina avanoa) paʻu i lenei vaega. Fautuaina mo le faia o soʻo se mea aʻo leʻi faʻataʻitaʻi ma le faiga.
    • "Ia Faia le Saʻo Lelei le Upu" - matua uma vaega o loʻo i le vaega o le a aofia ai i le kopi. O loʻo fautuaina i ni masini malosi ua leva ona faʻaaoga, o faʻamatalaga e mafai ona toe faʻaleleia e le polokalame faʻapitoa e mafai ona teuina ile vaega e leʻi faʻaaogaina. Afai o le kopi ua toe faʻaleleia pe a maeʻa ona faʻaleagaina le siama i le faigaluega, o le polokalama o le a ova aʻe atoa le disk atoa i le vaega mulimuli, ma tuʻu ai le siama e leai se avanoa e toe faʻafoʻi ai.

    Ina ua uma ona filifilia o le mea manaʻo, alu i le tab mulimuli "Isi".

  5. Lenei e tatau ona e siaki le palakalafa muamua. O ia e nafa ma otometi siaki le faaleoleo pe a uma ona fausia. O lenei tulaga o le ki i le manuia faʻafouina. Lenei o le a toetoe faaluaina le kopi taimi, ae o le tagata e mautinoa o le a mautinoa le saogalemu o le faʻamaumauga. Sefe le tulaga i le fetaomi o le faʻamau Ua lelei, maeʻa le polokalame.
  6. A maeʻa, e mafai ona e alu saʻo i le kopiina. Kiliki le ki tele i le ogatotonu o le polokalame faamalama "Fatu se Upega Fou".
  7. Filifili le aitema muamua "Faiga Faavae faaleoleo" - O ia lea e nafa ma le kopiina o le vaega vasega.
  8. I le isi faamalama, oe manaʻomia le seti o le faʻamaumauga mulimuli tapulaʻa.
    • I le fanua faʻaalia le igoa o le faʻafitauli. E fautuaina le faʻaaogaina naʻo le gagana Latina mataʻitusi ina ia mafai ai ona aloese mai faʻafitauli ma fegalegaleaiga i taimi o toe faaleleia.
    • E te manaʻomia ona taʻu faʻamatalaga le nofoaga e teuina ai le faila mulimuli. Oe tatau ona faʻaogaina seisi vasega vavae ese mai le faiga tasi e puipuia mai le tapeina o le faila mai le vavaega i le taimi o le faʻalavelave i le faiga faʻagaioioiga. Ole ala e tatau ona iai naʻo le gagana Latina i lona igoa.

    Amata ona kopi i le oomiina le ki "Amata le faaleoleo".

  9. O le polokalama e amata ona kopiina le faiga, lea e mafai mai le 10 minute i le 1 itula, faʻalagolago i seti filifilia ma le tele o faʻamaumauga e te manaʻo e sefe.
  10. Muamua, o faʻamaumauga faʻapitoa uma o le a kopiina e tusa ai ma le faʻasologa o le algorithm, ona faia lea o se siaki. A maeʻa le faʻagaioiga, ua saunia le kopi mo le toe faaleleia i soʻo se taimi.

AOMEI Backupper ei ai ni nai laʻasaga laiti e mautinoa lava o le a aoga mo se tagata e faʻapea o loʻo matua popole lava i lana faiga. Lenei e mafai foi ona e mauaina le faʻatulagaina mo le tatali ma le tumau galuega faʻatulagaina, solia o le faia o faila i ni vaega o se vaega tele mo le lafoina i ao teuina ma tusitusi i faʻasalalauga tisaini, faʻailoaina se kopi ma se faʻamatalaga mo le le faalauaiteleina, ma le kopiina o tuatusi ma faila (atoatoa mo le faʻasaoina o mea taua o le polokalama )

Metotia 2: sui tulaga

O lenei tatou agai i le fausia-i o gaioiga o le faagaoioia faiga lava ia. O le sili ona lauiloa ma vave auala e faʻafou ai lau masini, o le mea e toe faʻaleleia. E faʻatupu laititi le avanoa, e fai i se taimi vave. O le toe faʻaleleia o loʻo i ai le agavaʻa e toe faʻafoʻi mai le komepiuta i se siaki e ala i le toe faʻaleleia o faila taua e aunoa ma le afaina o faʻamatalaga a le tagata.

Nisi faʻamatalaga: Faʻafefea ona fatuina se mea e toe faʻafoʻi mai ai le Windows 7

Metotia 3: faʻamaumauga o faʻamaumauga

Pupuni 7 ei ai le isi auala e toe faaleoleo faamatalaga mai le faiga taavale - faaleoleo. A maeʻa lelei ona faʻatulaga, o le mea faigaluega lea o le a sefe uma le faila o le faila mo le toe faʻaola mai. E i ai le tasi sese faʻavaomalo - e le mafai ona teuina i latou faila faʻatinoina ma nisi avetaavale o loʻo faʻaaogaina i le taimi nei. Peitaʻi, o se filifiliga lea mai le au atiaʻe latou lava, o lea la e manaʻomia foʻi ona amanaia.

  1. Tatala menu "Amata"tusi le upu i le fanua saili toe mauaina, filifili le muamua filifiliga mai le lisi e aliali mai - "Faaleoleo ma toe aumai".
  2. I le faʻamalama e matala, tatala le faʻatulagaina filifiliga i le agavale-kiliki i luga o le ki talafeagai.
  3. Filifili le vasega o le a sefe le faaleoleo.
  4. Faamaoti le faʻamasinoga e gafa ma faʻamaumauga e teuina. O le parakalafa muamua o le a aoina na o tagata faʻaaoga faʻamatalaga i se kopi, o le lona lua o le a faʻatagaina tatou filifilia le atoa vasega o vaega.
  5. 'Oosi le pasi (C :).
  6. O le faʻamalama mulimuli e faʻaali uma ai le faʻatulagaina o faʻamatalaga mo faʻamaoniga. Manatua o se galuega o le a otometi lava ona fausiaina mo faavaitaimi faʻamaumauga o faʻamaumauga. E mafai ona faʻaaogaina i le puipui e tasi.
  7. O le mea faigaluega o le a amata lana galuega. Ina ia vaʻaia le alualu i luma o kopi kopi faʻamatalaga, kiliki i le faʻamau Vaʻaiga auiliiliga.
  8. O le faʻagaioiga o le a fai sina taimi, o le komepiuta o le a faʻafitauli i le faʻaaogaina, aua o lenei mea faigaluega e faʻaaogaina ai se tele tele o punaoa.

E ui lava i le mea moni e faapea o le faagaoioia faiga ua fausia-i galuega mo faia foafoaga faaleoleo, e le mafua ai le lava faatuatuaina. Afai o le toe faʻamaninoina o taimi e fesoasoani tele i le faʻaaogaina o faʻaaoga, ona i ai lea o le tele o faʻafitauli i le toe fuataʻiina o faʻamaumauga. O le faʻaaogaina o le tolu-vaega polokalama e faʻateleina le faʻatuatuaina o le kopiina, faʻamamaina lima faigaluega, otometi le faʻagasologa, ma maua ai le faʻalelei lelei mo le sili atu le faigofie.

Fautuaina lava e teu faaleoleo kopi i isi vaega, lelei i le vaega vaega lona tolu motusia tino. Naʻo le faʻamauina o se faʻailogaina faaleoleo i ao tautua ma le malosi o le faʻamatalaga e teu malu ai faʻamatalaga a le tagata lava ia. Fatu ni kopi fou o le sisitema e aloese ai mai le leiloa o taua faʻamaumauga ma faʻatulagaina.

Pin
Send
Share
Send