Yandex Browser poʻo le Google Chrome: o fea e sili atu

Pin
Send
Share
Send

I totonu o le tele browser i aso nei, Google Chrome o le taʻitaʻi lē finauina. O le taimi lava na maeʻa ai le faʻamatuʻuina atu, na ia mafai ai ona maua le faʻailoga lautele o tagata faʻaaoga na muamua faʻaaogaina tele Initaneti Explorer, Opera ma Mozilla Firefox. Ina ua maeʻa le alualu i luma o Google, na filifili foi isi kamupani e taulaʻi atu i le fausiaina o latou lava browser ma le afi e tasi.

O lea na i ai ni kalone o Google Chrome, i totonu o le muamua Yandex.Browser. E leai se eseʻesega o le fesoʻotaʻiga o upega tafailagi uma, vagana ai nisi o faʻamatalaga o mea e vaʻaia. Ina ua mavae sina taimi, na maua e le mafaufau o Yandex se atigi paʻu ole Calypso ma isi galuega tulaga ese. O lenei e mafai saogalemu valaau "se isi browser faia i luga o le Blink afi" (tui o Chromium), ae le o kopiina Google Chrome.

O le fea o nei suʻesuʻega e lua e sili atu: Yandex Browser poʻo le Google Chrome

Na matou faʻatuina ni polokalame se lua, tatala le numera o tab i totonu ma faʻatulaga tulaga tutusa. Leai ni faʻaopoopoga na faʻaaogaina.

O lea faatusatusaga o le a faʻaalia ai:

  • Tatala le saoasaoa;
  • Le saoasaoa o utaina nofoaga;
  • RAM taumafaina faʻatatau i le numera o matala matala;
  • Faʻalelei;
  • Fegalegaleaiga ma faʻasalalauga;
  • Le tulaga o le aoina o tagata e faʻaaogaina ia faʻamatalaga mo a oe lava mea;
  • Tagata faʻaaogaina puipuiga mai faʻamataʻu i luga o le Initaneti;
  • Vaega o mea taʻitasi o 'upega tafaʻilagi suʻesuʻeina.

1. Amata televave

Uma browser web amata toetoe lava tutusa vave. O lena Chrome, lena Yandex.Browser tatalaina i le tasi ma nai sekone, o lea e leai se manumalo i lenei tulaga.

Manumalo: tusi (1: 1)

2. Itulau utaina saosaoa

A o lei siakiina kuki ma cache na gaogao, ma 3 tutusa nofoaga sa faʻaaoga mo le siakiina: 2 "mamafa", ma le tele o numera o elemene i luga o le itulau autu. Tulaga tolu o la matou lumpics.ru.

  • 1st nofoaga: Google Chrome - 2, 7 sekone, Yandex.Browser - 3, 6 sekone;
  • Nofoaga lona lua: Google Chrome - 2, 5 sekone, Yandex.Browser - 2, 6 sekone;
  • Tulaga 3: Google Chrome - 1 sekone, Yandex.Browser - 1, 3 sekone.

Poʻo le a lava lau tala e fai, o le Google Chrome itulau laupepa saoasaoa i le pito sili ona maualuga, tusa lava poʻo le a le mamafa o le tulaga.

Manumalo: Google Chrome (2: 1)

3. RAM faʻaaogaina

O lenei faʻamalama o se tasi lea sili ona taua mo i latou uma e faʻaaogaina le teuina o punaoa PC.

Muamua, matou siaki le RAM taumafaina ma 4 tamoe tabs.

  • Google Chrome - 199, 9 MB:

  • Yandex.Browser - 205, 7 MB:

Ona matala lea o 10 tabs.

  • Google Chrome - 558.8 MB:

  • Yandex Browser - 554, 1 MB:

I aso nei PC ma komepiuta feaveaʻi, e mafai ona e tatala saoloto tele laupepa ma faʻapipiʻi le tele o faʻaopoopoga, ae o tagata e iai masini vaivai e ono maitauina sina faʻaletonu lemu i le saoasaoa o lua browser.

Manumalo: tusi (3: 2)

4. Suʻesuʻega tulaga

Talu ai o web browser e faia i luga o le afi lava e tasi, o latou tulaga e tutusa. Toetoe a leai ni eseʻesega tusa lava ma itulau ma tulaga.

Google Chrome:

Yandex.Browser:

Peitaʻi, ua leva ona galue le Yandex.Browser e faʻaleleia lona mafaufau ma faʻaopopo uma ana elemene tulaga ese i le faʻatulagaina itulau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e oe ona faʻafaigofieina / faʻamuta le puipuiga a le tagata, suia le nofoaga o tabs, ma faʻatautaia se auala faʻapitoa Turbo. Ua fuafua le kamupani e faʻaopopo foliga fou manaia, e aofia ai le siiina o le vitio i seisi faʻamalama, faitauga. E leai se mea faʻapena e le Google Chrome ile taimi.

Suʻe i le vaega faʻaopopo, Yandex.Browser tagata faʻaoga o le a vaʻai i se faʻatusatusaga faʻasino ma le sili lauiloa ma aoga fofo.

A o faʻataʻitaʻia faʻaalia, e le o tagata uma e fiafia i le faʻapolopolo o mea faaopoopo e le mafai ona aveʻesea mai le lisi, ma sili atu pe a uma ona aofia ai. I Google Chrome i lenei vaega e naʻo faʻaopoopoga mo branded oloa e faigofie ona aveese.

Manumalo: tusi (4: 3)

5. Lagolago mo faʻaopopo

E i ai i le Google lana lava fale laiga faʻalautele faʻalautele e taua o Google Webstore. Lenei e mafai ona e maua le tele o faʻaopoopoga sili ona mafai ona liliu le browser i totonu o se sili ofisa ofisa, se mea platform taʻaloga, ma se fesoasoani lelei mo se tagata amateur e faaalu le tele o taimi i luga o le fesoʻotaʻiga.

E le i ai se faʻalautelega o le Yandex.Browser, o le mea lea, na ia faʻapipiʻiina ai Opera Addons e faʻapipiʻiina nisi faʻaopopo i lana oloa.

E ui lava i le igoa, o faʻaopoopoga o loʻo atoatoa faʻatasi ma le lua upega tafailagi. E mafai ona maua fua e le Yandex.Browser faʻapipiʻi soo se faʻaopoopoga mai le Google Webstore. Ae o le mea sili ona taua, Google Chrome e le mafai ona faʻapipiʻi add-ons mai Opera Addons, e le pei o Yandex.Browser.

O le mea lea, ua manumalo le Yandex.Browser, e mafai ona faʻapipiʻiina faʻaopoopoga mai vaega e lua i le taimi e tasi.

Manumalo: Yandex.Browser (4: 4)

6. Tulaga faalilolilo

Ua leva ona iloaina o Google Chrome ua iloga o le sili atu le faʻasausili web browser, aoina tele o faʻamatalaga e uiga i le tagata faʻaaoga. E le natia e le kamupani lenei, e le o teena foi le mea moni e faapea o ia e faatau atu le aoina o faʻamatalaga i isi kamupani.

E le faʻaosoina e le Yandex.Browser ni fesili e uiga i le faʻaleleia atili o le puipuia, e maua ai mafuaʻaga e faia ai ni faʻaiuga e uiga i le tutusa o le mataituina. Na faʻalauiloa foʻi e le kamupani se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma le faʻaleleia atili o le faʻalilolilo, ma o loʻo faʻapea foi e le manaʻo le tufuga e faʻatau le oloa autu e fia iloa tele.

Manumalo: tusi (5: 5)

7. Tagata faʻaaoga puipuiga

Ina ia faia uma lagona lagona saogalemu i luga o le fesoʻotaiga, e lua Google ma Yandex faʻapena tutusa puipuiga meafaigaluega i latou Initaneti browser. Ua i ai i kamupani taʻitasi se faʻamaumauga o nofoaga lamatia, i luga o le suiga lea e aliali mai se lapataiga talafeagai. Faʻapena foi, o faila mai le tele o punaoa ua siakiina mo le malupuipuia, ma leaga faila ua poloka pe a tatau ai.

Yandex.Browser o loʻo i ai faʻapitoa meafaigaluega atiaʻe Puipui, o loʻo i ai atoa o faʻagaioiga o gaioiga mo puipuiga faʻagaioiga. Ua taʻua ma le mimita e le au atiaʻe, "o le muamua se auiliiliga o le puipuiga o le polokalame i le browser." E aofia ai:

  • Puipuiga puipuiga;
  • Puipuiga o peimeni ma faʻamatalaga o oe lava;
  • Puipuiga mai nofoaga leaga ma polokalame;
  • Puipuiga e faasaga i le le manaomia faasalalauga;
  • Puipuiga taufaasese feaveaʻi.

Puipuiga e talafeagai mo le PC lomiga o le browser, ma mo masini feaveaʻi, a o Chrome e le mafai ona mitamita i se mea faapena. Ui i lea, afai e le fiafia se tasi i se vaʻaiga faʻapitoa, ona e mafai lea ona tape i le faʻatulagaina ma tape ese mai le komupiuta (Defender ua faʻapipiʻiina o se isi talosaga).

Manumalo: Yandex.Browser (6: 5)

8. Tulaga ese

Tautala puʻupuʻu e uiga i se oloa faʻapitoa, o le a se mea e te manaʻomia i taimi uma e taʻuina muamua? Ioe, o ona uiga faʻapitoa, faʻafetai ia e ese mai isi ona isi.

E uiga ile Google Chrome, matou masani ona fai mai "vave, talitonuina, mautu." E le masalomia, e i ai lana lava seti o faʻamanuiaga, ae afai e te faʻatusatusaina ma Yandex.Browser, ona maua lea o se mea faʻapitoa e le mauaina. Ma o le mafuaʻaga mo lenei e faigofie - o le sini o le au atiae e le o le fausiaina se multifunctional browser.

Google na ia setiina ia lava le galuega o le faia o le browser vave, saogalemu ma le faʻatuatuaina, tusa lava pe o le a oʻo i le afaina ai o galuega. E mafai e le tagata faʻaoga ona "fesoʻotaʻi" isi faʻaopoopoga faʻaaogaina ia faʻaopoopoga.

Uma galuega e aliali mai i Google Chrome e masani foi i totonu Yandex.Browser. O le mea ei ai le numera o ona tomai i le faʻaopoopoga:

  • Se laupapa ma faʻailoga vaʻaia ma se feʻau feau;

  • O se laina atamai e malamalama ai i le tulaga o le laiga i le faʻavae sese ma tali fesili faigofie;
  • Turbo mode ma vitio faʻamalosi;
  • Tali vave o tusitusiga filifilia (faʻaliliuga poʻo le faʻauigaina o le taimi);
  • Vaʻai pepa ma tusi (pdf, doc, epub, fb2, etc.);
  • Isumu isumu;
  • Puipuia
  • Meaola tuusao;
  • Isi galuega.

Manumalo: Yandex.Browser (7: 5)

Lalo mea: Yandex.Browser manumalo i lenei taua i se tamai vaega, lea i luga o le atoa taimi o lona i ai ua mafai ona matua suia lona manatu o ia lava mai le le lelei i le lelei.

E faigofie ona filifili i le va o Google Chrome ma Yandex.Browser: afai e te manaʻo e faʻaaoga le sili ona lauiloa, uila uila ma minimalistic browser, ona o lea e patino i Google Chrome. O i latou uma e fiafia i se le-tulaga faʻasologa ma le tele o faʻaopoopoga o galuega tulaga ese e faia le galue ai i luga o le fesoʻotaʻiga sili atu le mafanafana tusa lava i mea laiti o le a mautinoa lava pei Yandex.Browser.

Pin
Send
Share
Send