Avanoa poloka 'upega tafaʻilagi faʻaaogaina anonymoX mo Mozilla Firefox

Pin
Send
Share
Send


Sa e faia se suiga i se punaoa ma feagai ai ma le mea moni o le faatapulaaina i ai faatapulaaina? I se tasi auala pe o le isi, tele tagata faʻaaoga e ono maua ai se faʻafitauli tutusa, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le poloka 'upega tafaʻilagi a le fale e tuʻuina atu poʻo le pule o loʻo faigaluega ile galuega. O le mea e lelei ai, afai o oe o le Mozilla Firefox browser tagata faʻaaoga, o nei faʻatapulaʻa e mafai ona puipuia.

Ina ia mafai ona maua avanoa i poloka 'upega tafaʻilagi i le Mozilla Firefox browser, o le a manaʻomia le tagata faʻaaogaina e faʻapipiʻi le faʻapitoa anonymoX meafaigaluega. O lenei mea faigaluega o le browser add-on lea e mafai ai ona e fesoʻotaʻi i le sui sui o le atunuʻu filifilia, faʻapena ona toe suia lau tulaga moni i se 'eseʻese se tasi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi anonymoX mo Mozilla Firefox?

E mafai ona e vave alu e faʻatulagaina le add-ons i le faʻaiuga o le tusitusiga, pe e te mafai maua ai oe lava. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le lisi ki i le pito i luga taumatau o le Firefox ma i le faʻamalama e aliali mai, alu i le vaega "Faaopopo".

I le taumatau pane o le faamalama e matala, o le a manaʻomia oe e ulufale i le igoa o le faʻaopopo - anonymoX i le search bar, ona faʻamau ai lea o le Ener ki.

O iʻuga o faʻaalia o le a faʻaalia ai le faʻaopoopoga o loʻo tatou sailia. Kiliki i le itu taumatau o luga o le ki Faatuinae amata ona faʻaopopo i ai i le browser.

Lea faʻamaeʻa le faʻapipiʻi o anonymoX mo Mozilla Firefox. O le add-on icon lea e aliali mai i le pito i luga taumatau o le browser o le a talanoa e uiga i lenei.

Faʻapefea ona faʻaaoga le anonymoX?

Le tulaga ese o lenei faʻaopopoga o le otometi lava ona ki luga o le sui, faʻamoemoe i le avanoa o le upega tafailagi.

Faʻataʻitaʻiga, afai e te alu i se '' upega tafaʻilagi e le poloka e le tautua ma le pule o le system, o le faʻaopoopoga o le a faʻaleaogaina, pei ona faʻaalia e le tulaga "Ese" ma lau tuatusi IP moni.

Ae afai e te alu ai i se upega tafaʻilagi e le o avanoa mo lau IP tuatusi, anonymoX o le a otometi lava ona faʻafesoʻotaʻi le sui sui, pe a maeʻa ona faʻaopopo le lanu o le faʻaopoopoga, i tafatafa o le a faʻaalia ai le fuʻa o le atunuʻu e te iai, faʻapea foi ma lau tuatusi IP fou. O le mea moni, le nofoaga talosagaina, e ui i le mea moni o loo poloka, o le a utaina ma le saogalemu.

Afai i le taimi o galue malosi o le sui sui kiliki oe kiliki i luga o le faʻaopopo icon, o le a faʻalauteleina se tamai lisi i luga o le lau. I lenei lisi, afai e tatau ai, e mafai ona e suia le sui sui. O loʻo avanoa sui o loʻo faʻaalia i le itu taumatau o le faʻamalama.

A e manaʻomia e faʻaali le sui sui o seisi atunuʻu, ona kiliki lea i luga o le aitema "Atunuʻu", ona filifili ai lea ole atunuʻu talafeagai.

Ma le mea mulimuli, afai e te manaʻomia moni le faʻaogaina anonymoX mo se poloka 'upega tafaʻilagi, naʻo le leoleoina le pusa "Galue", pe a uma ona faʻaʻopopo le faʻaopopo, o lona uiga o le a avea moni lau tuatusi IP tuatusi.

anonymoX o se aoga aoga i le Mozilla Firefox web browser, lea e mafai ai ona e tape uma tapulaʻa i luga ole Initaneti. E le gata i lea, e le pei o isi VPN faʻapipiʻi tutusa, e sau i le faʻagaioiga pe a e taumafai e tatalaina se nofoaga poloka, i isi tulaga, le faʻaopopoina o le a le galue, lea o le a faʻatagaina ai oe e aua le faʻasalalau atu faʻamatalaga le tatau i le anonymoX proxy server.

Sii maia anonymoX mo Mozilla Firefox mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send