Aʻoaʻoga faʻalauiloa filifiliga filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Talu ai Steam o le pito sili ona alualu i luma taʻaloga tulaga e oʻo mai i le taimi nei, e mafai faʻamoemoe e aofia ai le tele o numera eseese o faʻatulagaina mo le amataina o taʻaloga. O se tasi o nei faʻatulagaina o le mafai lea e setiina taʻaloga faʻamau filifiliga. O nei tulaga e fetaui ma faʻamatalaga auiliili e mafai ona faia mo soʻo se polokalama e faʻapipiʻi i luga ole komipiuta. I le faʻaaogaina o nei tapulaʻa, e mafai ona e amata le taʻaloga i se faʻamalama poʻo le faʻaʻamalama e aunoa ma se faʻavaʻa. E mafai foi ona setiina le faʻafouina fua o le ata, etc. E mafai ona e faitau atili e uiga i faʻatulaga seti filifiliga mo taʻaloga i luga o le Steam.

E mautinoa e toatele o outou na o le faʻatasi na faʻaaogaina le faʻatulagaina filifiliga pe a faʻaogaina le tagata lava ia Windows talosaga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻomia oe e amataina se talosaga i se faʻamalama. I le talafeagai faʻatulagaina mo le faʻamalama auala, oe mafai ona tusi ai "-window" tapulaʻa, ma le tusi talosaga amata i le faamalama. E ui lava e leai ni faʻamatalaga talafeagai i le polokalama lava ia, e mafai ona suia tulaga faʻapitoa e ala i meatotino o le auala 'alo. Ina ia faia lea mea, e tatau ona e taumatau-kiliki i luga o le polokalame 'alo auala, filifili "Meatotino", ona tusi lea o mea talafeagai i le laina talafeagai. E faʻapipiʻi galuega faʻapitoa i luga ole ausa. Ina ia faʻaaogaina soʻo se laiga filifiliga i luga o le faʻapipiʻiina, e tatau ona e sailia se faletusi o lau taʻaloga. E faia lea i le pito i luga o le Steam client.

A maeʻa ona e alu i le faletusi o taʻaloga, kiliki i luga ole faʻaoga e te manaʻo e seti ai tapulaʻa. A maeʻa, filifili "Fanua".

I le faʻamalama e aliali mai, filifili "Seti oso filifiliga."

Ua aliali mai le laina ulufale mo amataga faʻatulagaina. O tapulaa e tatau ona tusia i le faiga lea:

-e le tuaoi -lemu

I le faʻataʻitaʻiga i luga, o faʻalauiloaina faʻatulafonoina e 2: noborder ma maualalo. O le muamua parameter e nafa ma le amatalia o le talosaga i le windowed mode, ma le vaega lona lua e fesuiaʻi ai le mea e muamua a le tusi talosaga. O isi tapulaʻa ua faʻaofi i se auala tutusa: muamua oe manaʻomia le ulufale i se hyphen, ona ulufale lea i le parameter name. Afai e manaʻomia le ulufale atu i ni tapulaa i le taimi e tasi, ona vavaeʻese lea e se avanoa. E taua le mafaufauina e le o mea uma e galue i soʻo se taʻaloga. O nisi filifiliga e faʻatatau i taʻaloga taʻitasi. Toeititi lava iloa uma tapulaʻa galue i taʻaloga mai Valve: Dota 2, CS: GO, Tauagavale 4 Maliu. O se lisi o masani faʻaaoga filifiliga:

-l atoa - faʻavailiata tulaga taʻalo taʻaloga;
-window - faamalama tulaga taaloga;
-noborder - faiga i se faamalama e aunoa ma se faʻavaʻa;
-low - faʻatuina se laʻititi faʻamuamua mo le talosaga (pe a fai o oe se isi mea i luga o le komupiuta);
-e maualuga - faʻatuina se maualuga maualuga mo le talosaga (faʻaleleia le taʻaloga taʻalo);
-Faʻafouina 80 - le faʻatulagaina o le monitor refresh rate i Hz. Ile faʻataʻitaʻiga lenei, ole 80 Hz ua setiina;
-nosound - faʻamalo le taʻaloga;
-nosync - tape le faʻapipiʻi o faʻamalosi. Faʻatagaina oe e faʻaititia le sao i tua, ae mafai ona puaʻi le ata;
-console - mafai ai le console i le taʻaloga, lea e mafai ai ona e ulufale atu i le tele o faʻatonuga;
-safe - mafai saogalemu auala. Mafai fesoasoani pe a le amata le taʻaloga;
-w 800 -h 600 - faalauiloa le apalai ma se iugafono 800 e 600 pixels. E mafai ona taʻu faʻailoaina mea e te manaʻomia;
-language Lusia - faʻapipiʻiina le gagana Lusia i totonu o le taʻaloga, pe a maua.

E pei ona uma ona taʻua, o nisi seti e naʻo taʻaloga mai Valve, e o le tagata lava e faʻatautaia le tautua a le Steam. Ae o faʻatonuga e pei o le suia o le faʻatulagaina o le taʻaloga faamalama galue i le tele o talosaga. O le mea lea, e mafai ona e faʻamalosi le amataga o le taʻaloga i totonu o le faʻamalama, tusa lava pe o lea e maua e ala ile suia o faʻatonuga i totonu o le taʻaloga.

O lea ua e iloa le auala e mafai ai ona faʻaoga filifiliga apalai i Steam taʻaloga; faʻafefea ona faʻaaoga nei filifiliga ina ia mafai ai ona amata taʻaloga i le auala e te manaʻo ai, pe maua ai ni faʻafitauli ma ni mea e amata ai.

Pin
Send
Share
Send