Tatou aveese le telefoni fusia i le Aʻai

Pin
Send
Share
Send

I aso nei, o Steam e ofoina atu le tele o auala e puipuia ai lau teugatupe. I le faʻaopopoga i le standard username ma le password i Steam, o loʻo i ai se faʻaopopo faʻaopoopo o le mea faigaluega komipiuta. Ona o lenei, a taumafai e ulufale i totonu Steam's faʻamatalaga mai seisi komepiuta, e tatau ona faʻamaonia e le tagata faʻaaoga pe o ia o le e ona lenei faʻamatalaga. Ina ia faʻamaonia le tagata faʻaaoga, o le a auina atu se imeli i le tuatusi imeli o loʻo fesoʻotaʻi ma lenei teugatupe. A uma lena, alu le teuga tupe e alu i lana imeli, tatala se imeli. O loʻo iai le tusi i le faʻagaioiga numera mo le ulufale atu i lau teugatupe. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai foi se sili atu le maualuga o tulaga puipuiga ona o le fusifusia i se telefoni feaveaʻi.

O lenei faʻagasologa atoa ua faʻatinoina e ala i le Steam Guard mobile faʻamaonia. Tele tagata faaaoga, ua uma ona taumafai e faʻagaioia lenei puipuiga, iloa i ai e leai sona aoga, ae i le taimi lava e tasi e faʻalavelave i le ulufale atu i le teugatupe, talu ai e manaʻomia le ulufale atu i le numera faʻamatalaga i le Steam profile i taimi uma e te ulufale ai. O le mea ua tupu, ua manaʻomia ni taimi, e faʻaita le tagata faʻaaoga ae i le iʻuga na sau ma le manatu, e manaia le faʻamuta o lenei puipuiga. Faitau pea e iloa ai le auala e tatala ese ai lau numera telefoni mai Steam.

O le Steam Guard e manaʻomia naʻo na teuga tupe e tele a latou taʻaloga ma, o lona uiga, o nei tala e aoga tele a latou tupe. Afai o lau tala o loʻo aofia ai le tasi poʻo le lua taʻaloga, o lona uiga o se puipuiga e le talafeagai, talu ai e le mafai e se tasi ona taumafai e faʻataʻavale lenei teugatupe ina ia mafai ona e maua. O le mea lea, afai oe faʻagaioia Steam Guard ma, faʻaaogaina ai, filifili e faʻaleaogaina, ona mafai lea ona e faia i se taimi vave - o lenei faʻatulagaina o le a le tele se taimi. E ese le faigofie.

Faʻafefea ona tatala se telefoni feʻaveaʻi mai le Steam

O le a la le mea e tatau ona e faia e faʻaleaogaina ai le Steam Guard. Talu mai ona ua e faʻaola lenei puipuiga puipuiga, o lona uiga ua e faʻapipiʻi le Steam application i luga o lau telefoni feaveaʻi. Faʻaleaogaina le telefoni feaveaʻi faia foi e ala i lenei talosaga. Faaoso i luga o lau telefoni ile kiliki i luga o le ata talafeagai.

A maeʻa le talosaga, tatala le lisi e faʻaaoga ai le faʻamau i le pito i luga agavale ma filifili le Steam Guard.

O le faʻamalama Steam Guard i lau telefoni e matala. Kiliki le "Aveese Authenticator" faʻamau.

A uma lena, o le faʻamauga faʻamalama mo lenei gaioiga o le a tatalaina. Faamautu le aveeseina mai o le Steam Guard mobile faʻamaonia e ala i le kiliki o le faʻamau talafeagai.

A maeʻa, ona e vaʻai lea i se feʻau e uiga i le manuia motusia o le telefoni feaveaʻi.

Lenei o faʻagaioiga uma tulafono laiti o le a o mai i lau imeli. E moni, o le maualuga o le puipuiga mo lau teugatupe o le a faʻaitiitia pe a uma na gaioiga, ae i le isi itu, pei ona taʻua muamua, afai o lau teugatupe e leai ni taʻaloga mo se aofaʻi tele, e leai foi se aoga i se puipuiga.

O lea ua e iloa le auala e mafai ai ona tatala lou Lusa mai le numera telefoni feaveaʻi. Matou te faamoemoe e fesoasoani lenei mea ia te oe e 'aveʻesea mai Steam faʻataga mataupu.

Pin
Send
Share
Send