Best VST Plugins mo FL potu

Pin
Send
Share
Send

Soʻo se aso nei polokalame mo le fausiaina o musika (digital sound workstation, DAW), tusa lava poʻo le a le tele o mea e ono faia, e le faʻatapulaʻaina faʻapitoa i mea faʻatino meafaigaluega ma se vaega faʻavae o galuega. Mo le tele o vaega, o ituaiga polokalame fesoasoani e faʻaopopo le faʻaopopoina o le lona tolu-vaega faʻataʻitaʻiga ma o loʻo i le faletusi, ma e aoga tele foʻi ma VST plugins. FL Studio o se tasi o nei mea, ma o loʻo i ai le tele o plugins mo lenei polokalama. Latou te eseese i le aoga ma le faʻagaioiga faʻavae, o nisi o latou fatuina leo pe toe faʻatupu na tusia muamua (faʻataʻitaʻiga), isi - faʻalelei o latou tulaga lelei.

O se lisi tele o faʻapipiʻi mo le FL Studio o loʻo faʻaalia i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaʻia o Image-Line, ae i lenei tusitusiga o le a tatou mafaufau ai i le sili plug-in mai isi vaega. I le faʻaaogaina o nei mea faigaluega, e mafai ona e fausiaina se musika uiga ese e sili atu lona tele i le potu aoga. Ae ui i lea, ae le i mafaufauina o latou agavaʻa, tatou mafaufau faʻapefea ona faʻaopopo (fesoʻotaʻi) plugins i le polokalama faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o le FL Studio 12.

Faʻafefea ona faʻaopopo plugins

Muamua, e tatau ona faʻapipiʻi uma plugins i se isi faila, ma e taua lenei mea e le gata mo le faʻatulagaina i luga o le malo. Tele VST e ave se tele o le avanoa, o lona uiga o le HDD poʻo le SSD vasega vaega e sili mamao mai le sili fofo mo faʻapipiʻi nei oloa. I se faʻaopopoga, o le tele o mea faʻapipiʻi o loʻo i ai nei e maua ai le 32-bit ma le 64-bit lomiga, lea e ofoina atu i le tagata faʻaaogaina i le tasi faila faila.

O lea la, pe a fai o le FL Studio lava e le faʻapipiʻi i le system drive, a o le taimi o le tuʻuina i totonu o le plug-ins e mafai ona e faʻapitoa ai le ala i folau o loʻo i totonu o le polokalama lava ia, ma tuʻuina atu ia i latou le igoa o le soʻona tuʻua pe tuʻua le aoga faʻatauvaʻa.

O le ala i nei faʻasino e ono foliga faʻapena: D: Polokalame faila Ata-Laina FL Studio 12, peitaʻi i totonu o le polokalama faila atonu ua uma ona i ai ni faila mo faʻamatalaga eseese o plugins. Ina ia aua neʻi laveaʻi, e mafai ona e faʻaigoaina VSTPlugins ma le VSTPlugins64bits ma filifili tuʻusaʻo i le taimi o le tuʻuina.

Lenei o se tasi o auala talafeagai, talu ai FL Studio tomai faʻatagaina oe e faʻaopopo leo leo faletusi ma faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i soʻo se mea, ina ua maeʻa ona mafai lava ona taʻu faʻapitoa le ala i le faila mo le matamata i totonu o polokalame.

I se faʻaopopoga, o le polokalama o loʻo iai se faʻapipiʻi faʻapipiʻi le pule, e tatalaina ai oe e le gata e mafai ona suʻe le faiga mo le VST, ae e faʻatautaia ai foʻi, faʻafesoʻotaʻi pe, i le isi itu, vavae ese.

O lea la, e i ai le nofoaga e saili ai VST, e tumau pea le faʻaopopo ia mea ma lima. Ae atonu e le manaʻomia, talu ai i le FL Studio 12, o le lata mai lomiga aloaia o le polokalame, e tupu lenei mea i le otometi. Eseesega, e aoga le maitauina o le nofoaga tonu / faʻaopopoina plugin, faʻatusatusa i faʻaaliga muamua, ua suia.

O le mea moni, nei mea VST uma o loʻo i totonu o le browser, i totonu o se faila na faia faʻapitoa mo lenei faʻamoemoe, mai le nofoaga e mafai ai ona siʻitia i le fale faigaluega.

I se tulaga tutusa, e mafai ona faʻaopopoina i le mamanu faamalama. E lava le taumatau-kiliki i luga o le track icon ma filifili Replace or Insert i le anotusi menu - sui pe faʻaofi, faʻatulagaina. I le muamua tulaga, o le plugin o le a aliali mai i luga o se tulaga patino, i le lona lua - i le isi.

O lenei ua matou iloa faʻaopopo VST plugins i FL Studios, o lea ua oʻo i le taimi e faʻamasani ai ma sili sili ona lelei sui o lenei vaega.

Sili atu i lenei: Faʻapipiʻi Plugins i FL Studio

Native Instruments Kontakt 5

Kontakt o le tulaga lautele taliaina i le lalolagi o virtual samplers. E leʻo se synthesizer lea, aʻo le mea faigaluega, o le mea lea e taʻu o le plug-in mo plug-in. Faʻafesoʻotaʻi lava ia ua na o se atigi, ae o loʻo i totonu o lenei atigi le mea ua faʻaopoopoina ai faʻataʻitaʻiga faletusi, e tofu lava ma se VST tuʻutuʻu plug-in ma ana lava faʻatulagaina, faʻamama ma aafiaga. Kontakt lava ia.

O le lata mai faʻamatalaga o le tamaititi aʻoga o le taʻutaʻua Native faʻaaogaina aofia ai i totonu o ana auupega o se seti tele o tulaga ese, maualuga-lelei faamama, masani ma analog matagaluega ma faʻataʻitaʻiga. Kontakt 5 ei ai le alualu i luma taimi-vavaeina meafaigaluega e maua ai le sili ona lelei leo mo mea harmonic mea faigaluega. Faʻaopopoina seti fou o aafiaga, e taʻitasi le mea e taulai i luga o se potu aoga e leo lelei gaosi. Lenei e mafai ona faʻaopopo faʻamalosia faʻanatura, fai se sili ona faigata. I se faʻaopopoga, Contact lagolago MIDI tekinolosi, faʻatagaina oe e faia ni mea fou meafaigaluega ma leo.

E pei ona taʻua i luga, Kontakt 5 o se atigi virtual i totonu e mafai ai ona tuʻufaʻatasia tele isi sampler plugins, o le mea moni o virtual leo faletusi. Tele o latou ua atiaʻe e le kamupani kamupani Native Instruments ma o se tasi o sili sili fofo o mafai ma e tatau ona faʻaaogaina e fausia ai oe oe lava musika. Faʻaliliuina ai, ile faiga saʻo, ole a sili atu ona viia.

O le mea moni, talanoa e uiga i faletusi - latou lava o le a maua ai mea uma e te manaʻomia e fausia atoa musika musika. Tusa lava pe i lau PC, tuusaʻo i lau fale faigaluega, e le toe i ai se sili atu plug-in, o le seti o fesoʻotaʻiga mea faigaluega aofia ai i le afifi mai le tagata atiae ia lava. E iai masini talipalau, seti talipalau tafailagi, kitara bass, akoustics, kitara eletise, tele o isi mea fai musika, piano, piano, okeni, soo se ituaiga synthesizer, matagi meafaigaluega. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai le tele o faletusi ma uluaʻi, tala ese o le leo ma mea faigaluega e te le maua i se isi mea.

Sii mai le Kontakt 5
Sii mai faletusi mo NI Kontakt 5

Native instrumen tetele

O le isi mafaufau o Native Instruments, o se leo leo maualuga, o le VST plugin, o se atoa synthesizer e sili ona faʻaaogaina e fausia ai melodi pese ma laina laina. Lenei mea faʻatonutonu masini gaosia manino lelei leo, i ai fetuutuunai faʻatonuga, o lea e le mafaitaulia iinei - e mafai ona suia soʻo se leo tapulaʻa, pe o le faʻatutusa, teutusi poʻo se ituaiga o faamama. O le mea lea, e mafai ona e le maitauina lou suia le leo o soʻo se mea faʻapitoa.

Tele o lo oi ai i lona fatuga se tele faletusi o leo faigofie vaevaeina i faapitoa vaega. Lenei, pei ona faia i Vkontakte, o loʻo i ai uma mea talafeagai meafaigaluega mo le fausiaina o se mea faʻataʻitaʻiga musika sili ona lelei, ae ui i lea, o le faletusi o lenei plugin e lava. O i foʻi nei, e i ai drum, keyboard, faʻamau, matagi, kusi ma isi lava mea. O ata faʻatonutonu latou lava (leo) vaevaeina e le gata i vaega autu, ae o loʻo vaevaeina foʻi i le natura o latou leo, ma ina ia maua le saʻo, e mafai ona faʻaogaina se tasi o faʻaavanoa suʻesuʻe maua.

I le faʻaopopoina o galuega i totonu o le FL Studio, Massive e mafai ona maua ai lona faʻaaogaina i faʻaaliga tuʻusaʻo. I totonu o lenei oloa vaega o laasaga stepencers ma aafiaga ua aofia, o le faʻataʻitaʻiga manatu e faʻafaigofie. Lenei avea lenei oloa se tasi o sili sili ona lelei fofo polokalama mo le fatuina o leo, o se mea faigaluega masii e tutusa lelei uma i luga o se lapoʻa tulaga ma i totonu o se puʻeata potu.

Sii mai Masina

Native Instruments Absynth 5

Absynth o se tulaga ese synthesizer atiae e le tutusa le mautonu kamupani Native Instruments. O loʻo iai ni leo e le faʻatapulaʻaina leo, e mafai ona suia ma atiaʻe. E pei o Massive, o seti uma iinei o loʻo i ai foi i totonu o le browser, vaevaeina i vaega ma vavaeʻese e ni faʻamama, faʻafetai ia e le faigata ona maua le leo manaʻomia.

O le Absynth 5 o loʻo faʻaaogaina i lana galuega le malosi o le hybrid synthesis building, le fesuiaʻiina o le modulation ma se alualu i luma aafiaga. Lenei ua sili atu nai lo naʻo se virtual synthesizer, o se malosi faʻaopoopoina polokalama o aafiaga e faʻaogaina ni faletusi leo tulaga ese i lana galuega.

I le faʻaogaina o le VST plugin tulaga ese, e mafai ona e faia ni leo maʻoti, le faʻatapulaʻaina o leo e faʻavae i lalo ifo, laupepa-galu, FM, faʻavae ma faʻataʻitaʻiina. Lenei, pei ona i totonu Massive, o le a outou le maua le analog meafaigaluega pei o se kitara masani po o le piano, ae o le tele numera o "synthesizer" fale gaosi presetets mautinoa le tuua ai se naunautai ma poto masani fatupese e leai se uiga.

Sii mai ole Absynth 5

Nofoaga Tufugaaao FM8

Ma i luga o la matou lisi o le sili plugins o le mafaufau o le Native Instruments, ma e ave lona tulaga i le pito i luga sili atu nai lo le faʻamaonia. E pei ona faʻaalia le igoa, FM8 e faʻaaogaina i luga o le faʻavae o le FM synthesis, lea, i le ala, sa faia se sao tele i le atinaʻeina o le musika faʻamama o le tele o tausaga ua tuanaʻi.

FM8 ei ai se malosi leo leo, faafetai i lea e mafai ona e ausia le sili ona lelei leo leo. O lenei VST plug-in e faʻaosofia ai se leo malosi ma faʻamalosiʻau o le a mautinoa ona e mauaina le faʻaaogaina i lau galuega tauloto. O le fesoʻotaʻiga o lenei mea tafailagi mumua e tele auala e tutusa ma Massive ma Absynth, lea, i le faʻavae, e le o se mea ese, aua e tasi latou tagata atiaʻe. O preset uma o loʻo i totonu o le browser, o loʻo vaevaeina uma i vasega faʻavasega, ma mafai ona faʻavasega i faamama.

O lenei oloa e ofoina atu i le tagata faʻaaoga se tele lautele le lautele o aʻafiaga ma fesuiaʻi uiga, o mea taʻitasi e mafai ona suia e fausia le manaʻomia leo. E tusa ma le 1000 fale gaosi seti i le FM8, o le muamua le faletusi (FM7) o loʻo avanoa, iinei o le a e maua ai taʻimua, pads, basses, matagi, keyboard ma le tele o isi leo o le sili ona maualuga uiga, o lona leo, tatou te manatuaina, e mafai ona fetuunai i taimi uma e fetaui ma oe ma le fausiaina musika musika.

Faʻaola FM8

ReFX Nexus

Nexus o se tulaga alualu i luma romler, lea, tuuina atu i luma o le maualalo aiaiga mo le faiga, o lo oi ai se tele faletusi o seti mo taimi uma o lou ola fatuga. I se faʻaopopoga, o le tusi laupepa masani, o loʻo i ai 650 seti, e mafai ona faʻalautele e isi vaega. O lenei plugin e tele fetuʻutuʻutuʻuga fetuunaiga, ma o latou leo ​​lava faʻafaigofieina ona faʻavasega i vasega, ma o le mauaina o le mea oe manaʻomia e le faigata. O loʻo i ai se polokalame e faʻatatauina mai le arpeggiator ma le tele o aʻafiaga tulaga ese, faʻafetai ia e mafai ona e faʻaleleia atili, faʻaleleia ma, pe a manaʻomia, suia i tua atu o le iloaina soʻo se mea o faʻatonutonuina.

E pei lava o soʻo se tulaga faʻapitoa plugin, Nexus o loʻo i ai i le tele o taʻutaʻuga, aluga, synths, keyboard, talipalau, leo, aufaipese ma le tele o isi leo ma mea fai musika.

Sii maie Nexus

Steinberg le sili 2

O le Sili o se tafailagi ta piano, ua na o se piano ma leai se isi mea. O lenei mea faifaaili e foliga atoatoa, maualuga-lelei, ma faigofie moni, e taua. O le faʻaaliga o Steinberg, o ia, o tagata na faia le Cubase, o loʻo aofia ai i ana faʻatulagaina faʻataʻitaʻiga o le piano tele, lea e faʻaogaina ai e le gata o le musika lava ia, ae faʻapea foi ma leo o ki, tui ma mallets. Lenei o le a tuuina atu soʻo se musika fatuga faʻanatura ma faʻanatura, pei o se tagata faimusika moni taʻalo le vaega taua mo ia.

O le Tele mo FL Studio faʻatupeina e fa-auala siosiomaga leo, ma o le mea faigaluega lava ia mafai ona tuʻuina i totonu o se potu tafailagi pe ae manaʻomia. I se faʻaopopoga, o lenei VST plugin ua faʻaopopoina i le tele o isi gaioiga e mafai ona matua faʻateleina le lelei o le faʻaaogaina o se PC i le galuega - Le Grand taulimaina ma le faʻaeteeteina RAM i le faʻapipiʻiina o faʻataʻitaʻiga le faʻaaoga mai. E i ai le ECO mode mo vaivai komepiuta.

Sii mai Le Grand 2

Steinberg halion

Ole HALion le isi plugin mai Steinberg. O se faʻataʻitaʻiga alualu i luma, lea, i se faʻaopopoga i le faletusi masani, e mafai foi ona e faʻaulufaleina oloa mai le vaega. O lenei meafaigaluega e tele o latou uiga lelei, e i ai alualu i luma meafaigaluega mo leo pulea. E pei ona faia i le Grand, o loʻo iai se tekinolosi e sefe ai le RAM. E lagolagoina le tele-auala (5.1) leo.

O le HALion Ofisa e faigofie ma manino, e le ovaʻaina ma mea e le tatau ai, tuusaʻo i totonu o le plug-in o loʻo i ai se alualu i luma mixer lea e mafai ona faʻatautaia ai faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina ma aʻafiaga. O le mea moni, tautala e uiga i faʻataʻitaʻiga, latou, i le tele o vaega, faʻataʻitaʻi o mea faikolisi - piano, vaiolini, cello, matagi, perkusi ma isi mea faapena. E i ai le agavaʻa e faʻavasega faʻatonutonu tapulaʻa mo tagata taʻitoʻatasi faʻataʻitaʻiga.

O le HALion o loʻo i ai ni mea faʻapipiʻi, ma i totonu o aʻafiaga e aoga le faʻamamaina o le faʻaaloalo, fader, faatuai, tali, seti o mea faʻavasega, faʻapipiʻi. O nei mea uma o le a fesoasoani ia te oe e ausia ai e le gata maualuga-lelei, ae ia faʻapitoa foi leo. Afai e manaʻomia, o se faʻataʻitaʻiga masani e mafai ona liua i se mea atoatoa fou, tulaga ese.

I se faʻaopopoga, e le pei o isi plugins o loʻo i luga, o le HALion e lagolagoina le galulue ai ma faʻataʻitaʻiga e le gata i ana lava faʻasologa, ae faʻapena foi ma le tele o isi. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaopopo i ai ni faʻataʻitaʻiga o le WAV, o se faletusi o faʻataʻitaʻiga mai faʻamatalaga tuai o Kontakt mai Native Instruments, ma tele atu, lea e avea ai lenei VST-meafaigaluega e sili ona tulaga ese ma mautinoa lava e tatau ona faʻaalia.

Sii mai HALion

Native Instruments Solid Mix Series

Lenei e leʻo se sampler ma synthesizer, ae o se seti o auupega mea faigaluega e faʻataua ia faʻaleleia atili le lelei leo. O lenei mea mai mea faʻaaoga a Native Instruments e aofia ai le tolu SOLID BUS COMP, SOLID DYNAMICS, ma le SOLID EQ plug-ins. E mafai ona faʻaaogaina uma mea i le FL Studio mixer i le taimi e tuʻufaʻatasia ai lau musika.

SOLID BUS COMP - Ole mea lea e sili atu ona lelei ma faigofie ile faʻaaogaina e mafai ai ona e ausia e le gata i le maualuga-lelei, ae ia manino foʻi leo.

FUAFUA MATAʻUPU - Ole malosi faʻamalosi lenei ole faʻaaogaina o le stereo, lea e aofia ai foʻi le faitotoʻa ma le faʻalauiloaina o mea faigaluega. O le mea lelei lea mo le faʻagaioiga lelei o masini i luga o mea palu. E faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina, o le mea moni, e faʻatagaina oe e maua maʻa manino, studio leo.

SOLID EQ - 6-band equalizer, lea e mafai ona avea lelei ma se tasi o au mea e sili ona fiafia iai meafaigaluega pe a palu se ala. E faʻaavanoaina ni faʻaiʻuga vave, ma mafai ai ona e maua se leo sili ona lelei, mama ma faʻapolofesa.

Sii maia Faʻaputuga Suauʻu Faʻasili

Vaʻai foi: E fefiloi ma aʻoaʻo i le FL Studio

Na o le pau lena, o lea ua e iloa e uiga i le sili VST-plugins mo FL Studio, oe iloa pe faʻapefea ona latou faʻaaogaina ma o a latou mea lautele. I soo se tulaga, afai oe fatuina musika oe lava ia, o le tasi pe faʻalua o plug-in o le a mautinoa lava o le a le lava mo oe e galue. E le gata i lea, e oʻo lava i mea uma o loʻo faamatalaina i totonu o lenei tusitusiga, e foliga mai e laititi tele i le tele, aua o le foafoa faʻagaioia iloa leai ni tuaoi. Tusi i totonu o le faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina e faʻatupu ai le musika ma mo lona faʻamatalaga, matou e mafai ona na o oe e te manaʻomia le foaʻi manuia ma le faʻatulagaina o sailiga o mea e te alofa i ai.

Pin
Send
Share
Send